Sisus Posted January 15, 2019 Report Posted January 15, 2019 On 1/11/2019 at 3:27 PM, Baal said: Daš im prst hoće celu ruku. Strpljenja Daj ti njima srednji prst, kakve su ovo želje, čestitke i pozdravi, ja kad sam došao na yum, kad nekog nešto zamoliš, dobiješ ban na 3 dana. 3 Quote
Demon Seed Posted January 15, 2019 Report Posted January 15, 2019 Nego dobri ovi adovi nanumue'm... Quote
dudi Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 On 1/11/2019 at 4:17 PM, dr.lecter said: Ponovo radi bioskop Puno zdravlja za Baala i puno zenskinja da dobije kilu Meni sve fercera ko sat Pozdrav Gde si matori ? Pozdrav Quote
dudi Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Da ponovo radi bioskop bas mi je drago . Quote
Atheist Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Zombi ponovo ustao! Svaka cast Baal. Predlog za finansiranje foruma: Jednom godisnje da se prikupe donacije za tu godinu i da nema reklama ni za koga. Kapiram da je ekipa sad matora i da se imaju plate umesto dzeparaca i da ce se naci dovoljno ljudi da pokrije troskove. 1 2 Quote
Dark_Elf Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Cool Konačno je nešto počelo da se dešava. Moj je predlog (ako želite više članova), da ostavite gostima otvoren podforum Sve i Svašta. 2 Quote
Berliner Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 ne zelimo vise tih clanova, koji ce se registrovati primarno sa namerom da postuju na s&s 3 Quote
Dark_Elf Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Ma nije samo to, nego i kad hoću nekom ortaku recimo da dam link ka nekom zanimljivom postu, ne može, ako nije registrovan. 2 Quote
Zen Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Skrinshotuj. SiS je trpezarija yumetala Neko bi rekao da tu ljudi najvise jedu govna Neko da je to prolazno mesto okupljanja gde svi svrate ponekad U oba slucaja, to je privatno mesto foruma i ne treba svaka budala koja je svratila na forum da gleda sta kenjamo. Ili neka bude deo tima, ili nek odjebe 3 Quote
bradilko Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 2 hours ago, Atheist said: Zombi ponovo ustao! Svaka cast Baal. Predlog za finansiranje foruma: Jednom godisnje da se prikupe donacije za tu godinu i da nema reklama ni za koga. Kapiram da je ekipa sad matora i da se imaju plate umesto dzeparaca i da ce se naci dovoljno ljudi da pokrije troskove. Slažem se, donirao bih svakako... Mada mi reklame ne smetaju, nisu agresivne. Quote
Dark_Elf Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 I ja bih donirao... pomalo... kad mi klijenti uplate... Bacite neki paypall... payoneer.. whatever... Quote
ShinigamY Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Ma ne smetaju reklame, kliknem par puta u toku dana, cak mi izbaci po nekad neku pametnu stvar koju i trazim u tom momentu Quote
HUMAN Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 5 hours ago, Dark_Elf said: Moj je predlog (ako želite više članova), da ostavite gostima otvoren podforum Sve i Svašta. Nikako, ne mora svako da vidi kakvih dobrih pičaka ima na forumu A i šta će koji moj više članova? Ima više od šest hiljada članova i deset postova dnevno na forumu 1 Quote
Dark_Elf Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 jbt... mizantrop do mizantropa. :D Quote
Demon Seed Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 3 hours ago, HUMAN said: A i šta će koji moj više članova? Pa kako šta će brt, da prestaneš već jednom da budeš "novi član" Quote
Сале Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 По тој тупавој логици ни он а ни више од пола данашњих чланова не би било на форуму. Quote
HUMAN Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 1 hour ago, Demon Seed said: Pa kako šta će brt, da prestaneš već jednom da budeš "novi član" Novi član dovjeka.. Nego Dimone jesu te već jednom primili u to elitno društvo, jel palo veliko pomazanje Quote
Demon Seed Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Ne može biti društvo elitno, ako su svakojaki u njemu, ali postoji jedan satanic undercurrent koji breg roni đejms dio, ko (šta?) treba da odobri, odobrio je 1 Quote
Demon Seed Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Da, zaista je dobro sto sam prestao da ih molim da me prime... xD Quote
kuruz Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Beherite, što Trlaja ne može da postuje? 1 1 Quote
Descender Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 URAAAAAA! Baš me je obradovao povratak! 1 Quote
Demon Seed Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 On 1/17/2019 at 9:40 AM, Atheist said: Zombi ponovo ustao! Svaka cast Baal. Predlog za finansiranje foruma: Jednom godisnje da se prikupe donacije za tu godinu i da nema reklama ni za koga. Kapiram da je ekipa sad matora i da se imaju plate umesto dzeparaca i da ce se naci dovoljno ljudi da pokrije troskove. I meni je ovo bolja opcija nego individualno, ali je predlagano jedno 20 puta do sad, pa se nije napravila inicijativa, mada moze da se otvori diskusija opet sad kad se neko zapravo iscimao da preuzme vodjstvo, tad se to pretvaralo u "NEĆE GARDIJAN DA PRODA LEMIJU PA LEPO DA NAPRAVIMO OBOR OD FORUMA, PI" pricu 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 E ja nemam pare el moze u robi to ? 1 Quote
Recommended Posts