ErliK Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ovaj Thunderstone novi .. pa ono, solidan je, Altzi je josh i dobar posto sam mislio da nece valjati ni za shta. Moze se slushati, ali ipak Tools Of Destruction i Burning A i ja suvishe gotivim Rantanena to je cinjenica. Hej Telcontar, jesi li provalio ove Fool's Game. Liče po malo na Manticoru zbog vokala ali i muzika je tu neki epski power heavy. "The Conqueror Worm" pesma je dobra ovo ostalo prosek... Quote
Ајлин Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Hm, Fools Game je slušljiv. Ali ništa posebice. Quote
Tanya Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 I ja sam se pitala za Atmosfear dal je to to Ajd skidamo da slusnemo. Quote
Jovan Cvijic Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Onaj stariji Atmosfear je bio dakako iznad proseka, vrlo dobar album. Ovo bre novo čini mi se neko bezidejno tumaranje i smaranje... čini mi se. Vratiću se ipak novom Putniku i Iskupljenju... Quote
Solitude Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 http://www.multiupload.com/JBXU55VPQY Melodic metal sa prog uplivima, nesto tipa radova Magnusa Karlssona. Sasvim solidan album, na vokalu je David Fremberg (Andromeda , Space Odyssey). Quote
Apeiron Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ovo, momci i devojke, ovo: 1. Noumenon And Phenomenon (4:15) 2. Nonhuman Era (4:45) http://rapidshare.com/files/283120429/S_S_N_A_P__ep_.rar Dooobro, mozda su malo agresivniji, ako jos postoji neko ko ih nije cuo, ali svakako da ima proga u tom silnom modern/melodic death metalu koji ipak preovladava... Pa vi sad kako hocete Udaraju za sve pare, ep obecava, jedva cekam album, novi vokali posteno odradili posao. Quote
Solitude Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Uuu, odlicno zvuce! Hvala za link! Da dodam jos jednu:The Consciousness Eaters http://rs158.rapidshare.com/files/268196702/SS09.rar Quote
AstralliS Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ajmo +1. http://farm3.static.flickr.com/2550/3942265991_98f368077c_o.jpg Quote
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Javite mi kad ih sve skupite, da pocnem da skidam. Quote
Apeiron Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Javite mi kad ih sve skupite, da pocnem da skidam. Mozes onaj link sto sam ostavio slobodno skinuti, jer je to zvanicni EP, te dve stvari, nije nikakav rip sa myspacea ili losa kompresija, vec kao singl pred album. Quote
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ajd da vidim dal ce mi se svideti nakon promene vokala. Stari radovi su mi bas dragi. Quote
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Prosli album je bio strašan. Da vidimo na što ce ovo da liči. Quote
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Strasan kao los ili dobar? Znam osobe koje to strasan koriste u pozitivnom smislu, ne znam dal si jedan od njih? Quote
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Pozitivno,pozitivno Kod nas se taj termin cesto upotrebljava sa takvom konotacijom. Quote
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Aha, ok onda Meni je strasno uzrecica, ali u negativnom smislu. Kad me nesto iznervira onda redovno kazem STRASNO nervira me to mnogo, pokusavam da izbacim. Elem posle prvog slusanja ne znam sta da mislim. Ona clean deonica u Noumenon And Phenomenon kad krene Oh!... mi je totalno gay, i mekana, i nepotrebna i jednostavno ne Scar Symmetry. Ja sam njih uvek dozivljavala kao cvrst mocan bend, zato sam ih gotivila. Kad sam cula ovo zgrcila mi se sama od sebe faca O.o WTF? Ostatak... Sta znam ok je, ali ovo mi je pokvarilo utisak celog EP-a, jbg. Slusacu sad par puta zaredom, nadam se da cu nauciti da ignorisem taj deo, ali definitivno mi nije zanimljivo kao prethodni album. Quote
Solitude Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Javite mi kad ih sve skupite, da pocnem da skidam. "The Consciousness Eaters" je takodje zvanican singl, znaci jos ne skupljamo album. Edited September 22, 2009 by Solitude Quote
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Neka,sacekacu album. Nijesam toliki fan,a i volio bih da cujem sve odjednom. Zato sam i P.Tree spot odgledao bez tona. Quote
ErliK Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Opet neka masa albuma Novi Atmosfear stvarno ne drži pažnju i dosta je slab generalno. Džabe smo čekali 6 godina. Jedva čekam da čujem novi SS. Veliki sam fan sva 3 albuma. Bila bi prava retkost da održe kontinuitet. Ako je neko do sad voleo francuski mračni heavy/power bend Nightmare mislim da će i ovaj novi album da mu/joj se svidi http://rapidshare.com/files/282133258/Nightmare_-_Insurrection_-_2009.rar Quote
Apeiron Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Prosli album je bio strašan. Da vidimo na što ce ovo da liči. Da, prosli je fenomenalan, iznenadio me Tanjin komentar, posto je vec taj prosli znatno meksi od recimo prvog... Ovo sada, ove nove pesme su potpuno logican nastavak na prethodni. Quote
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hehe da da to sam ja, uvek volim da iznenadjujem Salu na stranu, ok mi je meksi i melodicniji zvuk, ali to sto on tu peva moze da ide u neku deciju pesmicu, zar sam jedina kojoj se taj deo u pesmi ne svidja? Totalno mi se cini nepotrebnim tu, ne uklapa mi se ni sa stilom koji forsiraju, niti se uklapa sa ostatkom pesme. Makar meni tako zvuci, ipak sam ja samo laik. Quote
Ајлин Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Zato sam i P.Tree spot odgledao bez tona. C c c ... Nenormalno izbacio si sve ostale zaluđenike iz konkurencije, umetnička dušo Quote
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Dok sam pisao nije mi zvucalo toliko nenormalno...sad kad procitam,moram da se slozim sa tobom Quote
Ајлин Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Uff... :gunđ: nije mi legao ovaj Miosis. Može da se vrti u kontinuitetu do prekosutra, ali ima tu neku psihodeličnu notu, a nisam tako raspoložena. Jel' kačio Filip već Arenu? I kako vam se sviđa. Quote
In The Flesh Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) "A la Indukti",rekoh ja A kolko vidim,obrnula si 4 pjesme od 7,kolko ih ima na albumu Last FM - busting your ass since 2002 Arena je vjerovatno preporucivana na Progressive Rock temi. Odlican bend. The Visitor album Edited September 23, 2009 by Poor Twisted Me Quote
Ајлин Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 A pa ti ne vidiš ipod i šta na njemu slušam Quote
Recommended Posts