obsessed by cruelty Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 nisam ni ja ranije, al sad bih ubio za jednog btw, sto je Goxy spomenuo, Hollywood Burns - Invaders, ja nisam nesto slusao taj zanr ove godine al to je jedan od 5,6 albuma koje jesam slusao i vaistinu je do jaja, herojski onako bas, Roki i te fore hitcina Quote
Miilos Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 (edited) Voodus - Into the Wild može komotno među najbolje. U početku mi je smetalo što baš liči na Dissection i Watain, sad mislim da mi se sviđa više od većine njihovih albuma. https://helterskelterproductions.bandcamp.com/track/dreams-from-an-ancient-mind-pt-2 Edited February 12, 2019 by Miilos Quote
Demon Seed Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 On 1/18/2019 at 11:46 AM, Haos sam ja said: Čak ni ljudi sa najvišim kriterijumima ne mogu da ospore kvalitet novih Chapel of disease i Sulphur aeon, tako da je to valjda najbolji dokaz koliko su albumi dobri. fixd brt nema na čemu kasnim na temu xexe iz 2018. sam ukupno slušao Auru Noire, Ascension, Voivod, Tomija Guerrera novog i Kliku I znam da ništa neće zajebati AN ni tamo 2023. god kad budem preslušavao 2018. Toe deo odrastanja da zavoliš strata, al' neki u zrelome dobu izjavljuju ''Srbin sam, ali ''Jes da je Strat, al' dobar'' A neke žene poziraju s B.C.Richevima u '10s, čudan je svijet Quote
Demon Seed Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 does not compute Abigor, sipajte gospodi nešto iz opštega mesta, ravno i predvidivo i bogda vidi na vr brda Mrla mrda 1 Quote
Demon Seed Posted February 13, 2019 Report Posted February 13, 2019 To bih preporučio svim starosedeocima Opšteg Mesta! Quote
Recommended Posts