Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bolje stavi na ignore tu industriu, dje edan posteni Leonardo plavusa gulindza 300 godina i na samilost dobie oskara...a neki tamo crnac se poavi niodakle, par ulogica i odma priznanja...u svetlu ovog kvazi terora u Americi od strane Trampa

Ukljuci mozak, iskljuci Netfliks

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
On 1/28/2019 at 9:34 PM, Сале said:

Мене ме занима зашто нема оних реклама типа , маторка на 2 км од тебе чека на твој позив, кликни и упознај одма 20 клинки спремних за сношај већ данас итд. То би рецимо радо кликто а не ово као упиши интернет академију, купујте у лидлу и те глупости. То је бре досадно. 

Zato što su adovi personalizovani, ja sam klikto skoro neke gadosti i počelo mi izlazi među adovima ''upoznajte na našoj platformi zrelu damu za diskretna druženja'', al' nisam dovoljno često klikto i sad nema jbg

On 1/28/2019 at 9:49 PM, obsessed by cruelty said:

e ako ti za tetke trebaju oglasi... :D

Tetke volu diskreciju brt!

Posted

Samo da su čiste brt.

Netflix samo Dark koji je skoro završeno snimanje druge sezone i hajphaaajphajphajp

Netflix štanc mašina je za konzumente masovne kulture, ali nije gore od IDJ portala za konzumente srbijanizovane masovne kulture, turbo trep folka - onaj osećaj kad svi mi koji smo glupi čak i za masovnu kulturu pa mora ti se namaže ramunika preko autotunea i trep matre da bi mogo i ti da se veseliš ko čoek. Što je najgore ta ekipa je otkrila i eksere i opet ne pomaže da se progleda sas treće oko, nego misle rakiještina, popiju po 13 komada pa posle crni đavo kriv

Posted (edited)

Ona što ima devojku i ona je Ivana ima višestruko kulturni a i zabavni značaj nego sve što se ikad prikazalo na IDJu

Kaduključim autotjun...

ja nisam čovek puno intelEgentan

nemožese za mene reći da sam pametan i lijep

ali ipak je za mene ČUO i onaj GLUVI

na ulici mi kaže COBY ESI TI RADIO TRAKU

i onaj koji je slijep...

ja imam fantastične

glasovne

mogućnosti

Edited by Demon Seed
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Samo da čestitam Baalu,  ekipi i da podržim! Dugo nisam navraćao jer nije funkcionisao, ali eto, desilo se da jutros probam i obradovao sam se kao paketu kaseta od  Polzovića! 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

možda je bilo već - dajte da u Unread Content kad klikneš na ime teme šalje na prvi nepročitani post, ne na početak :D mahinalno to radim uvek a nišaniti ove zvezdice i kružiće je pakao

Posted (edited)

meni se čini da i kad se prebacujem sa teme na temu u okviru jednog podforuma, klikom na naziv sledeće nepročitane u donjem desnom uglu, baca na poslednji post na toj temi, a ne na prvi nepročitani

Edited by Underkuruz
  • 2 weeks later...
Posted

ja volim ove pederske skinove ali ovaj mi ipak grize oči malo :D samo malo dotegnuti nijanse da budu mirnije kad bi moglo, i ne bih ni ja imao zamerki