NatashaNS Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ne znam da l' su vec pomenuti ovde, al' danas sam opet naletela na njih na space-u, pa sam se setila da ih spomenem na ovoj temi. http://www.myspace.com/blackwingsmusic Iako su mladi, bas fino zvuce. Vredi ih cuti. Quote
Grobodan Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Northern Kings - Rethroned Tracklist: 01.Training Montage (Vince DiCola - Rocky IV cover) 02.Wanted Dead Or Alive (Bon Jovi Cover) 03.Kiss From A Rose (Seal Cover) 04.Nothing Can Compare With U (Sinead O'Connor Cover) 05.A View To Kill (Duran,Duran Cover) 06.My Way (Frank Sinatra Cover) 07.Strangelove (Depeche Mode Cover) 08.Take On Me (A-Ha Cover) 09.I Should Be So Lucky (Kylie Minogue Cover) 10.Killer (Adamski feat. Seal Cover) 11.Roisin Dubh (Black Rose) A Rock Legend (Thin Lizzy Cover) Quote
Shamandalie Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 E to zaista moram da cujem, nadam se da ce Hietala i ostali zadovoljiti moje kriterijume kao i na prvom projektu. Quote
Lunar Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Steva Vilson! http://www.megaupload.com/?d=1F3EYUJD Quote
Telcontar Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Da li je neko spominjao bend "Dignity", melodic power, dolaze iz Austrije, debi album 'Project Destiny'. ??? Quote
Saša Grbić Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 E, jebi ga... Ovaj Northern kings je blokiran jer je ilegalan materijal. Jeli ko skinuo pa da ponovo stavi? Quote
ErliK Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 taman htedoh da kažem za nove Northern Kings... ja upravo skidam sa: http://rapidshare.com/files/167290258/Northern_Kings_-_Rethroned__2008___Symphonic_Power_Metal.rar i da izašao i novi Eyefear Quote
Shamandalie Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ja sam ga skinula preko nekog torenta, neki spanski forum ili tako nesto. Album je zaista odlican, vredi ga cuti u celosti. Quote
Apeiron Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Northern Kings je extra projekat, a album sasvim logican nastavak prethodnog. "I should be so lucky" Quote
Apeiron Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Nego sta deda. Album i po. Ako ne nadjes link, javljaj, uploadovacu ti. Quote
WindrideR Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Northern Kings je extra projekat, a album sasvim logican nastavak prethodnog. "I should be so lucky" Ma jebo Northern Kings ! Ja mislim da nikada!! nisam cuo ljigaviji "metal" album. Za koj' qrac krasni snimaju ovakve albume ? Ja ne shvatam kome ovako nesto treba i zasto se ljudi primaju na ove obradice bez i trunke originalnosti Grupa prekaljenih muzicara svira obrade hitova pop muzike. Pa pre bih slusao Van Gogh nego ovo! SHIT!! Quote
Shamandalie Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 I ja sam prva koja ne volim obrade, ali ovoga puta nisi u pravu. Preslusaj Marcovu verziju Dead or alive, pa onda reci da nije originalna. Quote
WindrideR Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Jedva sam naterao sebe da preslusam ceo album do kraja, jednom. Nije ovo za mene. Quote
ErliK Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Meni ovaj NK nije lego... bolji mi bio prethodni. Ovde su mi ostali neupečatljivi muzika, pevanje ... Nego da nema neko nešto od benda THE SHRINK... čuh jednu pesmu (koja mi se mnogo dopala) na nekom metal radiju a nema ih nigde na netu a već 4 albuma imaju o_0. Quote
Bata Trokrilni Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Skinuo sam novi Northern Kings i sutra ću slušati. Obradu Killer imali su i Angel Dust, moj burazer je razmišljao da obradi Kiss from a Rose (videću kako će mu se ovo dopasti), a meni je ovde najzanimljivije da čujem My Way. Quote
EnKi Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Cuo 3 puta, dosta je I meni je bolji prethodni. Ovaj ima nekih svetlih momenata, ali kada se sve sabere = promasaj. Ne treba po svaku cenu praviti metal verzije nekih pesama. Jednu Kiss From A Rose onako oskrnaviti My Way je simpaticna...Marco koliko-toliko pokusava da izvuce prosek, jbg. Ipak, najbolje su otpevali instrumental, svaka im cast Quote
Telcontar Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Meni je novi Northern Kings onako, prvi je bio bolji svakako, al mi se svidja sto su obradili Take on Me, jeste da je jedno 125 metal obrada te pesme al nema veze... sve u svemu album nije nista spektakularno ali ono zanimljivo odslusati za popodne kada ocete da slusate nesto i da se opustite... Quote
Apeiron Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ma jebo Northern Kings ! Ja mislim da nikada!! nisam cuo ljigaviji "metal" album. Za koj' qrac krasni snimaju ovakve albume ? Ja ne shvatam kome ovako nesto treba i zasto se ljudi primaju na ove obradice bez i trunke originalnosti Grupa prekaljenih muzicara svira obrade hitova pop muzike. Pa pre bih slusao Van Gogh nego ovo! SHIT!! Prvo - zasto da se ne snima nesto ovako? Bolje je praviti obrade proverenih hitova, nego svirati nazovi originalan power metal koji je dosadan do zla boga. U danasnje vreme pogotovo, na jedan dobar bend ide milion losih. Drugo - obrade bez trunke originalnosti? Jesi li ti uopste slusao originalne pesme kad tako nesto mozes reci? Jebote, pusti Kylie Minogue original, pa pusti onda ovu obradu... Pusti Bon Jovia, pa pusti ovu obradu, sta je tu isto? Ovi albumi ne treba toliko ozbiljno da se shvataju, tu su da se cuju drugacije verzije starih hitova, i ko voli voli, ko ne voli, nije da nema sta drugo da se slusa... Quote
Ајлин Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 dajte link za voyager - univers ja sam ga kupila ako ga ne nađete javite da uploadujem sad mi se spava ima dobrih stvari. šteta što neće ponovo uskoro nekad u evropu. Quote
Ајлин Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 jbg još uvek sam u kancu a trčim sad kući gosti mi dolaze za 1h ništa nisam kuvala. strašno. kako ću da stignem?!? sutra ujutru ću. evo obećavam. jel može? Quote
Toksa Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) Ne može, skuvaj im kafu i upload-uj. Edited November 29, 2008 by Toksa Quote
Recommended Posts