Tex Willer Posted February 23, 2019 Report Posted February 23, 2019 https://www.viennametalmeeting.com/ Ljudi, jel' bi neko išao na ovo? Quote
HeLLsarma Posted February 23, 2019 Report Posted February 23, 2019 Ja bih, al se nema novaca. Pogotovo da vidim Darkspace, Secrets Of The Moon, Necrophobic, Rotting Christ. Opeth i Unleashed mogu uvek. Quote
HUMAN Posted February 23, 2019 Report Posted February 23, 2019 Metal miting se izmestio u neke bolje (čitaj bogatije) krajeve 1 Quote
Haos sam ja Posted February 23, 2019 Report Posted February 23, 2019 Baš fin paket, ali ja sam se ove godine odlučio za Brutal i Artmaniu, i ako još nešto uleti usput. Od navedenog me najviše zanimaju Urfaust i Secrets of the moon, jer sam ostalo ili gledao ili ću gledati ove godine na drugom mestu ili me ne zanima. Al opet subota je, pa nije isključen neki iscim do Beča. Quote
Tex Willer Posted February 23, 2019 Author Report Posted February 23, 2019 @Haos Slično je i kod mene. Ali subota mami opasno Quote
Oddball Posted February 25, 2019 Report Posted February 25, 2019 solidan paket stvarno ali dekint Quote
Recommended Posts