kuruz Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 lel, pa to je zajebancija oko njegovog posta, ne ignorišem ga Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Onda ok, meni izgleda apsurdno do jaja da je i dalje sprdnja jer malo i retko smešnog nalazim pa da ostavlja prostora za sprdnju Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Ne brini, on je blokirao mene Nisam se prosrao ovo za DsO, samo smrtna ozbiljnost kad je to u pitanju https://www.reddit.com/r/DeathspellOmega/comments/bk4n4k/the_furnaces_of_palingenesia_hopes_expectations/ Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 O kom mitu o dobrom starom DsO onda pričamo? Gubim nit očigledno Takođe, iz svega priloženog se da primetiti da ti hraniš trola u nadprosečnoj količini te me takva odluka ne čudi Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Odavno oni opevaju tu želju za second coming of what never was You give it to brothers and sisters The remains of the Oath Vague echoes of a day of midnight The advent of that which never was Idila na yumetalu Mljeh kako je odvratan line spacing na novoj verziji foruma Just now, Havočka said: O kom mitu o dobrom starom DsO onda pričamo? Gubim nit očigledno Takođe, iz svega priloženog se da primetiti da ti hraniš trola u nadprosečnoj količini te me takva odluka ne čudi Nigde nisam reko da je mit o starom DsO, nego da DsO redovno opevaju koncept mitske pseudoistorije kao temelja za ideju nekakvog vaskrsenja, al' ne moze ustati iz groba yumetal koji nit je umro, nit je nekad bio tako bajan kao što si opisala, to je analogija o kojoj sam pricao Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Šta znam, meni je bilo lepo Upoznah fine ljude, naučih dosta svega o svačemu, probudih razna interesovanja Ne mogu da se složim sa tobom Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 28 minutes ago, Havočka said: Ti bi, gospodine, morao da porazmisliš o tome kako ti je bilo dovoljno da ti pre xy godina neki artificijelni onlajn identitet da sve po spisku da dođeš do tog stanja beznađa u kojem provodiš trećinu svog budnog vremena zasipajući neki forum imaginarnim šiptarizmom, isključivo da bi ljuljao kavez Nisam siguran da uopšte kontam šta hoćeš reći, da sam postao Šiptar zbog nekoga sa Yumetala? Dal si realna, jel misliš da ono kao čim se izlogujem počnem da slavim kralja Aleksandra kako je prepametno preveo ljude preko Prokletija i izgubio 130.000 glava? Pevam ode caru Dušanu Govnomanjiću ili šta? Pazi, ako ti to veruješ sad se pitam veruju li ostali haha 4 minutes ago, Havočka said: Šta znam, meni je bilo lepo Upoznah fine ljude, naučih dosta svega o svačemu, probudih razna interesovanja Ne mogu da se složim sa tobom aman kad ti je bilo lepo? Ja sam ovde od 2002. godine, jel znaš koji dinosaurusi su hodali ovuda, Teša bio mali bre Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 3 minutes ago, Srbin Hamza said: Dal si realna, jel misliš da ono kao čim se izlogujem počnem da slavim kralja Aleksandra kako je prepametno preveo ljude preko Prokletija i izgubio 130.000 glava? Pevam ode caru Dušanu Govnomanjiću ili šta? aman kad ti je bilo lepo? Ja sam ovde od 2002. godine, jel znaš koji dinosaurusi su hodali ovuda, Teša bio mali bre Daleko od toga da razmišljam o tome šta radiš kad odeš sa jumetala, ali se zaista nadam da ne živiš život koji živiš ovde jer je do jaja naporan Takođe, ne vidim kako je relevantno za to da l' je meni bilo lepo na forumu to koliko si ti dugo na njemu i kakvi dinosaurusi su ovde hodali, ali je lepo znati da nisi u stanju da izađeš iz egocentrizma, tvoja kriza postaje sve jasnija Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 1 minute ago, Havočka said: ne vidim kako je relevantno za to da l' je meni bilo lepo na forumu to koliko si ti dugo na njemu i kakvi dinosaurusi su ovde hodali, ali je lepo znati da nisi u stanju da izađeš iz egocentrizma, tvoja kriza postaje sve jasnija mislim da je ipak pms u pitanju. Naime, imaš 28 podforuma na kojima ne pišem 2 Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 I da dodam da se šiptar rađa, jednako kao i srbin i hrvat, svi smo govna i od toga spasa nema Postaje se sve i svašta, ali šiptar teško I kurac imam 28 podforuma, svuda si Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Just now, Havočka said: svuda si kažu mnoge da sam veći no što izgledam Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Jer nisu videle ništa drugo jer zaboga, kako bi tako nisko spale otherwise 2 Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 10 minutes ago, Havočka said: Šta znam, meni je bilo lepo Upoznah fine ljude, naučih dosta svega o svačemu, probudih razna interesovanja Ne mogu da se složim sa tobom Pa ja ne pricam da forum ne valja i nikad nije valjao, nego da nije nikad sustinski bio drugaciji (o cemu govori Salov citat "ove je yumetal a ne crkva Hrista Spasitelja" ), samo manje prometno nego sad, vi žene ste otišle a mi kobasica fest učesnici se svi dobro znamo među sobom i deš dalje. Tako da je sad drugo vreme došlo, klinci se bodu u vene drugim medijima, više ni devojčice metalke kad se užele pomenute kobasice ne dolaze ovde, jebanje na yumu je konačno i umrlo sa poslednjom "Neš jebati" opaskom koja ovde godinama nije upućena mladom mužjaku dok razgovara s mladom metalkom (koja nije fejk ako ima sreće \m/ ) Tako da ostajem pri tome da je glavna razlika smanjena brojnost, Teše porasle, osamostalile se, ženske se poudavale i tako xD Inače sam i ja upoznao fine ljude jel'te, to nisam dovodio u pitanje <3 2 1 Quote
obsessed by cruelty Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Srbija in a nutshell.. dodje ti norvezanin na slavu, ti se pobijes s kumom 3 6 Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 (edited) 8 minutes ago, Havočka said: Jer nisu videle ništa drugo jer zaboga, kako bi tako nisko spale otherwise obećam im povratak Kosova, a Metohije za sloppy seconds Edited May 27, 2019 by Srbin Hamza Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Dakle, definitivno persone sa leve strane brdašca Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Inače sam baš skoro čitao postove iz 2009-10. tako da sam osvežio pamćenje kad je u pitanju uvid u yumetal nekad i sad Po meni je vrhunac nepoštovanja foruma kukanje kako je propo, to sam oštro osuđivao čak i kada dolazi od metalnih zveri stubova kakvi su Lemmy Sixx i Grobodan, bukvalno bih radije gledao u post od Hellenoir o tome kako je probala novo Behemoth pivo Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 2 minutes ago, Havočka said: Dakle, definitivno persone sa leve strane brdašca pazi, i desna strana je nekad bila normalna, zvali su se cigani i lepo smo se družili sad se folirate da ste delije, jedete viljuškama, padate u depru s dramskim vučićevim pauzama teška vremena, prijatelju moj 1 Quote
Havočka Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Ciljam na to da jebeš mongoloide i da je to do jaja neetički, ne znam šta si istripovao Quote
Srbin Hamza Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 1 minute ago, Havočka said: Ciljam na to da jebeš mongoloide i da je to do jaja neetički, ne znam šta si istripovao Quote
emil3010 Posted May 27, 2019 Author Report Posted May 27, 2019 On 5/26/2019 at 9:10 PM, obsessed by cruelty said: ko pa pada na batina ludila, zajebavamo se i'd personally avoid those places, no chicks, always talking about the first album of any band being the best, and worst of all, they actually DO wear camo pants almost all the time. better go to some turbo folk club, girls here love foreigners (their boyfrends surprisingly do not, but hey, YOLO) I mean, my country bombed serbia. im not so sure if they would like me at a turbofolk club haha 1 Quote
obsessed by cruelty Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 just use the "Kosovo je Srbija" cheat code. you'll get free drinks the whole night also raising three fingers up now and then wouldn't hurt 4 Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 8 minutes ago, obsessed by cruelty said: just use the "Kosovo je Srbija" cheat code. K'o u GTA Quote
Demon Seed Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 nego, NEWS FLASH: Bata je stub foruma! Ali nije noseći stub, više puta su ga rušili bez nekih problema On je pomoćni stub 1 Quote
Recommended Posts