Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Није ни power ни progressive, ал је занимљиво: Тролль гнёт ель - 1516 /Орден Пресветлого Хмеля http://rapidshare.com/files/221723042/TrollGnyotEl-2009.rar pass: www.emultrix.com У питању је руски beer folk/rock Имате и пар старијих албума на mediaportalu Quote
azal Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 evo ga jedan new jersey represent. http://www.myspace.com/daysbeforetomorrow odlican bend, lici bas dosta na stari Enchant (Blueprint..., Wounded) zeek iz Eternity X-a svira bass. evo njihovog opisa A more commercial version of Porcupine Tree, Marillion, the up-tempo side of Pink Floyd's last two albums, The Police transformed into a hard rock band, throw in a splash of Dream Theater influence, bring in the vocal harmonies of Yes... and make it fresh sounding! Quote
Telcontar Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 http://mediaportal.ru/mp3/147867-epica-the...in-miskolc.html Isto sto rekoh za Edenbridge, vazi i za Epicu, s tim sto bih se sa Simone vec druzio Uhh, ja sam veliki fan Epica-e, i pri tome ne mislim samo na Simone. Dobar je live skroz, na momente Simone mozda `gubi` glas ili zazvuci cudno, ali to je samo par trenutaka, generalno live je odlican, a josh su i svirali na prvom delu dosta klasicnih stvari, soundtrackova (Imperial March, Pirates of the Carribean theme ... ), sve u svemu jako zalim sto nisam otisao na taj koncert u Madjarsku. To je iz 2008 cini mi se, godinu dana pre njih na istom mestu isto sa orkestrom i Therion je radio koncert, a ne znam ko ce ove godine ... Quote
ProgressiveR Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Opa! Novi album za Spheric Universe Experience - Unreal ! LINK Quote
AstralliS Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Opa! Novi album za Spheric Universe Experience - Unreal ! LINK Svaka čast za Spheric. Quote
AwakeN Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Svaka cast ovo trazim vec 2 nedelje da procuri!!!! Quote
ErliK Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Opa! Novi album za Spheric Universe Experience - Unreal ! LINK Svaka čast za Spheric. Svaka cast ovo trazim vec 2 nedelje da procuri!!!! e ovo vec moze +1 Quote
ProgressiveR Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Al' oru ovi Spheric, 'bem ti senku! Quote
Prisoner of Dreams Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Право освежење после ДТ, иако је дискутабилно да ли је бољи од прва два. Quote
AwakeN Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Album je extra mada sam ga samo jednom preslusao,a da li je bolji od Anima stoji da vidim posle nekoliko slusanja!!! Quote
Ајлин Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 što je ovo glupo: We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. Quote
Apeiron Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 što je ovo glupo: We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. Samo back, pa pritisnes link, pa opet back, pa pritisnes link, pa opet back, pa pritisnes link, pa opet back, pa... Quote
ErliK Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 (edited) ma pun je net rapid linkova za konkretan album. deposit smara... Edited May 19, 2009 by ErliK Quote
Ајлин Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ne smara u situaciji multi-downloadinga sa 4 različita servisa a sve za dž God bless the Internet Quote
ProgressiveR Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Ma skini JDownloader, napakuj sve šta imaš da skidaš i ostavi da ore Quote
In The Flesh Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Ma skini JDownloader, napakuj sve šta imaš da skidaš i ostavi da ore To moze iako se nema premium account? Quote
Vangelis Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 magicnu raspravu da li je power ili heavy ces naci na samoj temi Primal Fear, ja necu nista da kazem sto se tice zanra, al na Ronnie James Dia??? Quote
AstralliS Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 magicnu raspravu da li je power ili heavy ces naci na samoj temi Primal Fear, ja necu nista da kazem sto se tice zanra, al na Ronnie James Dia??? Quote
Recommended Posts