Haos sam ja Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 Odličan bend iz Ričmonda, Virdžinija, čija je muzika dosta teška za kategorizaciju, prljava je i masna, ali artistična i sa primesama svih extreme podžanrova. Iza sebe imaju 3 vrlo interesantna LP-a, 2 EP-a, a početak je vezan za demo i split izdanja. Novi album "Sulphur English" je izašao nedavno. IMHO, bend koji vredi pratiti i koji je dosta unikatna pojava. Quote
Haos sam ja Posted May 4, 2019 Author Report Posted May 4, 2019 Anyone? Evo spotova za pesme sa novog albuma: Quote
Talvi Posted June 8, 2020 Report Posted June 8, 2020 https://www.brooklynvegan.com/inter-arma-release-cover-of-nine-inch-nails-march-of-the-pigs-from-new-covers-album/ Quote
Haos sam ja Posted February 27 Author Report Posted February 27 ide novi album, dobro ovo zvuči Quote
Haos sam ja Posted March 28 Author Report Posted March 28 Kod ovih uvek ima da se ljušte slojevi Quote
Haos sam ja Posted July 12 Author Report Posted July 12 Dobar je novi album. Ovo je uvek bio jedan od onih bendova koji ne hvataju na prvu loptu. Iako bi ih žanrovski najlakše bilo opisati kao post metal, ovo nije ona verzija muzike koja se vrti oko repetetivnog catchy rifa i predvidivih struktura nego je sve nekako kriptično, zakopčano i u slojevima. Treba više slušanja da bi se nabasalo na delove koji ostaju u glavi, muzika je neprijateljska, neprijatna i abrazivna. Za razliku od svih prethodnih albuma osim debija koji su bili daleko iznad sat vremena trajanja, ovih 41 minut ipak smanjuje potrebu za detaljisanjem i čini album nešto prijemčivijim za njihove standarde. Kao što sam pročitao u nekoj recenziji, ovo zvuči kao da su Portal, Neurosis i Nick Cave seli zajedno da napišu album. Quote
Recommended Posts