obsessed by cruelty Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 (dragi bravo) ja nemam nijedan warn za 10 godina ovde, da li sam normalan Quote
Мајор Гашпар Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 13 minutes ago, Underkuruz said: Talvara prešao na našu stranu, kako i dolikuje Kakva podla laz. Desno kao Desni sektor? Vazda. Quote
kuruz Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 rekao sam otišao udesno, ne otišao u kurac 1 Quote
Axeanosilas Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 36 minutes ago, Underkuruz said: treba da ih vidiš i da klikćeš, podržavamo rad servera makar ugasi na kratko, klikni tri-četiri reklame, pa ga opet uključi Talvara prešao na našu stranu, kako i dolikuje Не треба. Они који су их имплементирали су највише кукали када је први пут умирао форум и кад је Гардијан увео рекламе. Не мењам своје ставове, чак ни кад су набоље. Талвијево набоље јер је скренуо удесно, са друге стране, поздрављам. Ово није форум за доношење пара но уметност, институција, као рецимо свирач пикола у симфонијском оркестру. Нема пара, али је поштован и вољен и добиће националну пензију. Приметих, кад сам хтео ово да додам, да је време за едит поста прекратко, било би корисно то изменити, ставити макар пола сата. Аха, мрџују се. До јаја. 2 Quote
kuruz Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 i zato je mučeni forum radio onako kako je radio, pa bi bilo dobro da sad funkcioniše nesmetano Baal će da kaže da li se žalio ili ne, ali je uradio nešto što nije niko od nas ostalih, tako da ne vidim zašto mu ne bismo pomogli u održavanju a što se tiče editovanja, treba da se produži vreme i treba da se uvede da post može da se edituje posle mrdžovanja pre sam to stalno koristio kad mi istekne vreme za edit, pošto se dugme pojavljivalo ponovo kad se spoje postovi, ali sad toga više nema Quote
Axeanosilas Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 Са друге стране, ове рекламе (отворих у незаштићеном браузеру) су подношљивије, врте на дну. Оно прво је било на свака три поста. Нисам поменуо имена, жалили су се апсолутно сви, било чак и мигрирања, прављења новог форума и то. 1 Quote
kuruz Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 bili momci mlađahni, sad se opametili Quote
vudun Posted January 26, 2019 Report Posted January 26, 2019 Zagrebaćka Cibona, kitka šarena, vo gradina nabrana dar podarenaaaa Quote
Baal Posted January 26, 2019 Author Report Posted January 26, 2019 Znam da nekima jako teško pada što sam preuzeo forum, ali eto, mogu da naprave svoj alternativni ako im ne odgovara. ...pošto se priča nešto što apsolutno ne odgovara istini. Reklame će biti samo u headeru i footeru kada se bude sredilo stanje. Trenutno vremena bez. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted January 26, 2019 Report Posted January 26, 2019 Mogao bi u prelaznom roku da angazujes Hejla. Sjajno bi se slagali. Quote
soul wandering Posted January 26, 2019 Report Posted January 26, 2019 ko to ljubomoriše, kome smeta jak baal? Quote
Srbin Hamza Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 reklama nestane kad reloaduješ stranu, koji moj se žali neko na to mora da ne vole Metaliku, bagra Quote
Demon Seed Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 Bata pomeno metal na yumetalu :OO :P 1 Quote
Srbin Hamza Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 pa ja sam najveći metalac ovde, ja sam - Šiptar! 1 Quote
Dead Man Drinking Posted January 27, 2019 Report Posted January 27, 2019 Ubacite Paypal, Patreon, Librepay ili neko slično đubre za donacije. Ne isključujem adblock ni da mi je majka vlasnik sajta 2 Quote
kuruz Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 mislim da je ovaj čovek prvi softver-elitista na forumu 1 Quote
lemmy sixx Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 On 1/27/2019 at 1:33 PM, Srbin Hamza said: pa ja sam najveći metalac ovde, ja sam - Šiptar! Trlaja polizes nam jaja. 2 1 Quote
Сале Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 Мене ме занима зашто нема оних реклама типа , маторка на 2 км од тебе чека на твој позив, кликни и упознај одма 20 клинки спремних за сношај већ данас итд. То би рецимо радо кликто а не ово као упиши интернет академију, купујте у лидлу и те глупости. То је бре досадно. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 e ako ti za tetke trebaju oglasi... Quote
Berliner Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 matorka I dvadeset klinki spremnih za snosaj rade u lidlu na kasi, u magacinu I na promocijama! 1 1 Quote
Srbin Hamza Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 ja dobio neki riblji restoran, a nisam tražio te ribe Quote
Zen Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 da se zapitam onda kakvi ovo bre meni oglasi iskacu Quote
KazimKazim Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Meni iskocio za feis...i onako sam sceo da ga pripalim i poserem se po Mahabharati Aliu i Avkvafini Nekad bre bilo normalno Ricard Gir, Bred Pit, Son Pen, Meg Raian, Dzoni Dep...krenuo neki talas nakaradnih imena, od Holivuda do samoproklamovanih spasilaca metala Zlatno doba e feik 1 Quote
SkullKrusheR Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 tačno ću da te stavim na ignore. 1 4 Quote
Recommended Posts