Angelystor Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 11 hours ago, Baal said: Namešteno je spajanje postova, notifikacijama ću kasnije da se bavim i obrisani su svi banovani članovi pošto je 90% bilo botova. Znači pobrisao si jedno tuce svojih starih naloga i 5-6 mojih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 Otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Odlicno je sve, ne bih ja tu nista menjao...sem eventualno da se iskljuce notifikacije za lajkovane postove (ali da se ostave za quote) koga zabole za to, nebitna stvar a smara. Sve ostalo valja. Miloje, odlican posao, ne opterecuj se milionima zahteva i kukumakanjima, pogotovo ako dolaze sa severa zemlje, od kojekakvih lalosa iz naprimer Zitista. 14 minutes ago, Baal said: Otprilike Nemoj brisati Prokopija, to jedini lazni nalog koji sam ikada imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 još da lepo zen zamoli hefesta da se vrati na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 ovaj logo u headeru bi mogao biti manji, naročito je ogroman na telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 i gasi ovo da stiže mejl kad dobiješ pp, ne može da se isključi u settings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Ja bih samo da pitam da li ovaj Peking (pozadina na dobrodošlici) ima neke veze sa kupovinom Kineza RTB Bora? Mislim jbg ako je ovo neki pretežno muzički orijentisan forum (ili bi barem trebao biti), moglo je nešto makar približno što iole asocira na isti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 Daš im prst hoće celu ruku. Strpljenja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 kakav Peking? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Inace, postoji neki bug prilikom logovanja, evo treci put resetujem password da bih mogao da se ulogujem. Problem je da mi izbacuje poruku da Display Name ne postoji, iako vrlo dobro znam sta kucam i password svaki put tacan (1password pa se ne zajebavam sa kucanjem). Jedini nacin da se ulogujem je da idem na forgot password, preko email linka da resetujem password i onda uloguje. Remember me isto ne funkcionise kako treba (makar u mom slucaju). Probao sam sve browsere (Chrome, Firefox, Safari na MBP 2017 macOS Mojave) i isti je problem uvek. Login POST request je uredan, sve prosledjuje kako treba, headeri uredni, cache obrisan, application cache itd. Kontam da je neki problem prilikom migracije baze, ili mozda ne prepoznaje Display Name sa kombinacijama capital slova itd. Probao sam i email umesto Display Name, ali isti problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Migriraj sa 1password na Bitwarden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 (Bitwarden je sranje, 1password je majka) @ShinigаmY da li si probao da setuješ neki random laki password i da probaš u incognito da se loguješ nakon toga? Vidim da si jedino ti pokušavao reset passworda, a u bazi je sve u redu. Ja sam probao i meni samo kaže da je password pogrešan: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Hajd da probam sa lakim nekim passwordom, prvo cu da setujem, log out, cache clean, pa da probam login. Ako ne sljaka, reset passworda i javim ovde Nope, ni jednostavan pass trik nije radio. http://prntscr.com/m5w5if Evo screenshot login forme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 Rešavamo onda na private. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Reseno Uzrok jos uvek nije pronadjen, ali je problem resen. Tnx Baal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 (edited) Ponovo radi bioskop Puno zdravlja za Baala i puno zenskinja da dobije kilu Meni sve fercera ko sat Pozdrav Edited January 11, 2019 by dr.lecter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Zar je username case sensitive? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Bar nisi ćiriličan Make me latin pls @Baal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 (edited) Pozdrav svima i da nam živi, živi rad. Pardon, Yumetal. I meni se pojavljuju malicious site warning, isto na Operi. Edited January 11, 2019 by skulhead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 Čudno je da se pojavljuje samo u Operi, mada i Operu generalno ne bi trebalo koristiti pošto je prodata Kinezima (Vivaldi je zapravo kao i stara Opera sam na Chromium engineu). Svakako ću istražiti @Havočka menjam posle, u međuvremenu video sam da je disable-ovana opcija za logovanje mailom, tako da sam je uključio i možete i mailom da se prijavite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 ugasi notifikacije goddammit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovan888 Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 2 hours ago, Baal said: Operu generalno ne bi trebalo koristiti pošto je prodata Kinezima ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Napunili su je trackerima žutaći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 valjalo bi namestiti kad se u unread content klikne na topik, da se otvara od prvog nepročitanog posta, a ne od prvog na topiku. sačekaću da vidim da li će se isto desiti nakon sledećih postova, sad kad sam već otvorio te teme. sa druge strane, kada se u all content klikne na topik, šalje na poslednji napisan post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts