Talvi Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 u svetlu (tami?) vrelog (ledenog?) noviteta, da se otvori svečano tema za sada i zvanično mi najdraži islandski bend. prvi album je bio poprilično bez greške u svom stilu ali novi me radi još bolje, direktniji je a opet raznovrsniji i naći će se na mnogim top listama kroz pola godine sigurno. ponovimo i odličan intervju za Bardo: http://www.bardomethodology.com/articles/2019/05/22/misthyrming-interview/ i muzika: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 30, 2019 Report Share Posted May 30, 2019 Napravise od ovog novog kao da je neki Reinkaos, za trunku cistije al to je ta svirka, ne vidim nista da toliko bode usi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Tresla se gora rodio se mis.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Tresla se gora, rodio se trend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Novi album je bombona, jesu ga umekšali u odnosu na prvenac, ali kompoziciji se nema šta zameriti. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Nema rifa nijednog, a zvuk im se zasniva na rifovima (taj neki trijumfalni melodic sta vec). A i previse je cista produkcija bolje bi im stajalo prljavo. Al dobro ok je album, nije uopste toliko lobotomisana svirka kao u Mrle.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 1, 2019 Author Report Share Posted June 1, 2019 meni oni uopšte nisu rifovski bend, čak naprotiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Pa ovaj novi bas nema neke naglaske na atmosferi, bas je melodican.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Da pričamo o novoj Sinmari, mogao bih da se složim za rifove, ali ovde? Pa prve dve pesme su himne, a onaj trenutak na 0:57 na poslednjoj pesmi je za skidanje majice i urlanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 diži ocenu, malo je ta sedmica koju si mu dao pre neki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 3 minutes ago, oʞɾoƃ said: Da pričamo o novoj Sinmari, mogao bih da se složim za rifove, ali ovde? Pa prve dve pesme su himne, a onaj trenutak na 0:57 na poslednjoj pesmi je za skidanje majice i urlanje. Prva pesma digne hajp bas i pomislis ok do jaja uvod da vidimo sta ce sad da rade braca i ne urade nsita.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 au ja pročitao NEMOJ ME SLUŠAT MOLIM TE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Sinmara briše patos ovim lagano, al nisu zapravo ni za poređenje po zvuku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Meni je album odličan. Jedino za sad iz ove godine što mi se više sviđa je Funereal Presence. Prvi album je isto bio dobar, ali ovde su se ipak uzdigli na viši nivo. Originalnije je, pesme su pamtljivije, čak su mi legli i oni r'n'r delovi u par pesama, sve je perfektno uklopljeno. Nemam zamerke ni na glas (pošto sam video da se neki bune), ne bih ništa dirao, album je bombona (samo je jedna pesma, 6. ili 7. ne sećam se, za nijansu slabija, ali možda i ona legne bolje posle nekog vremena). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Meni je isto ljubav na prvo slusanje. I vokal mi je dobar samo je malko cudno umixovan ali sam prihvatio to. Hælið, instrumental mi je wow. Nidje metala ali mi se bas uklopila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Super je album, našalio sam se malo pre neki dan kad sam rekao za njega, DsO i Drastus da su sranje, hteo sam da isprovociram shitstorm usred opšte onanije (doduše za Drastus mislim da je užasno precenjen). Misthyrming je očigledno zamotao pun volan na levo na prethodnoj raskrsnici, nema to više veze sa smerom kojim su zapucali na prvom albumu, ovo je mnogo melodičnije i konvencionalnije, ali uspeli su u onome u čemu 99,99999% bendova koji krenu ovim putem ne uspeju - da budu catchy bez da budu i pomalo cheesy. Ima neke suptilne senzibilnosti u melodijama, razneži se čovek, a opet nije gej emocija. Istovremeno, muzika je, iako sjajna, potpuno izgubila oštricu i zao vajb i malo je reći da je obrnuto proporcionalna omotu koji sugeriše da će zemlja da se otvori i proguta slušaoca. E sad, biće misija održati se na ovom kursu, a ne skliznuti u banalnost i izbeći onu cheesy zamku koja vreba iza svake lepe melodije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Smece u odnosu na DsO.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 To bih mogo u sig da stavim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 4, 2019 Author Report Share Posted June 4, 2019 https://www.reddit.com/r/Metal/comments/bwsk53/dg_from_misþyrming_naðra_skáphe_etc_ama/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 At parties we listen to Dissection, Judas Priest and Mercyful Fate, I guess that's something. sledeće pitanje - jebete li vi monci nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 However, it shouldn't surprise you that people assumed you were anti-feminist, anti-vegan, etc. when you used "feminist-vegan-no-borders" as a derogatory term. oho, valja pročitati intervju čovek gospodin, reklo bi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Trulo sto se pravda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Samo da ponovim generalni sentiment na temi: skroz dobar uradak, ne bih ga bas poredio sa Sinmarom jer sam njega vise za sad slusao, ali oba su uspela u tom svom zaokretu price, i za Iceland trougao tu mozemo dodati i Svartidaudi. I da ne vidim cemu toliko kukanje oko promene stila, kao da su krenuli rege da sviraju. Uvek cu uzeti pamtljiviju pesmu pre od haoticne. Ako bih ja licno na nesto kukao to je produkcija, nije mi bas najsrecnije izvedena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 On 6/3/2019 at 3:47 PM, Towards The Inevitable said: Super je album, našalio sam se malo pre neki dan kad sam rekao za njega, DsO i Drastus da su sranje, hteo sam da isprovociram shitstorm usred opšte onanije (doduše za Drastus mislim da je užasno precenjen). Ja mislim da i dalje provociraš za Drastus. Posle 3 meseca, dao bih mu jaku osmicu-devetku, varira negde između. Mene više čudi kako su odjednom postali poznatiji, a bili su super oduvek. Misþyrming i meni sve bolji, prevazišao je očekivanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 1 hour ago, Miilos said: Mene više čudi kako su odjednom postali poznatiji, a bili su super oduvek. Tri reci: Norma Evangelium Diaboli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts