Telcontar Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Molim vas, predlozite mi nesto sto je novijeg tatuma, vise power nego progressive i sto je prijatno za slusanje. Uglavnom ljudi sa ove teme poznaju moju ukus (Enki, Apeiron) pa se uzdam i ja u vas. Novije, vishe Power. Hmm, probaj 'Force Majeure' sonata wannabe, solidan finski power, sa srednjom produkcijom. Ja ih zovem 'jeftini finski power' ali u nekom pozitivno saljivom tonu, meni se svidjaju. Mozda novi album Firewinda, oni nisu novi ali zadnja dva albuma ubijaju. Sabaton ako nisi slusala. Bloodbound, po meni su bolji i od HammerFalla. Leverage isto ubija. Amberian Dawn, finci sa zenskim vokalom.... ne znam stao mi mozak, a znam da sad ne mogu da se setim jedno 2-3 benda... Quote
Apeiron Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Molim vas, predlozite mi nesto sto je novijeg tatuma, vise power nego progressive i sto je prijatno za slusanje. Uglavnom ljudi sa ove teme poznaju moju ukus (Enki, Apeiron) pa se uzdam i ja u vas. Hm... Heaven Rain iz mog potpisa? Quote
EnKi Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 @ Erlik Sta rece, izasao novi album?! Hvala na informaciji ! Idem u lov. @Shamandalie Vidis da nisam nesto u toku sa desavanjima u danasnjem pm-u. Evo par predloga koji vuku na power, ima i starijih bendova, al nisu bas mnogo matori . Ako nisi overila Wuthering Heights - pod obavezno, At Vance - at once (bilo koji album will do), neki Dream Master - ovogodisnji album Waiting for the end (fina heavy/powerica, cini mi se da su Spanci), Bloodbound (kao sto rece Telcontar), Highland Glory, Forgotten Tales, oba benda su super, novitet Almah (vocal ex-Angra), Symphonity (pevac ex-Luca Turilli), Evil Masquerade, italijanski Arthemis, ruske grupe Arda i Epidemiya, proveri baskijske power metal bendove ako ti ne smeta jezik (razvaljuju!), isto tako ako ti ne smeta pevanje na japanskom i totalno feminizirani muskarci - nabavi Versailles, muzika je odlicna. Pitaj ako te jos nesto zanima, oduzio sam sa ovim... Quote
White Man Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Knightmare "Unholy" Фантастичан и заразан анти геј power метал из Аустралије. Штета само што кратко траје. Edited November 18, 2008 by White Man Quote
RNA Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 proveri baskijske power metal bendove ako ti ne smeta jezik (razvaljuju!) Su Ta Gar??? Quote
EnKi Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Pa ne znam za njih, imam samo jednu stvar koja je cist punk, tako da me je odvratila od upoznavanja sa opusom. Mislio sam na neke nove klince tipa Azken garrasia ili Idi Bihotz. Znaci, power sa odredjenim progressive/neoclassic uticajima, zvuk blizak Angrinom. Treba tu pomenuti i odlicne spanske bendove Saratoga, Darna (zenski vokal) , Red Wine, Introspeccion... P.s. ne znam da li se pominjao Seventh Wonder - Terium, jedan od boljih albuma u ovoj godini. Quote
RNA Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ах, ти утицаји... Не хвала, онда, није то за мене. Лазаре, одакле ископаваш ове Џетове слике бре? Quote
ErliK Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 P.s. ne znam da li se pominjao Seventh Wonder - Terium, jedan od boljih albuma u ovoj godini. Malo si se sjebo... Seventh Wonder - Mercy Falls Seventh Avenue - Terium Quote
EnKi Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Hahahahahaha! Zasto li sam napisao Seventh Wonder Btw, novi Van Canto jeste dobar, mozda i bolji od prvog, iako je prvi bio vise autorski. The bard's song je savrsen. Hansi peva na Take to the sky (ne, nije u pitanju Jag Panzer obrada ;-)), a ceo album je snimljen u Twilight Hall Studios (owned by Guardian, jel ...) Edited November 19, 2008 by EnKi Quote
ProgressiveR Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 samo da kažem da mi se skroz dopada novi Beto Vasquez! Quote
White Man Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Људи ви морате да чујете ово technical/speed/power метал лудило из Аустралије: Quote
Saša Grbić Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Људи ви морате да чујете ово technical/speed/power метал лудило из Аустралије: Koje? Evo vam prvi album Van canta a evo i drugi Van Canto album. I da 'ajd ako neko ima, neka postavi i prvi album Beto Vaskueza. Quote
Telcontar Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Ja samo da kazem da sam nabavio onaj 'It Bites' i da je poprilicno zanimljivo i pomalo cudno. Pomalo neobican ali na prvo slusanje skroz interesantan album. Quote
AwakeN Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ako neko naidje na novi Empyrios neka stavi link sve sam pretrao i nista.... Quote
KazimKazim Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Imas na soulseek-u novi Empyrios Quote
KazimKazim Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) Cudno...upravo skidam od lika kome je nick ossodave Edited November 22, 2008 by KazimKazim Quote
AwakeN Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Budi Drug pa uploauj nam Empyrios kad ga skines.... Quote
KazimKazim Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Jbg, hteo sam, al kad videh da mu treba 6 sati da se upload-uje, odustao sam... Quote
Telcontar Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 aj probaj kad idesh negde da ostavish komp da uploaduje, ja tako ostavljam kad izlazim da radi. mada nisam bas skoro nesto ni upovao al ajde Quote
AwakeN Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Stvarno ostavi preko noci kada legnes da ti uploaduje i to je to,a racun za struju prosledi nama,dobrim fanovima! Quote
Apeiron Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ili eventualno da batalite taj album i slusate nesto drugo, nije valjda toliko da je bitan Quote
EnKi Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Pa skinite sa tog Soulseek-a ako vec ima. Samo dodajte u listu "ossodave" ili kako se vec zove i pretrazite mu fajlove. Quote
Recommended Posts