Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Čak i ja znam da drže Marvel, a ne ložim se na šljašteće šarenilo.

Vidija sam taj grafikon. Ne tako davno, možda baš prošle godine u ovo vreme.

Pa gospodo, Dizni vam je jedna od onih 13 familija - iluminatskih familija.

Konstruktori novoliberalstva. Podizvođači Novog švedskog poretka.

Edited by vudun
Posted
On 5/22/2019 at 6:07 PM, Talvi said:

https://www.vox.com/2018/1/23/16905844/media-landscape-verizon-amazon-comcast-disney-fox-relationships-chart

ima li đe još ovakvih stvari, oca im neoliberalnog?

ovi ladno samo presipaju iz šupljeg u prazno, dok si trepno Warner posto Time Warner a onda AT&T Time Warner, dok se NBC Universal prvo raspo pa ponovo merdžovo

HBO kupili prošle godine, nije ni čudo što je propo GoT

Posted

Baš su morali Dženiferku da mi uzimaju u članak, gamad osvetljena.

Imaš za maltene svaku multi-kulti korporaciju. Samo rokaj pretragu šta ti padne na pamjat.

Gledaj samo šta tvoj VW radi sa auto industrijom. Još i kobasice štancuju kao ludi.

• Upvote 1
Posted

Šta sve taj Dizni ima, a od mene ni dinar ne dobiju. Jedino ako uzmu prava na Državni pos'o. Eh kad bi postojala alternativa velikim korporacijama u sferi zabave i kulture (prehrambene industrije, transporta, tehnike...) A da, postoji. Al' se salonskim levičarima jebe za to, lakše im je viču: "smrt kapitalizmu",  sa sve jafonom u ruci

Posted (edited)

Kol'ko je štrumpfna ta upotreba šiptar/šiptarsko u istom maniru kao štrumpf/štrumpfno!

Celom štrumpfečanstvu da služi za vjek i vjekov!

Edited by Demon Seed
Posted

Original Štrumpfa imamo na forumu, to i pričam već duže vreme

Taj nam je otprilike i odnos muško-žensko bio na forumu zadnjih par godina, kao da smo Štrumpfovi, a sad fazon i Štrumpfeta otišla iz sela, našla nekog biznismena i soli pičkicu po Sejšelima

Posted

haha, ne znam ni odakle je slika, samo šaljem dalje

al da je alfabet bilo kakav ove ispoštovan prvo bi išlo slovo M  i ko zna šta još ide pod M, mašinstvo neko, matematika i kakva još naučna disciplina ili tematska oblast ide pod M a onda i N da bi se došlo pod O

al ovde izgleda neki srboslavac stavio marksizam pod Okultno :mhihi:

Posted

Svaka čast pa su bili pametni da ne protraće pare ;)

Ma da se uvede vanzemaljska komunjarska strahovlada nad planetom Zemljom i svakih 50 godina se svima uzima sve i raspoređuje podjednako na sve stanovnike, da imamo svi istu startnu poziciju, jer ljudi su jednaki...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...