VoivodBG Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Quote Pancevo Wrong Fest je verovatno nejneobicnija stvar koja se desava u Srbiji ovoga jula. On okuplja izvidjace iz celog sveta, iz skroz razlicitih zanrova, na tri bine, u celom gradu.Festival organizuje tim Bugara i Srba koji su profesionalci i koje podrzava cela kulturalna zajednica grada. Pancevo Wrong Feat ce se odrzati 19. i 20, jula na tri bine Muzej Reka (Wrong Stage) Glavni (Right Stage) Line up: Dog Eat Dog Hed PE Dope D.O.D. God Is An Astronaut Iskaz RITAM NEREDA The Underground Youth Rolo Tomassi The Black Swells Tús Nua Special performance: EYOT Tickets: http://www.gigstix.com/wrongfest19 Pancevo Wrong fedt ne bi bio moguc bez podrske Opstine Pancevo i benda Iskaz. ---------------------------------------------------------------------------------- "Али како сте стигли у Србију?" - 136 људи довело нас је. Quote
VoivodBG Posted June 28, 2019 Author Report Posted June 28, 2019 Quote 19.07 (Right Stage) DOPE DOD SUPERHIKS THE VIRGINMARYS ISKAZ 19.07 (Wrong Stage) THE UNDERGROUND YOUTH BITIPATIBI THE BLACK SWELLS 20.07 (Right Stage) DOG EAT DOG DEEZ NUTS RITAM NEREDA DOK7 20.07 (Wrong Stage) GOD IS AN ASTRONAUT ROLO TOMASSI TUS NUA 21.07 (Right Stage) DELINQUENT HABITS SMOKE MARDELJANO MIKRI & BHVANA 21. 07 ( Museum Stage) EYOT Quote
SkullKrusheR Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 ja sam tamo u subotu. ide još neko? Quote
Berliner Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 kratko brt al dobro je bilo, kul lokacije, dobro ozvucenje. Quote
VoivodBG Posted July 21, 2019 Author Report Posted July 21, 2019 Jel istina da je bila razočaravajuća posećenost? Quote
Berliner Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 bila je sasvim u skladu sa mojim ocekivanjima I dosadasnjom posecenoscu na giaa kod nas. za rolo t. ne znam Quote
SkullKrusheR Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 pa bilo je jedno duplo manje ljudi na rolu nego na giaa, ali su se zajebali ljudi dobro. rolo oduvao. išlo nas 5 iz ns-a, niko sem mene nije slušao rolo pre toga i svi smo se složili da su bili dosta bolji. osim par propusta tokom nastupa prvog benda, zvuk je bio maltene perfektan. prvo smo svratili do onog stejdža kod doma omladine i parkirali tamo, i čini mi se spolja da je bilo dosta više ljudi. mislim da je deo mase prešao sa tog stejdža na ovaj na keju kad je tamo završen program. nadam se im se isplatilo i da će biti ovoga i narednih godina. žao mi što sam bio u mogućnosti samo jednu noć da idem, moglo se svako veče naći po nešto zanimljivo. od jumetalaca videh samo lalovića. 1 Quote
Haos sam ja Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 Žao mi je što nisam mogao da dođem na Rolo, isprečile su mi se neke obaveze. Osim njih me ništa nije naročito zanimalo, možda neki mosh performans na Deez nuts. Quote
Recommended Posts