obsessed by cruelty Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 anaal meni slab dosta kako im ide formula sa poslednjih par albuma, sledeci bi trebalo da bude dobar 1 Quote
vudun Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Novi Metal Church je bolji od svega što ste iznabrajali. Hate Eternal isto. Quote
VoivodBG Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 4 hours ago, SkullKrusheR said: meni je kao velikom fanu earl-a još od nazad u danu novi album neviđena dosada. Novi Earl je fantastičan. Nema bengere kao na prethodnim izdanjima ali je kontemplativan album gde Earl dolazi na svoje i suočava se sa gubitkom roditlja i svih tih psihičkih problema, pozdravljam što se na taj način oslobađa. Matrice su zarazne, mislim da od Madvillain nisam čuo tako lepo upakovane jazzy izvijene zvučne podloge. Ako bih baš birao da bude đir album onda je Vince Staples ove godine sa FM! odneo pehar. Nema bukvalno loše trake i kao celina je jako. I naravno Danny Brown i Bruiser Brigade, šuri Twitch OST. Quote
Milosh87 Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 1. Whoredom Rife - Nid-Hymner Av Hat 2. Kriegsmaschine - Apocalypticists 3. Trollheims Grott - Aligned With The True Death 4. Hate Eternal - Upon Desolate Sands 5. Hyperdontia - Nexus Of Teeth 6. Mare - Ebony Tower 7. Funeral Mist - Hekatomb 8. Obliteration - Cenotaph Obscure 9. Monstrosity - The Passage Of Existence 10. Adaestuo - Krew Za Krew Quote
soul wandering Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 (edited) sta je ovo, samo neke liste, dajte tejpove ljudi nemetal ako moze. Edited January 14, 2019 by soul wandering 1 Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 4 hours ago, soul wandering said: sta je ovo, samo neke liste, dajte tejpove ljudi nemetal ako moze. yuMETAL.net E moj yumetalu, sta si docekao. 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Deste.. Evo liste.. AOTY:The Voidz - Virtue Ostalo sto valja: Kanye West - ye Primordial - Exile Amongst the Ruins Sleep - The Sciences Toby Driver - They Are the Shield Kriegsmaschine - Apocalypticists Turnstile - Time & Space Kids See Ghosts - Kids See Ghosts Jack White - Boarding House Reach Tropical Fuck Storm - A Laughing Death in Meatspace Poppy - Am I a Girl? Nadja - Sonnborner Altar of Perversion - Intra Naos Cheer-Accident - Fades Earl Sweatshirt - Some Rap Songs MGMT - Little Dark Age Minami Deutsch - With Dim Light Bubu - El Eco del Sol Vive la Void - Vive la Void Quote
kuruz Posted January 14, 2019 Author Report Posted January 14, 2019 minut ćutanja za još jednog bivšeg metalca 5 Quote
Kumodraski Vo Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Kuruze kako si upisan na insta.. 1 Quote
Face Of Melinda Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Metal i nemetal redom, mozda iskoci i neki tejp iz ove liste bem li ga... taman dok radim tri stvari istovremeno, ne zamertie ako napravim neki zajeb 1. Ihsahn- Amr AOTY za mene, jos uzivo nastup koji je razvalio... su mi ustici godine. 2. Trevor Something- Ultraparanoia (retro/electro/witchouse/pop album je paranoidna tejpčina, ja sam mekog srca prema njegovom vokalu i vibe-u koji stvara, moj work out album godine, favorit spot-pesma-sveeee) 3. Toby Driver- The are the shield- prelepost umetnosti 4. Voices- Frightened samo cu reci She's just a footstep aaaaaaaaaway 5. Chapel of disease- And As We Have Seen The Storm, We Have Embraced The Eye- ova pesma jbni najez 6. Manes- nastavljaju sa istim zvukom kao i na prethodnom albumu ali manes ne bi bio manes da ne zamrsi konce u nadogradnji istog, sjajan album. 7. Imperial Triumphant- metal verzija Bitches Brew od Miles Davis-a ende, overiti obavezno. <3 8. Eryn Non Dae. Secam se bacanja worshipa na ovaj bend, par godina unazad i sa ovim albumom nisu podbacili kada je atmosfera u pitanju, mrak, praznina, pustos bas kao sto odbacivanje Selfa i treba da izgleda 9. Anja Garbarek- The Road Is Just A Surface koncept albuma je razvoj mentalne bolesti i borba sa istom, zena je napravila super pricu, uz njen trip-hop/jazzy pristup. 10. John Hopkins- Singularity- elektronika koja vas baca u transcendentalno stanje svesti 11. Slugdge- Esoteric Malacology- kada sam pre četri godine pokusala da promovisem Gastronomicon koji je dojajajn album, iskulirali ste me, ali sa ovim albumom je definitivno pala kidalica i sveopsti hype hahaha, jbga imam uho za bendove koji imaju potencijal 12. The Ocean- Phanerozoic I: Palaeozoic bilo sa liricima ili instrumetal verzija albuma, album uspe da izazove konglomerat emocija in situ 13. Alkaloid- Liquid Anatomy (ehem nema veze sto ima medicinski naziv u naslovu albuma, vlaznem svaki put kad slusam Azagthoth- there I said it ) 14. VOLA- Applause Of A Distant Crowd... awwwww ovaj album je neznija strana ovog benda, tako gledam na ovu pricu i nadam se da nece otici previse ovim putem jer su mi oni prava mera za spoj modernog proga i djenta 15. Hozier- EP Nina Cried Power, ako se radujem nekom albumu u 2019. to je njegov album 16. Keith Jarrett- La Fenice- jazzy piano, za ljubitelje ovog zvuka 17. Mare- Ebony Tower... 2 Quote
Angelystor Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Jubilarna 42. lista na kojoj viđam Chapel of Disease, sad moram da skinem album. A tako mi jebeno glupo ime benda. Quote
obsessed by cruelty Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 odlican je Chapel inace vrtim Sulphur Aeon vec 5 dana non stop, bolji je od proslog, fenomenalan album glavni utisak - outroi pesama su beyond epic, svaki je tesko padanje u sevdah 2 Quote
Baal Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Isto, legao mi i konstantno ga vrtim, a čak ni ne volim taj fazon. Quote
kuruz Posted January 18, 2019 Author Report Posted January 18, 2019 el se seća neko kad je poslednji put jedan album ovako ujedinio jumetal? Chapel slušaju svi, čak je i lemi siks rekao da dobro zvuči, iako nije njegov fazon vrh je Sulphur skini i to, kolega Quote
obsessed by cruelty Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 nisam nista ispratio ove fensi liste, jel i tamo tako popularan? meni neverovatno bilo na koliko se lista ovde pojavio, totalno neocekivano Quote
kuruz Posted January 18, 2019 Author Report Posted January 18, 2019 e to ne znam, ne čitam te iz medija Quote
Haos sam ja Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Čak ni dežurni seratori ne mogu da ospore kvalitet novih Chapel of disease i Sulphur aeon, tako da je to valjda najbolji dokaz koliko su albumi dobri. Quote
Kumodraski Vo Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Pise za Chapel Genres Heavy Metal, Death Metal Progressive Rock, Death 'n' Roll to nesto ko Tribulation? Quote
bradilko Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 sad pustio... chapel of disease meh suphur aeon zanimljiv Quote
SkullKrusheR Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 meni chapel najbolji metal koji sam čuo ove godine. alkaloid close second. Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 2 hours ago, Underkuruz said: el se seća neko kad je poslednji put jedan album ovako ujedinio jumetal? Enforcer. Quote
Angelystor Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 2 hours ago, Underkuruz said: el se seća neko kad je poslednji put jedan album ovako ujedinio jumetal? Chapel slušaju svi, čak je i lemi siks rekao da dobro zvuči, iako nije njegov fazon vrh je Sulphur skini i to, kolega SAeon slušao i prošli i ovaj, dobro je. Quote
Recommended Posts