Totamealand Posted May 26, 2022 Report Posted May 26, 2022 Naletela mi je negde preporuka za ove momke zato što su nosili taj Mastodon uticaj kao tag, pa rekoh da pružim šansu. Prvi album mi je zapravo bio najblesaviji koliko god da mu produkcija ne ide na ruku, momenti sa bluzerskim rifovima i slajd gitarama u metal konfiguraciji su haos. Naredna dva albuma su malo svedenija i konkretnija, ali nije loše, Black burner i Deathwish blues su mi na novom favoriti. Interesantno, ima pomenutog Mastodon uticaja tu i tamo, mada ja u melodijama više čujem Faith no more ili Thank you scientist. To sad zvuči totalno random jer ta tri benda jedva da imaju veze, ali opet, možda je široka paleta uticaja razlog zašto su Moon Tooth originalni. Quote
Haos sam ja Posted May 27, 2022 Report Posted May 27, 2022 Da, FNM najviše zbog vokala, iako je John baš originalan ima Pattonovskog u sebi itekako. Meni ne liče previše na Mastodon ali npr uvodni rif na Nymphaeaceae je baš prajm Mastodon. A ove melodijske zajebancije jesu u fazonu tog over the top stila kao Thank you scientist, možda i Protest the Hero malo, ali baš u pravoj meri i iskusno ukombinovani sa čvršćim groovie rifovima. Da album ipak ne bude savršen ima jedna pesma koja mi se ne sviđa - The conduit, baš nekako off zvuči. Ostalo sve bombona. Quote
azal Posted May 27, 2022 Author Report Posted May 27, 2022 i meni je The Conduit bila najslabija i jeste malo drugacija ali je realno hitcina koja ne izlazi iz glave pa mi je sad postala kul Quote
Grobodan Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 Odlican album, to je to sto se mene tice, konacno su mi ovde ispunili sva obecanja koja su davali. Prava letnja zurka, meni dosta mirise i na alt 90s eru ali doduse svega ima. Brat na mikrofonu slavuj a opet se i cuje da je lud malo, patonovska skola vaistinu. Quote
Haos sam ja Posted July 29, 2022 Report Posted July 29, 2022 https://www.brooklynvegan.com/moon-tooths-nick-lee-in-medically-induced-coma-after-multiple-seizures-gofundme-launched/ Nadam se da će se oporaviti bratić, pretalentovan baja. Quote
azal Posted July 29, 2022 Author Report Posted July 29, 2022 uzas. valjda ce da se oporavi bratic Quote
azal Posted August 10, 2022 Author Report Posted August 10, 2022 We wanted to wait to make this post when we had some good news to share with you - and we are happy to say Nick is making progress. This will be a long journey for him, but day-by-day he and the doctors continue to work hard to bring him back to health. While they are still looking for a specific diagnosis, Nick has been responding well to treatment, and is no longer intubated and slowly being taken out off his sedation. Quote
Haos sam ja Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 (edited) Nick ponovo nastupa live što je super vest. Novi spot, inače ova meditativnija tema me baš dosta podseća na The Ocean iz Pelagial faze: Edited February 22, 2023 by Haos sam ja 2 Quote
azal Posted February 22, 2023 Author Report Posted February 22, 2023 mozda kad bi lik iz Ocean znao da peva Super za Nicka, malo mi neverovatno da se vec vraca na binu, ali valjda znaju sta rade. spot kao da je radjen u srbiji 2012 Quote
Haos sam ja Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Mislim na instrumental, ne na pevanje. Quote
Haos sam ja Posted January 18 Report Posted January 18 Super je ovo, šteta samo što je Sunny bio pozicioniran tako da su mu Johnova maljava ramena u prvom planu, bolje bi bilo da više vidimo Nicka. 1 Quote
Recommended Posts