overkill_vs Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Nemoj tako, vidiš, imaš neke doduše ne baš sve nove ali ima ih i na http://www.box.net/shared/dek5bx4yoo Sta je pisac hteo da kaze? Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 :) :) sto je ovome u galvu da mi je znati,kakav derpe... Quote
ennche Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Sta je pisac hteo da kaze? to je bio odgovor na post pre tvog... Quote
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Psolušao sam bend Icycore koji ste preporučili. Sjajni su, čak me je iznenadila i ovako kvalitetna produkcija ... baš dobar bend Quote
*Nienna* Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Evo gdje je Lance King sada, Krucible: http://www.myspace.com/krucible" target="_blank"> http://www.myspace.com/krucible </a> Par semplova je postavljeno (cak je Chris Salinas radio sa njima).Zvuci mnogo dobro,ove godine nastupaju na ProgPowerUSA-u Edited June 12, 2007 by EdenEcho Quote
ProgressiveR Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Da li je neko slušao bend DIVORCIA ? Skinuo sam dva albuma i dopadaju mi se na, evo, prvo slušanje Quote
ErliK Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Ja sam slusao bend DivErcia... al to je neki ghotc/power/itd Edited June 15, 2007 by ErliK Quote
WindrideR Posted June 15, 2007 Author Report Posted June 15, 2007 (edited) Band: Windrow Album: Trilogy (2007) Genre: Power Metal Ovi nisu bash novi ali mi je zanimljivo ovo sto sviraju, a niko ih do sada nije pomenuo. Bend je iz Italije. Sviraju neku mesavinu starog Helloween zvuka, Edguy-a i posebno (!) Rhapsody (Of Fire). Sve u svemu, zanimljivo, bar meni. Vokal nije previse vristeci, podseca me na neki nas... Pre ovog su izdali jos 2 full-length albuma i jedan demo, i to sve sami! Ja imam samo ovaj ali ne bih se bunio da neko ostavi linkove i za prethodne . http://rapidshare.com/files/35162788/W7.part1.rar http://rapidshare.com/files/35163077/W7.part2.rar edit: Zaboravih da pomenem da se ovde nalazi i obrada Eagle Fly Free i uopste nije lose odradjena. Edited June 15, 2007 by windrider Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Ja sam slusao bend DivErcia... al to je neki ghotc/power/itd I ja sam to ranije slushao dok sam bio u toj fazi,imam njihov album Modus Operandi....ali to je neki Dark Gothic Progressive Metal [tako se barem definisu na metal-archives.com].. Edited June 15, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
ProgressiveR Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 To Windrider: hvala ti na linkovima. Ipak, meni su se italijani i njihov power smučili više. Iskreno, ne znam više ko koga tu kopira i reciklira ... Mada, skinuću da čujem, možda se iznenadim Quote
ErliK Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Pa meni se taj Windrow na prvo slusanjenije dopao mada ruku na srce, nisam pazljivo ni slusao. Videh da je neko pomenuo Cypher Seer - e to je odličan heavy/power! Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) Dark Suns Neki melodichni Dark/Progressive Metal Dosta uticaja Pain Of Salvation-a,Opeth-a....[ovo samo ocjenjujem na osnovu onoga sto sam chuo,na myspace.com....pa koga zanima neka istrazhuje ] Band sacinjavaju: Niko Knappe - vocals, drums Maik Knappe - guitars Torsten Wenzel - guitars (Immaconcept) Thomas Bremer - piano, synths Diskografija : Below Dark Illusion Demo, 1998 Suffering the Psychopathic Results of Daily Blasphemy EP, 1999 Swanlike Full-length, 2002 Existence Full-length, 2005 Band na Spejsu Offical website Edited June 17, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
