azal Posted January 18, 2019 Author Report Posted January 18, 2019 11 hours ago, Demon Seed said: Da li može nešto biti usranije no što već jeste, ako su na njemu Ripperovi vokali? XD Jes smecar, ima jos jedan bend novi, Spirits of Fire. Sviraju mu Chris Caffrey, Steve DiGorgio i Mark Zonder, producirao Roy Z i idalje je apsolutno smece bezidejno. Quote
Demon Seed Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Nesto ste mi njezniji bili prema njemu kad sam srao za njega pre nekolko god, izgleda vas je razljutio svojim radovima propisno u medjuvremenu xD Ja sam od svega s njim slusao malo u srednjoj The Glorious Burden i trudio sam se, cak mi se neke pesme i svidjale, al' sve iritantniji sto ga vise slusas, ne mogu da shvatim kako JP primise njega u bend, pa jos kad znas da su odbili Scheepersa np Ja bih Čipija pre primio xD Quote
Angelystor Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 Gledam sad postavu, svi su iz Cage-a. Tako da ovo faktički ispada Cage album na kome gostuju Conklin i Owens. Quote
Recommended Posts