Demon Seed Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 On 4/1/2015 at 8:46 AM, Angelystor said: Da l' ti stvarno ovako slušaš muziku? Volume 6 Da li su u pitanju krađe, omaži, ili inspiracije, neka presude verni fenovi Exhibit A, prvi rif: Slušajte ođe bass, od 0:28: Quote
Demon Seed Posted February 1, 2019 Author Report Posted February 1, 2019 EDIT: Da li su u pitanju slučajnosti, krađe, omaži, ili inspiracije, neka presude verni fenovi :D Quote
bradilko Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 u jednom trenutku se razilaze, ono muljavo ide u dur, a ovo čistije u mol, ali, filozofski progresija je ista. ne znam dal je ripoff, al meni zvuči kao svaki drugi bljek metal... Quote
Demon Seed Posted February 1, 2019 Author Report Posted February 1, 2019 bass u drugom svira isto što i lead (! xD) gitara u prvom Produkcija brt moj 1 Quote
Toki89 Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 po meni nije ripoff ,već genijalna ritmička osnova (popoPApopoPApopoPApopoPA(insert ending tweak)) Quote
obsessed by cruelty Posted February 1, 2019 Report Posted February 1, 2019 evo taman posto mi sveze s Mastodon koncerta, Wasted Years u Ghost of Karelia i Welcome Home u Megalodon Quote
Miilos Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 Mercyful Fate - A Corpse Without Soul / Slayer - Captor Of Sin Quote
bradilko Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 Soilwork - Shadowchild / Black Betty Quote
Demon Seed Posted February 7, 2019 Author Report Posted February 7, 2019 evo naleteh opet na onaj Night of the Graveless Souls rif u Apologoethia - De Fundamenta Spiritus na 4:00, baš su ga lepo iskopirali :D btw kacmo kod Emperora, podseća Curse You All Men onaj rif oktavice kad se klizaju na Zapalili jsme onen svět, isto simultano jedna gitara penje druga spušta Quote
Angelystor Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 On 2/1/2019 at 2:12 AM, Demon Seed said: Volume 6 Neke rane krvare večno a? 1 Quote
Demon Seed Posted February 7, 2019 Author Report Posted February 7, 2019 Neke provale postanu running joke :)) Quote
obsessed by cruelty Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 2:02 https://www.youtube.com/watch?v=SRGkKTNSM0g pocetak razume se samo nema ovaj prelaz na kraju rifa 2 Quote
Demon Seed Posted February 7, 2019 Author Report Posted February 7, 2019 Joooj cek cek pre nego da kliknem na yt link EEEEJ STAE MENI STOJAIDEEM Dadaa dijabolik hahaha Quote
Miilos Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 Kad smo kod Emperor-a, ovaj rif na 5:18 od Funereal Presence baš liči na Witches Sabbath. I naravno Devil's Blood od Watain-a je maltene prelikani De Mysteriis Dom Sathanas. Quote
obsessed by cruelty Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 ja sam hteo watain DMDS odma po otvaranju teme da okacim ali mislim se to svi znaju Quote
Demon Seed Posted February 7, 2019 Author Report Posted February 7, 2019 Dada kod izvesnog Farthest Stara kvltni argument podrske onome basisti iz Averse Sefira sto ljubomorisao po Consolamentumu #kadence_bm_vokala Quote
HUMAN Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Raskrinkavamo domaće bendove Čak i duplaci kreću na vreme Mada na ovom albumu ima još jedna solaža koja neodoljivo podseća na onu sa Fatal Millennium, ipak mi ovo jedan od najboljih domaćih DM albuma, retko ko se (sa ovih prostora) ovoliko približio floridskom zvuku, a da iole valja. Quote
Kumodraski Vo Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Najbolji bend danasnjice (2:30): https://www.youtube.com/watch?v=qMlgse8LjS0 Pa kaze: https://www.youtube.com/watch?v=N0DrnPUEZ48 https://www.youtube.com/watch?v=TJ6X8EbQEIo https://www.youtube.com/watch?v=BUaBoZA4_Hk Quote
obsessed by cruelty Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 prva 2 su nothing else matters hahaha Quote
Demon Seed Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 nisu bogme nego nego Is this Love Uveri se Vole: ova druga dva baš i ne liče toliko koliko Groza i Lord Belial doduše jes slično i kad počne strofa u Nothing Else, pokrali i oni Vajtsnejk kao što dolikuje \m/ Quote
Demon Seed Posted February 9, 2019 Author Report Posted February 9, 2019 On 2/7/2019 at 8:00 PM, Miilos said: Kad smo kod Emperor-a, ovaj rif na 5:18 od Funereal Presence baš liči na Witches Sabbath. I naravno Devil's Blood od Watain-a je maltene prelikani De Mysteriis Dom Sathanas. De ga nađe, jes' taj :D Quote
kuruz Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 nema potrebe da pišem na koji album ovo liči haha Quote
Grobodan Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 Ovde su pokrali sami svoje rifove sa Cruelty... nazovimo to omaz. Quote
obsessed by cruelty Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 a dobro kuruze jbg necemo te "tribute" bendove, mogli bismo do prekosutra da se razbacujemo raznim C-klasnim burzumima, daktronima, slejerima (i mejhemima u ovom slucaju) ne treba da pisem ko je pokrao ovo, ako treba jebite se pozeri Quote
Recommended Posts