Grobodan Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 Pitanje svih pitanja, da li je ova traka pokradena? Quote
obsessed by cruelty Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 apsolutno sam ubedjen da da Quote
Kumodraski Vo Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 Znaci opet neka domaca rock zvezda.. Quote
obsessed by cruelty Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 jedan slejer paket 3:35 prvi rif naravno, nije 1/1 isto, ali ideja je jasna 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 Mozes misliti kolko ih ima tek u svim neo-thrash bendovima koje niko ne slusa ovo valjda svi znaju al ajde Quote
obsessed by cruelty Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 a dobro, ovo su ipak yum approved umetnici e imao jos neki od tih bfmv-like bendova sad but true ripoff, samo ne znam koji tacno, al bas onako mega mega ocigledno i prejadno pajte sad ovo 6:51 opet pocetak Quote
KazimKazim Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Sisters of mercy - 69 eyes? Stae Sad but true u Bulletu? Zar nisu oni kopirali Killswitch, kao stoe prdeo onai Zli Obucar? 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Type O - My Girlfriends Girlfriend (69 je kapiram pokrao to, a ne Sisterse, inace nikad slusao bend al znam samo tu 1 pesmu zbog tog ripoffa) ma ne Bullet, al taj gej fejmerski 00s metal Avenged Sevenfold je u pitanju, uspeo sam da nadjem nekako Quote
KazimKazim Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 E, to este isto blatantno Nisam ih slusao odavno, ne znam sta sam propustio Quote
HUMAN Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Ima gomila primera Metalikinih ripofova na tjubu https://youtu.be/jiCnp8a4SS4 A rekao bih da su i njih masovno kopirali (pa i neki dosta poznati bendovi) Nego mene uvek interesovalo ko je koga tu kopirao, Sodom (Agent Orange) - Megadeth (In My Darkest Hour) ili je samo koincidencija, obzirom da su obe stvari nastale u jako bliskom periodu. A još više me zanima ovaj primer, ista godina u pitanju (95.) Quote
bradilko Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 12 hours ago, KazimKazim said: E, to este isto blatantno Nisam ih slusao odavno, ne znam sta sam propustio ceo album je ripoff metalike, gunca i sličnih... kažu kao da su namerno svakako najslabiji njihov album. Quote
HUMAN Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 @OBC Baš zanimljiv ovaj South of Heaven - Vektor primer, evo još nešto zanimljivo vezano za Slejer Quote
HUMAN Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Šta malo te jebe produkcija, a nije i da Mastejn nije taj početni rif hirurški precizno kopi.. odsvirao Quote
bradilko Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 znači svako ko je cepao neku ritmiku po otvorenoj žici je kopirao slayer? 1 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 chemical warfare I sodom - blasphemer 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 a i on je modifikovan necromancy od bathory 1 Quote
Demon Seed Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 (edited) A oba su varijacije na Slayer - Fight Till Death, dobro me podsetiste Slayer mi je pao na pamet kad sam pustio ovaj Bullet, kao i u zadnjih par meseci dok sam ponovo prelazio Bathory i Burzum ( ), al' Vo ima pravo, najbliži je Buyrumu, skoro identičan, što kažu mudri, malo se kadenca razlikuje samo 17 hours ago, obsessed by cruelty said: Avenged Sevenfold je u pitanju, uspeo sam da nadjem nekako u fazonu ''ne slušam ja Avenged Sevenfold, ne znam to napamet, krsta mi'' Edited February 11, 2019 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 pa bukvalno jedina pesma koju sam cuo od njih Quote
Demon Seed Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 Belketre - Those of Our Blood (nema na yt kultčina mračna ), rif nešto između Behemoth - Antichristian Phenomenon i Act of Rebellion, napraviše dve pesme od jedne Belketre xexe 4 hours ago, bradilko said: niđe veze Dobra tema da se pokažu oni koji vide a nečuju brd a Quote
KazimKazim Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Prvi put cuem ovu War pesmu, dobra...vokali ko kurac, doduse Bullet konza, imau cak i kvltne uzore Quote
HUMAN Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 3 hours ago, bradilko said: znači svako ko je cepao neku ritmiku po otvorenoj žici je kopirao slayer? Ispravka, svako ko je uzeo gitaru u ruke 39 minutes ago, Demon Seed said: Dobra tema da se pokažu oni koji vide a nečuju brd a Ja ne ču' od tebe kršćen primer, i to na tvojoj temi Quote
Demon Seed Posted February 11, 2019 Author Report Posted February 11, 2019 Jebe te produkcija da čuješ u Paysage d'Hiver i Vajtsnejk u Mrli, a za Apologoethiu te jebe što nema youtube link i što ne znaš napamet rifove od Emperor, a to je najveća bruka koja čoveka može da zadesi. Quote
Recommended Posts