azal Posted April 23, 2019 Author Report Posted April 23, 2019 slazem se da su mu boja i stil do jaja, ali na prvom albumu bas nije znao gde bije u nekim momentima. nije bilo samo do njega, i muzika je bila dosta manje promisljena u nekim momentima, ali dosta fokusiranije peva sad, ako to ima smisla, less is more fazon, sto opet, generalno vazi i za ceo bend. Quote
Angelystor Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 Znam da je ovo komentar broj 15 na konto vokala, ali i meni su oni bili nažalost prvi utisak po puštanju "Chromparagon"-a. Interesantno i meni je Hinds bio među asocijacijama, doduše meni liči kao kombinaciju njegovih i Sandersovih najgorih live izvođenja I generalno prvi nekako nema fokus što se tiče pesama, kao da je od svake prva neka sklopljena verzija snimljena... Kanda demo osećaj sve u svemu. Drugi mnogo bolje po svakom parametru. Dok prvom albumu baš nemam želju opet da se vratim, ovde ima za šta čovek već da se uhvati. Ubija svirka sa sve produkcijom, vokal još uvek too sweet za mene, ali daleko od toga da smeta, plus super harmonizacije na par mesta. Quote
obsessed by cruelty Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 ja moram samo da udarim disclaimer da nisam ni slusao prvi, pricah iskljucivo o novom 1 Quote
azal Posted April 25, 2019 Author Report Posted April 25, 2019 ima par hitova, ali generalno je ovo sto je angelystor opisao. dosta dobrih ideja, dobrog sviranja i potencijala malo neiskusno nabacano. Ali nije da je neslusljiv, ima par bas dobrih pesama imo Quote
Haos sam ja Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 Za ove heavy glavudže - vidim da ovaj Nick Lee (gitarista) svira u Riot-u, da li je tu dodao neki personal touch ili tek popunjava mesto? Ne mili mi se nešto da pustim. Quote
Angelystor Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 Lead da, ali što se tiče pisanja pesama mislim da basista i drugi gitarista drže još uvek to pod svoje. A i on je tu samo 1-2 albuma. 1 Quote
bradilko Posted April 25, 2019 Report Posted April 25, 2019 3 hours ago, obsessed by cruelty said: ja moram samo da udarim disclaimer da nisam ni slusao prvi, pricah iskljucivo o novom +1 Quote
azal Posted May 23, 2019 Author Report Posted May 23, 2019 voleo bih da ih pitam da li vole Torche. Previse ova pesma lici na njih da bi bilo slucajno. Quote
Haos sam ja Posted July 9, 2020 Report Posted July 9, 2020 Izdaju burazeri acoustic EP: Violent Grief: Acoustic Sessions tracklist: 1. Trust (Acoustic) 2. Awe At All Angles (Acoustic) 3. Six of Swords 4. Motionless in Sky (Acoustic) 5. Through Ash (Acoustic) Quote
azal Posted September 25, 2020 Author Report Posted September 25, 2020 live acoustic session, bolje mi ovako zvuce nego na EPu, pevac bas u elementu https://www.facebook.com/moontoothband/videos/331670994723803/ Quote
azal Posted October 3, 2020 Author Report Posted October 3, 2020 ima sad cela svirka na youtubeu, predobra je. ceo acoustic EP plus Sabbath i Fiona Apple obrade Quote
azal Posted January 14, 2021 Author Report Posted January 14, 2021 snima se novi album https://www.facebook.com/moontoothband/posts/3997952753570532 1 Quote
Haos sam ja Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 Ovaj brat za mikrofonom sve luđi. Baš unikatan vokal i stil, ja ne znam nijednog sa kim bih ga uporedio. 1 Quote
azal Posted October 27, 2021 Author Report Posted October 27, 2021 boli me sto se refren (ili ono sto tripujem da je refren jer peva ime pesme) samo jednom desi ali mi opet drago sto je netipican aranzman koji bas dobro radi i vozi. cak nema ni brejk za solazu i opet je sve vreme interesatno aranzmanski. kidanje stvar iz svakog ugla. Quote
azal Posted December 9, 2021 Author Report Posted December 9, 2021 jasno je da ne zele da se ponavljaju Quote
Haos sam ja Posted April 15, 2022 Report Posted April 15, 2022 Vrhunska pesma, spot je doduše debilski al nema veze. Biće album bombona. Quote
azal Posted May 13, 2022 Author Report Posted May 13, 2022 izasao album. prvi utisak je da su namerno krace i konkretnije pesme, ali Moon Tooth zvuk je ostao. riffovi su tu, refreni su tu, sve zvuci kako treba. ce se naruci. Quote
azal Posted May 13, 2022 Author Report Posted May 13, 2022 uff bas su ubili. apsolutno sve na mestu. pesme svedenije i krace, ali nista ne fali. riffovi jebu, kurce se kad zele, spuste loptu kad pesma to trazi. svaka solaza u notu savrsena, Nick zvuci kao prime Zakk Wylde i prime emotivni Petrucci se spojili. John peva kao da mu zivot zavisi od svake melodije. 10+ puta sam pustio danas sve je bolji i bolji. kad bi zaboli turneju u ovom momentu sa Mastodonom mislim da bi bas boom napravili. 2 Quote
Haos sam ja Posted May 26, 2022 Report Posted May 26, 2022 Na prvo slušanje baš ono što sam želeo da čujem od njih, baš ono pravi korak u pravom smeru i upgrade u odnosu na Crux kao što je on bio upgrade u odnosu na prvi album, znao sam da imaju to u sebi. Pesme bolje, malo svedenije ali fokusiranije, pamtljivije. Ali nisu izgubili svoj ludi identitet, baš su profi sve odradili tako da album nema nijedan filler momenat. Mnogo cenim kad bend ne možeš da pomešaš ni sa jednim drugim a oni su baš takav bend, više mi ne liče ni na koga osim na sebe. Plus imaju tu ubitačnu kombinaciju - vrhunski vokal i vrhunski gitarista, a obojica unikati. Lagan kandidat za album godine, a tek se radujem što ću da ga vrtim još milion puta. 1 Quote
Recommended Posts