KazimKazim Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Bolje stavi na ignore tu industriu, dje edan posteni Leonardo plavusa gulindza 300 godina i na samilost dobie oskara...a neki tamo crnac se poavi niodakle, par ulogica i odma priznanja...u svetlu ovog kvazi terora u Americi od strane Trampa Ukljuci mozak, iskljuci Netfliks 1 1 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 ja već jesam, ne može zulum i ovde da se trpi Quote
KazimKazim Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Bracalaaaaaa...Nemoite da nas kopirate Quote
Baal Posted January 29, 2019 Author Report Posted January 29, 2019 Počeću da banujem nepismenost. 8 Quote
obsessed by cruelty Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 haha jbt, kako sam napisao onaj post saletu juce, tako su poceli da mi izlaze oglasi za tetke Quote
Demon Seed Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 On 1/28/2019 at 9:34 PM, Сале said: Мене ме занима зашто нема оних реклама типа , маторка на 2 км од тебе чека на твој позив, кликни и упознај одма 20 клинки спремних за сношај већ данас итд. То би рецимо радо кликто а не ово као упиши интернет академију, купујте у лидлу и те глупости. То је бре досадно. Zato što su adovi personalizovani, ja sam klikto skoro neke gadosti i počelo mi izlazi među adovima ''upoznajte na našoj platformi zrelu damu za diskretna druženja'', al' nisam dovoljno često klikto i sad nema jbg On 1/28/2019 at 9:49 PM, obsessed by cruelty said: e ako ti za tetke trebaju oglasi... Tetke volu diskreciju brt! Quote
obsessed by cruelty Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 sad jos ispade da ih ja ganjam na oglasima al bukvalno nijedan se nije pojavio dok nisam otkucao poruku znaci tebra baal cukerberg Quote
Demon Seed Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Samo da su čiste brt. Netflix samo Dark koji je skoro završeno snimanje druge sezone i hajphaaajphajphajp Netflix štanc mašina je za konzumente masovne kulture, ali nije gore od IDJ portala za konzumente srbijanizovane masovne kulture, turbo trep folka - onaj osećaj kad svi mi koji smo glupi čak i za masovnu kulturu pa mora ti se namaže ramunika preko autotunea i trep matre da bi mogo i ti da se veseliš ko čoek. Što je najgore ta ekipa je otkrila i eksere i opet ne pomaže da se progleda sas treće oko, nego misle rakiještina, popiju po 13 komada pa posle crni đavo kriv Quote
Srbin Hamza Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 nijedan šiptarski do sada, prokleti bili Quote
obsessed by cruelty Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 pa ne moze da ladis jaja po Srbiji a siptarski adovi jbg prike Quote
KazimKazim Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 55 minutes ago, Demon Seed said: Netflix štanc mašina je za konzumente masovne kulture, ramunika preko autotunea i trep matre Sweet can...dy Quote
Demon Seed Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Slika br. 2 je uzrok slike br. 1 1 Quote
KazimKazim Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Takoe, Biseri iz blata i bilingual Zvonko...i drustvo iz coska Quote
Demon Seed Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 (edited) Ona što ima devojku i ona je Ivana ima višestruko kulturni a i zabavni značaj nego sve što se ikad prikazalo na IDJu Kaduključim autotjun... ja nisam čovek puno intelEgentan nemožese za mene reći da sam pametan i lijep ali ipak je za mene ČUO i onaj GLUVI na ulici mi kaže COBY ESI TI RADIO TRAKU i onaj koji je slijep... ja imam fantastične glasovne mogućnosti Edited January 30, 2019 by Demon Seed 1 Quote
englis Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Samo da čestitam Baalu, ekipi i da podržim! Dugo nisam navraćao jer nije funkcionisao, ali eto, desilo se da jutros probam i obradovao sam se kao paketu kaseta od Polzovića! 1 1 Quote
Baal Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 Des @englis Bio je mali downtime sa Hetznerom, sve je up sada. Quote
Talvi Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 možda je bilo već - dajte da u Unread Content kad klikneš na ime teme šalje na prvi nepročitani post, ne na početak mahinalno to radim uvek a nišaniti ove zvezdice i kružiće je pakao Quote
kuruz Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 (edited) meni se čini da i kad se prebacujem sa teme na temu u okviru jednog podforuma, klikom na naziv sledeće nepročitane u donjem desnom uglu, baca na poslednji post na toj temi, a ne na prvi nepročitani Edited February 17, 2019 by Underkuruz Quote
Baal Posted February 25, 2019 Author Report Posted February 25, 2019 Do daljnjeg ostaje light tema, jer je Dark tema pravila probleme. Neću moći da sredim ovo u narednih par nedelja. Quote
KazimKazim Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 Olicno, ne mora ni da se vraca dark 1 Quote
Phallusifer Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 Ovo nam je kazna zbog Demon Seedovog posta na Carcass temi 5 Quote
Talvi Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 ja volim ove pederske skinove ali ovaj mi ipak grize oči malo samo malo dotegnuti nijanse da budu mirnije kad bi moglo, i ne bih ni ja imao zamerki Quote
Recommended Posts