Baal Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Molim sve da pročitaju obaveštenje: https://www.yumetal.net/forum/announcement/1-novi-početak/ Pucajte. 4 Quote
kuruz Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Je l' ovo nema tamni skin? Sad će šlag da me udari... Elem, hvaljen Isus, podrška za ovo, klikćite na reklame pederi. Quote
Baal Posted January 9, 2019 Author Report Posted January 9, 2019 3 minutes ago, Underkuruz said: Je l' ovo nema tamni skin? Sad će šlag da me udari... Elem, hvaljen Isus, podrška za ovo, klikćite na reklame pederi. Kasnije kad budem imao vremena ću se više baviti temom, za sad ovako. Quote
kuruz Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Lalić 2.0 i 'de su minusi, kako da ispratimo postove demon seeda bez toga 3 1 Quote
kuruz Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 (edited) aaa, mislio sam da je to samo pozitivna gle može da se da i adminu i da se poništi, to mi reci Edited January 9, 2019 by Underkuruz Quote
Baal Posted January 9, 2019 Author Report Posted January 9, 2019 Pa da, svi smo jednaki. Namestiću i da može da se vidi ko je dao reputaciju. Quote
kuruz Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 fantazija daj i ovo dole, ko je onlajn, rođendani, pičke materine, kao na Parapsihopatologiji 1 Quote
Berliner Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 14 minutes ago, Baal said: Pa da, svi smo jednaki. Namestiću i da može da se vidi ko je dao reputaciju. namesti neki obrnuti pentagram umesto ovih obrnutih testisa ako boga znaš 4 Quote
Шарки Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Браво, Баале! И очекивали смо од неке Јуметал ботине да покрене форум поново. Ваљало би да се активирамо сви мало, нема смисла да оволике године на овом срању пропадну узалуд! 3 Quote
Vresište Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Realno svaka čast i stiže podrška u vidu besomučnih klikova čim ubacite adsense. Quote
kuruz Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 ona stara teget je bila idealna kliktaćemo koliko treba da se skupi za takav skin i gasi ove notifikacije za lajkove, tj. podesi da mogu da se isključe, pošto sad stoji always on Quote
Baal Posted January 9, 2019 Author Report Posted January 9, 2019 Imate light i imate ovu dark, nema drugog izbora. Eventualna modifikacija ove Dark i to je to. Quote
Berliner Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 meni je ekstra tema baš s ovim sivim tonovima. Quote
Apeiron Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Pozdrav ekipi Odavno nisam aktivan na forumu, ali drago mi je da je preziveo tolike godine, i da je ponovo tu. Mnogo toga se proslo na forumu, mnogo ljudi upoznalo, i dobar je ovo podsetnik na zlatna vremena metala na ovim prostorima. Svakako se nadam da ce da potraje jos dugo. \m/ 5 Quote
Berliner Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 ha! al ti je dobar avatar sad tako okrugao 1 Quote
Apeiron Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 Uklopio se super kao da sam ga sad spravio, a ne pre 15 godina bar Quote
SkullKrusheR Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 meni i dalje izbacuje onaj malicious site warning kad prvi put otvorim yum na operi. hoće li i to biti sanirano? Quote
Baal Posted January 9, 2019 Author Report Posted January 9, 2019 Daj screenshot da vidim. Meni sve u redu na Chrome i FF. Quote
Recommended Posts