azal Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 da zapocnemo temu za bend koji je izdao album godine Bend sa Long Islanda, kazu da im je zanr "agressive progressive" sto je dosta precizno. evo ga jedan sjajan playthrough sa proslog albuma da zapocne temu pa da prebacim i neke postove sa dukatlije ovde. singlici sa novog albuma Quote
Talvi Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 16 minutes ago, azal said: kazu da im je zanr "agressive progressive" sto je dosta precizno. je l' se ja tripujem ili je i Draconic nekad negde imao ovaj tag na internetu Quote
azal Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 vrlo moguce i jako realno inace, sinoc sam premotao onaj post-refren u Motionless in Sky jedno 20 puta. kad peva "old blood in new veins, it's sick if it stays, where it no longer lives" koliko je ubio taj ceo deo mamicu mu jebem. I onda outro solaza savrseno uleti. svakog dana ima novu omiljenu stvar. Quote
Baal Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Prvo mi nije legao album jer me nervirao vokal. Sad mi je u top 3 ove godine pored Numeroneana, nerealna svirka. Quote
Haos sam ja Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Mašala. Srećna tema svima koji slave. Prebacite postove sa pederske teme, ovo je bend koji se mora pratiti. Quote
azal Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 nesto gledam, izgleda da ne postoji ta opcija vise da se prebaci. sisaj ga bale Quote
bradilko Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 previše ste nahajpovali, moraće da se presluša... Quote
azal Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 evo nekih recenzija https://www.sputnikmusic.com/review/79284/Moon-Tooth-Crux/ 5.0 Classic https://toiletovhell.com/review-moon-tooth-crux/ 5/5 https://www.angrymetalguy.com/moon-tooth-crux-review/ 4/5 https://pitchfork.com/reviews/albums/moon-tooth-crux/ 7.3/10 Quote
KazimKazim Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Kakav sam tres romantizam grobar avangarda Quote
Haos sam ja Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 at Kazim: Ali kakva je hitčina ta "diamonds for gold", ne upropasti je ni onaj buđavi Spencer iz Periphery. Quote
azal Posted April 19, 2019 Author Report Posted April 19, 2019 nemoj da pljujes Spencera, oteraces Bradilka sa teme sad gledam i moju playlistu, odlicna godina bila. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 e nisam slusao Sianvar jos otkad je izasao taj album, dobro me podseti ladno taj Mithras 2016. izasao, ja sam iz nekog razloga istripovao da je iz 2014. Quote
KazimKazim Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 1 hour ago, Haos sam ja said: at Kazim: Ali kakva je hitčina ta "diamonds for gold", ne upropasti je ni onaj buđavi Spencer iz Periphery. Fantazia, jos mi stoi u pleieru...sinoc bas nalecela, dok sam cekao red za sisanje (no hetero ) Quote
bradilko Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 6 hours ago, azal said: nemoj da pljujes Spencera, oteraces Bradilka sa teme sad gledam i moju playlistu, odlicna godina bila. <3 evo preslušavam, i baš je do jaja. samo mi nije jasno, zašto je ovo vama do jaja? Quote
Baal Posted April 20, 2019 Report Posted April 20, 2019 19 hours ago, azal said: nesto gledam, izgleda da ne postoji ta opcija vise da se prebaci. sisaj ga bale Postoji, nego sam ti možda ukinuo privilegije ono veče kad si mnogo smarao o craft pivu. I CAAAAN'T FIND THE ECHOOOOO 1 1 Quote
kuruz Posted April 20, 2019 Report Posted April 20, 2019 ono veče? misliš svako veče? p.s. crno meče Quote
azal Posted April 22, 2019 Author Report Posted April 22, 2019 "Musketeers" zvuci muzicki kao da je neka pesma sa Torche - Meanderthal, bas mi skoro identican vajb. On 4/20/2019 at 9:33 AM, Baal said: Postoji, nego sam ti možda ukinuo privilegije ono veče kad si mnogo smarao o craft pivu. I CAAAAN'T FIND THE ECHOOOOO Ako je tako onda treba banovati Gojka sa foruma zauvek. Quote
Face Of Melinda Posted April 22, 2019 Report Posted April 22, 2019 Preslusala par stvari sto ste kacili... vokal mi za sada ide na klinac... cekacu da se naspavam pa da poslusam ovu bratiju... Quote
Grobodan Posted April 22, 2019 Report Posted April 22, 2019 2 hours ago, Face Of Melinda said: cekacu da se naspavam sto ce biti nikad Quote
Baal Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 18 hours ago, Face Of Melinda said: Preslusala par stvari sto ste kacili... vokal mi za sada ide na klinac... cekacu da se naspavam pa da poslusam ovu bratiju... Meni je strašno išao na ganglije na početku (prethodni album i dalje ne mogu da svarim), ali na novom je poboljšao pevanje i posle ga ni ne primećuješ. Quote
Face Of Melinda Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 Bice cekirano momci, sad sam u preslusavanju Numenorean-a koji je sjajan btw Btw @Grobodan we are brothers at arms haha, sad kad sakupim u kompletu par sati... 10/10 bice snage i za taj Mon Tooth, nego da mi doturis onu Vauru kad dodjes do nje Quote
obsessed by cruelty Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 pih bre samo meni rasturio vokal na prvu, i boja glasa i stil na momente mi cak deluje kao civilizovani brent hinds Quote
Haos sam ja Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 1 hour ago, Baal said: Meni je strašno išao na ganglije na početku (prethodni album i dalje ne mogu da svarim), ali na novom je poboljšao pevanje i posle ga ni ne primećuješ. Baš tako. Prvi album je meni više interesantan sa aspekta potencijala nego konkretnog proizvoda, nekakav nebrušeni talenat. Ovaj album je mnogo zreliji u svakom pogledu, posebno po pitanju vokala. Kao što rekoh, mislim da nas od ove ekipe tek očekuju lude stvari, Crux je korak u pravom smeru al još uvek nije to prava bomba. 1 Quote
bradilko Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 5 hours ago, obsessed by cruelty said: pih bre samo meni rasturio vokal na prvu, i boja glasa i stil na momente mi cak deluje kao civilizovani brent hinds i meni brt Quote
Recommended Posts