Kumodraski Vo Posted December 21, 2024 Report Posted December 21, 2024 Quote After a decade of slumber, Skagos returns. https://skagos.bandcamp.com/album/chariot-sun-blazing Quote
Haos sam ja Posted February 5 Report Posted February 5 Prošao mi ispod radara sada već prošlogidišnji Aara album (a i ceo bend, moram da priznam) ali nikad nije kasno - odličan album, ima i atmosfere i riff supstrata, jako dobro. 1 Quote
Grobodan Posted February 5 Report Posted February 5 Super i bend i album, svaki album im jebe doduše. Meni naravno Goksi kult ishajpovao pa je moralo da se sluša Quote
Grobodan Posted February 11 Report Posted February 11 On 2/6/2025 at 4:29 PM, Kumodraski Vo said: Bolji od dosadnog prethodnika, samo su ove frule baš My heart will go on Quote
Kumodraski Vo Posted March 5 Report Posted March 5 https://mega.nz/file/URJVyDgC#6o6158IHWetKl1zJ9GJfJcQ95U60n3hCKXe8UfL--AU Quote
Haos sam ja Posted March 24 Report Posted March 24 On 1/23/2025 at 6:39 PM, Kumodraski Vo said: Dobar album. Vrlo konzistentan bend. Masivan zvuk, kul post momenti, jedino što mi je sve uklopljeno u nekakvu zvučnu celinu pa slabo razaznajem pojedinačne pesme i nakon 3, 4 slušanja. Quote
Haos sam ja Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago (edited) Nemam pojma gde bih stavio pa ajde ovde. Skoknuli smo u toku nedelje do Pešte da poslušamo malo ovu nežniju / melodičnu varijantu. Otvorili ELR koje sam gledao ranije kao predgrupu za Amenra, sećam se da nisu bili ni malo impresivni a ovde smo stigli tek na poslednje taktove tako da nema smisla nešto ni davati utisak. DODSRIT su bili super. Ultra melodični BM ili što bi se reklo Iron Maiden ov BM, iako imaju nekih crusterskih momenata posebno na starim albumima ali Nocturnal Will iz prošle godine im je totalna bomba i još uvek pesme i trijumfalne melodije sa tog albuma žive rent free u mojoj glavi. Da pojačaju Maiden momenat, uživo sviraju sa 3 gitare mada realno ne vidim poentu niti potrebu za tim jer treći gitarista ili svira sve isto kao ritam ili sve isto kao solo gitarista. Nadam se da će ovi tek da grade svoje ime i da će uhvatiti više publike kako vreme odmiče, ovog puta je bilo prisutno možda 200ak ljudi na njima ali su zato prodali mnogo više mercha nego headliner. HARAKIRI FOR THE SKY celu svoju karijeru sviraju muziku koja mi prija ali je malo jednolična što se tiče i kompozicija i senzibiliteta. Postoji ta neka melanholija i tragika u njihovom zvuku koja im je i obezbedila par US turneja i headliner slot ovde. Novi album je dosta dobar nakon što sam Maere i reissue prva dva prespavao. Glavnu reč vodi gojazni gitarista, a vokal je čudan, kao da peva bez neke tehnike ali radi posao, doduše sa x nogama i u uskom džinsu. Preostala trojica su plaćenici koji rade svoje profesionalno, a s obzirom da je ovo bio prvi koncert na turneji bend je imao dosta eneregije. Na njima se blue stage Barba Negre malo popunio, možda 400 ljudi u prostoru koji prima 800, a i primetno je bio veći broj ženske populacije nego do tada. Što se Barba Negre tiče, to je šator sa montažnim delom za klonje i ostalo, zvuk je bio korektan ali ja ne volim te šatore nešto plus je u skroz neinspirativnom delu grada gde nema ništa okolo. Sviđa mi se što je bina velika i visoka, pa sve može lepo da se vidi iz svakog dela kluba, bez obzira na posetu. Idemo dalje. Edited 16 hours ago by Haos sam ja 1 Quote
Recommended Posts