enclave Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 E ako se ovako oblace nove nade power metala onda dzaba ti... Elem, lik je, ko ne zna, Wild Steel ( ), pevao je Shadows of Steel, Soulblaze, Soul Blades, i gostovao u Odyssea bendu. Od skoro ima novi album koji se zove kao i on ( ). Muzika i nije toliko losa ko voli cist italjanski power. Ovaj smeker je objasnio par svari.... Quote
*Nienna* Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Dark Suns Neki melodichni Dark/Progressive Metal Dosta uticaja Pain Of Salvation-a,Opeth-a....[ovo samo ocjenjujem na osnovu onoga sto sam chuo,na myspace.com....pa koga zanima neka istrazhuje ] Band sacinjavaju: Niko Knappe - vocals, drums Maik Knappe - guitars Torsten Wenzel - guitars (Immaconcept) Thomas Bremer - piano, synths Diskografija : Below Dark Illusion Demo, 1998 Suffering the Psychopathic Results of Daily Blasphemy EP, 1999 Swanlike Full-length, 2002 Existence Full-length, 2005 Band na Spejsu Offical website Imam Existence,prilicno cudan bend. Quote
ProgressiveR Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Napisah topis o bendu ANDROMEDA (iz Guatemale) .. interesantan power bend. Quote
enclave Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Andromeda je vec poznat bend po meni to je kao da si napisao da su momci iz Redemption-a nove nade progressive muzike! Quote
ProgressiveR Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Napisah topis o bendu ANDROMEDA (iz Guatemale) .. interesantan power bend. To enclave: pročitaj ponovo šta sam napisao! Pa nisam moron jbt! Quote
METAL Man Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Pa neka, i treba da daju da mozemo da cujemo. Ljudi, ajd malo oladite sa rapidom. Dajte neke druge sajtove, tipa megaupload ili sl... Mogu da skinem samo po jedan fajl u jednom danu, a nekad se albumi sastoje iz dva dela, pa to moze poprilicno da smori ako dva dana skidam JEDAN BEND... Quote
ProgressiveR Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Nisu u pravu! Rapidhsare na free nalogu ti dozvoljava da skineš jedan downlaod i u zavisnosti od njegove veličini određuje ti čekanje koje je obično 100 MB downloada = negde oko 120 minuta čekanja to znači da u jenom danu možeš komotno da skineš 500-600 MB Quote
ErliK Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 A postoji više načina kako da zaobiđeš to čekanje a da ne plaćaš Quote
Lordring Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Pogotovu ako si podesio da ti ADSL bude bridgeovan Quote
Dowla Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Skines fajl, iskljucis modem, ukljucis ga posle 10 sekundi i stavis da ti se skida sledeci fajl. Quote
METAL Man Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) Nisu u pravu! Rapidhsare na free nalogu ti dozvoljava da skineš jedan downlaod i u zavisnosti od njegove veličini određuje ti čekanje koje je obično 100 MB downloada = negde oko 120 minuta čekanja to znači da u jenom danu možeš komotno da skineš 500-600 MB MEni kaze, da moram da sacekam dan, ja probao posle nekih 20min, nije moglo, dalje nisam proveravao... Pa cak i da je tako, ne sedim ceo dan pred kompom da mogu na svakih 2 sata da se vracam na rapid i gledam da li imam dozvolu. Ljudi, skinuo sam: Civilization One - Revolution Rising (2007) Sa: http://www.mediafire.com/?5vinzm9dagg Ali mi trazi password za RAR fajl da bi mogao da ga dekompresujem. POMOC!!! Edited June 21, 2007 by KirK 84 Quote
Lordring Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) @Kirk: kakav internet imaš? (WiFi, ADSL, kablovski, dial-up...) Edited June 21, 2007 by Lordring Quote
METAL Man Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Sto? ADSL, 256kb/s (248kb/s ) I uglavnom koristim Operu, ali sam trenutno instalirao Firefox ali je govno, pa cem ga menjam. Ljudiii sifraaa! Nemoj da ste stekare. Skinuo sam Spheric Universe Experience, dosta je dobro! Quote
Recommended Posts