Jump to content

Recommended Posts

Posted

e to se i ja upravo sad pitam... a od nedavno prso i onaj bigrock666 blog a imao svašta.

Ako neko ima predlog za neki kvalitetan blog (ili sl.) za ovu vrstu muzike nek da link.

Posted

Je l' slušao neko onaj Winterstrain - Shifting Sands? Videh na ovom blogu što dao Apeiron, pa ako se neko oprobao, da čujem mišljenje. Da znam je l' da narušavam download poredak ili ne. :)

Posted

Znate sta?

Jebes sve to, Dream Theater novi, i 90% noviteta koji vrede mozda jednog polovicnog slusanja, dok u kuhinji spremas dorucak... Ja ne mogu prestati slusati Place Vendome novi. To je sve sto od muzike treba da se trazi, pesme koje su toliko dobre, slusljive, i Kiske koji je toliko ubedljiv da zaista objasnise kako se pravi album u 2009. godini.

Cisto jos jednom da skrenem paznju, ako je neko preskocio, a voli melodicni metal, ovo je stvarno nedostizno danas u tom zanru.

:pivopije:

Posted
Znate sta?

Jebes sve to, Dream Theater novi, i 90% noviteta koji vrede mozda jednog polovicnog slusanja, dok u kuhinji spremas dorucak... Ja ne mogu prestati slusati Place Vendome novi. To je sve sto od muzike treba da se trazi, pesme koje su toliko dobre, slusljive, i Kiske koji je toliko ubedljiv da zaista objasnise kako se pravi album u 2009. godini.

Cisto jos jednom da skrenem paznju, ako je neko preskocio, a voli melodicni metal, ovo je stvarno nedostizno danas u tom zanru.

Umesto Place Vendome stavis Amorphis i umesto Kiske Joutsen i eto mog misljenja. :D Znaci ni drugima ne radi mediaportal? Laknulo mi je. :) :) :)

Posted (edited)
Umesto Place Vendome stavis Amorphis i umesto Kiske Joutsen i eto mog misljenja. :D Znaci ni drugima ne radi mediaportal? Laknulo mi je. :) :) :)

Nemoguce, jer Amorphis je bend koji je davno snimio najbolji album, i bibliju zanra (Elegy), dok Place Vendome danas objasnjava sta je melodic metal/hard rock, i na vrhuncu su vrhunca :meshuggah:

Mada, postujem, a pri tome, Amorphis nije novitet, na to sam isao, stari kvltovi poput njih naravno da su ubedljiviji od novih ;)

Edited by Apeiron
Posted

Dobro, ni ja nisam uzimao u obzir prethodna izdanja nego taj odnos jednog od srca napravljenog albuma naspram sveg ostalog stereotipnog smeca koje se izdaje na dnevnoj bazi - u tom smislu. :pivopije:

Posted
Dobro, ni ja nisam uzimao u obzir prethodna izdanja nego taj odnos jednog od srca napravljenog albuma naspram sveg ostalog stereotipnog smeca koje se izdaje na dnevnoj bazi - u tom smislu. :pivopije:

To stoji :pivopije:

Posted
Ovaj je posteno dobar:

http://metalfromrapidshare.bloger.hr/

Zahvaljujem! :pivopije:

Znate sta?

Slažem se! A opet da bi u moru mediokriteta koja izlaze i od odavno potvrđenih i potpuno novih bendova na žalost ipak moraš sve to da preslušaš da bi odvojio taj jedan.

To se zove post jednog entuzijaste. :D Novi PV je pravo iznenađenje i osveženje. :da::pivopije:

Btw, ukoliko naleti neko na Illusion Suite - Final Hour, please fill me in. :D

E od tog benda imam neki demo jos pre nekog vremena. Obecavalo je stivo e sad ne znam sta su pocinili. (mada sam mislio da su digli ruke od svega i otisle da tezgare na svadbama :P)

Posted
Je l' slušao neko onaj Winterstrain - Shifting Sands? Videh na ovom blogu što dao Apeiron, pa ako se neko oprobao, da čujem mišljenje. Da znam je l' da narušavam download poredak ili ne. :)

Evo bas njih slusam... ima dosta Queensryche - The Warning šmeka. Pevač podseća na Tate-a iz tog perioda a muzika manje više.

Posted

Mada ih slušam tek prvi put najviše mi drže pažnje od jedno 7-8 albuma koje skinuh danas. ;) Bolje od DT sigurno haha... meni ovo leži ne znam za druge ;)