Haos sam ja Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 (edited) Pa polako da počnemo da se spremamo. Lista do sada potvrđenih izvođača: ABORTED AFTER THE BURIAL AGNOSTIC FRONT ALIEN WEAPONRY ANAAL NATHRAKH ANATHEMA ANIMALS AS LEADERS ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY ANTAEUS ANTHRAX BATUSHKA CAR BOMB CARCASS CARPENTER BRUT COUNTING HOURS CRYSTAL LAKE CULT OF LUNA CYTOTOXIN DAUGHTERS DECAPITATED DEICIDE DESTRUCTION DIABLO SWING ORCHESTRA DR. LIVING DEAD EKTOMORF ELECTRIC WIZARD EMPEROR ENSIFERUM GET THE SHOT GODFLESH GOROD GUTALAX HEILUNG HIGHER POWER HYPOCRISY IMMOLATION IRON REAGAN JINJER JUNGLE ROT KRISIUN LETTERS FROM THE COLONY LIONHEART MANES MESHUGGAH METAL CHURCH MGŁA MIDNIGHT MYRKUR NAPALM DEATH NECROS CHRISTOS THE OBSESSED THE OCEAN OCEANS OF SLUMBER OF MICE & MEN PERFECITIZEN PRONG RAISED FIST ROTTING CHRIST SACRED REICH SAOR SHAPE OF DESPAIR SLAPSHOT SLÆGT TAAKE TANKARD TAPHOS TESTAMENT THY ART IS MURDER TOSKA UNFATHOMABLE RUINATION VARGRAV VENOM PRISON VIOLATOR VOIVOD VUUR WINDHAND WOE UNTO ME WOLFBRIGADE ZURIAAKE Edited January 15, 2019 by Lou 1 Quote
kuruz Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 (edited) fantastičan spisak Edited January 13, 2019 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 Ajd pa Srbendo za Srbsku novu ti želim da čuješ ove godine Decrystallizing Reason i da kristališeš razum i odbaciš nacionalizam, te sa drkanja desnom, da pređeš malo i na jugoslovensku levicu! i Volu Mrkyr da kaže mrrk! i sa Blagojem zagrljeni da gledate Jungle Rot vam želim 2 Quote
Demon Seed Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 misliš i u 7528? napad slamenih libtarada! 1 Quote
Demon Seed Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 lineup je Fortress Maximus, Titans Return idem sad i ja na onu temu da smaram Baala što mi se nisu spojili postovi ako dečko već nije dovoljno izneverovo od glupih pitanja :P Quote
Haos sam ja Posted January 14, 2019 Author Report Posted January 14, 2019 Slažem se za lajnap da je sjajan. Krenulo je sa kilavim objavama, ali u poslednje vreme bacaju samo bombe - pa čak i automobilske bombe što me posebno raduje, if you know what I mean. Quote
Havočka Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Jes krenulo uzbrdo - ova poslednja 'nako ali pre toga sve vrhunski bendovi. Do sad preko 25 na spisku, još da se potrefi raspored da bude do jaja kao prošle dve godine. Nego, ko je beše išao ranije van organizovanog prevoza - čime ste išli do Praga? Vidim Terra nudi 70e povratnu, deluje kao najbezbolnija opcija, ima li šta još da znate? Quote
kuruz Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 (edited) bus iz Budimpešte je bio nešto smešno, čini mi se oko 16-17 evra za povratnu, ali Boba i Laza će znati bolje do Mađarske vozom, ofc Edited January 14, 2019 by Underkuruz 1 Quote
Havočka Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Voz mi izašao na nos za Massive Attack, 9 i po sati avanture Čekam da vidim kakav će program da bude u utorak, kapiram da pođemo u nedelju veče za Budimpeštu, ponedeljak Prag i utorak jutro za Jaromer ako je ikako moguće pre Nemaca uhvatiti ona dobra mesta pored reke u hladu u kampu. Što me dovodi do sledećeg pitanja, ako ima ko da je bio u utorak, je l' otvorena hrana u utorak ili tek u sredu kreće? Quote
Antikristina Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Treba proveriti za voz, pošto valjda ovaj BG-NS neće ići od februara Quote
23/16 Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Ja cu verovatno ove godine opet gospodsku varijantu - drugar vozi sluzbenim autom, spavanje u nekom hotelu u Nove Mesto nad Matuji. Quote
Haos sam ja Posted January 24, 2019 Author Report Posted January 24, 2019 Upravo potvrđeni SODOM, SICK OF IT ALL, THERION, WORMED, EYEHATEGOD, VULVODYNIA, GOST. Quote
Gloryfight Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 Pozdrav , da li neko zna hoće li biti organizovanog odlaska na brutal ili je jedina opcija samosnalažanje ? Послато са TA-1032 уз помоћ Тапатока Quote
Antikristina Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 On 1/21/2019 at 3:16 PM, Antikristina said: Treba proveriti za voz, pošto valjda ovaj BG-NS neće ići od februara Kao što rekoh: http://www.srbvoz.rs/page423.html?fbclid=IwAR21TnUZkcGH-ezwbe0-b7MzyMsKlmCiyc2Ff16JCrKpAQINdTdHoE94Cjs Quote
Haos sam ja Posted February 19, 2019 Author Report Posted February 19, 2019 Evo nečeg i za nas pedere i dukatlije. Caspian!!! Hexis, Azusu i Deluge ću takođe vrlo rado overiti. Quote
kuruz Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 ja čuo za Combichrist i Nordjevel, slušao samo 3-4 pesme od potonjih Quote
Angelystor Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 "Čuo za" i ja tako što sam video teme na forumu ili blabbermouth naslov, ne dalje od toga Quote
Recommended Posts