kuruz Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 još je veća sličnost u The Four Horsemen, ali ajde da ispoštujem Dejva 😄 Quote
azal Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 stvarno si jebeni noob. to je Children of the Grave riff sad i zauvek, thrasheri ga samo ubrzali 1 Quote
azal Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 kao veliki fan sabata, videces da ce se gojko samnom sloziti Quote
kuruz Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 onda bi morao da pusti i ove dve gore, da bi proverio, a nema šanse da će to da uradi Quote
Talvi Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 skapirao sam da mi ove strofe jako liče 😄 Quote
Miilos Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 Enthroned - Unconscious Minds zvuči kao muzika iz Složne braće 1 Quote
Demon Seed Posted July 5, 2020 Author Report Posted July 5, 2020 Sejo Kalač - Kafanska Pjevačica, 2002. Zore više ne vidim Oko mene staklo, dim U kafani noći provodim Ceca - Turbulentno 2013. Baš je super dim Baš se dobro provodim Uopšte te ne vidim 1 2 Quote
Kumodraski Vo Posted August 7, 2020 Report Posted August 7, 2020 Nije ripof ali mi slicno zvuce momenti mozda sam i ja lud Hm sad mi pade na pamet da su Epidemic najverovatnije hteli da skinu Raining blood uvod.. Quote
Demon Seed Posted January 17, 2021 Author Report Posted January 17, 2021 Kakva je ripoffčina ovoga Weeknd - Blinding Lights Quote
Demon Seed Posted January 18, 2021 Author Report Posted January 18, 2021 Praktično drugi aranžman i drugi vokali, to je ta pesma 😄 Quote
bradilko Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 ne bih sad baš rekao da je ripofčina, jer je tipična pop akordna progresija u pitanju, ima malo sličnosti u synthonvima, to me jedino kopka.... ali super što si okačio, lepa pesma 🙂 Quote
Demon Seed Posted January 19, 2021 Author Report Posted January 19, 2021 13 hours ago, bradilko said: ne bih sad baš rekao da je ripofčina, jer je tipična pop akordna progresija u pitanju, ima malo sličnosti u synthonvima, to me jedino kopka.... ali super što si okačio, lepa pesma 🙂 Pa jesam preterao malo, kontam da bismo mogli da nađemo još sa tom progresijom, ali ima i u ovome što vrti u krug melodijica od "I can't sleep until I feel your touch" Meni se nekako Blinding Lights više prisviđala nakon slušanja ove... Pustim ovaj the Trip pa pevam Blinding Lights karaoke, extrica 1 Quote
bradilko Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 meni najviše liči ovaj patern koji svira na sintovima i koji se loopuje kroz celu pesmu Quote
Demon Seed Posted January 19, 2021 Author Report Posted January 19, 2021 Pa još je podudarnija progresija čini mi se, ali i mene je prvenstveno povukao pattern, čak sam istripovao u momentu da i Blinding Lights ima isti taj pattern kroz celu pesmu koji se extra poklopi sa pomenutim delom refrena, zato i jesu do jaja zabavne karaoke preko The Tripa 😄 1 Quote
Toki89 Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 On 7/18/2019 at 4:31 PM, azal said: stvarno si jebeni noob. to je Children of the Grave riff sad i zauvek, thrasheri ga samo ubrzali Toni odsvirao sve elementarno, mi sad samo nabadamo permutacije, al to da ne znači da je ripoff, dobra permutacija je zlatna vredna. Quote
Demon Seed Posted January 23, 2021 Author Report Posted January 23, 2021 Foršpil = peaceful, loving youth against the brutality Music by Zrinko Tutić Lyrics by Borisav Đorđević Quote
Recommended Posts