Demon Seed Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 (edited) 11 hours ago, obsessed by cruelty said: evo ga jedan, ne volim Destruction, ali Infernal Overkill mi je ok nemam neke razloge odredjene, drugar se ubi ubedjujuci me da moram i njih da volim ako volim nemacki thrash, ne radi me i to je to Pusti propagandu brt, ne treba ti određeni razlog da ne voliš loše rifove Na Eternal Devastation ima simpa pesama i rifova, ali ni ove pesme koje se smatraju hitovima nisu dobre celom dužinom, slušaš i čekaš kad će onaj dobar momenat, tek posle drugog albuma žali bože... Nabo si temu, sve u svemu, ki s prstem u oko, pojavili se s nekoliko dobrih pesama i uticali na ekstremni metal i onda ceo život na staru slavu Destruction džombe smo mi. Svaka im čast na izdržljivosti i ako pojedoše neki leba od onolikih albuma, zdravo nek su. Inače moj prvi veći koncert u životu Destruction 2005. u SKCu 57 minutes ago, Talvi said: e da, hoćemo li da pričamo o tome koliko se At The Heart Of Winter izdvaja od ostatka Immortal opusa? Molim? 57 minutes ago, Talvi said: mimo tog albuma i još poneke pesme (Tyrants je sjajna) ostatak mi je uvek bio jako precenjen ali evo, daću im jubilarnu 1000. šansu ovih dana Pure Holocaust Pure Holocaust Pure Holocaust Battles in the North isto baš volim al' iskreno nisam ga slušao odavno i sad se sećam s njega par pesama, al' mnogo mi se sviđa produkcija Ruku na srce razumem zašto si to reko, At the Heart of Winter je melodik mekani bm u odnosu na vrsnu ledenu blekčinu propasti naše sa ova dva albuma koja sam ja pomenuo Ali je zato i Sons of Northern Darkness iznenađujuće dobar u tom njihovom melodic / Metalika rifovi fazonu kasnije faze ...da mrdžujem ručno, bole me kurac Edited June 5, 2019 by Demon Seed Quote
Talvi Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 ukratko, ATHOW mi je potpuno drugačiji po stilu, produkciji, sve mi nekako zvuči kao da su ga drugi ljudi pisali i snimali Sons mi je najsličniji tom vajbu od ostalih albuma dabome, zapravo najveća zamerka za Sons je onaj neoprostivi Tagtgrenov zvuk bubnja a opet između njih je Damned koji mi ne pripada tu u diskografiji nikako haha Quote
Demon Seed Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Jes Damned nešto kilav Meni je prvi onako na silu oguljen i sve pesme su na istu foru, do te mere da imam osećaj da se rifovi ponavljaju, ali Pure Holocaust je njihov magnum opus što se mene tiče Quote
vudun Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Učinilo mi se da u naslovu stoji flute. Rekoh, počeli ste da kačite ovde i neke flaute. Quote
Grobodan Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Ako cemo thrash onda npr Assassin - Upcomin Terror vredi mnogo vise od ostatka diskografije dzumle koju bih celu menjao za jednu traku s navedenog. Evo malo sok ali Angel Dust - To dust you will decay, meni bolji od svega ostalog na kamaru ali da se ogradim da ove psot reunion nisam lepo bas obradio a kazu neke mudre glave da jebe. I malo da izvrnem pricu, bas gotivim Doro, mislim da je carica totalna ali od cele solo diskografije ne znam da li bih uspeo da nagrebem posten best of album. Quote
Totamealand Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Još jedan glas za Angel Dust i od mene. Znam da ima ljudi koji se kunu u debi, ali TDYWD jasno odudara od ostalih. Quote
Demon Seed Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Keep of Kalessin - samo Reclaim EP valja Quote
SkullKrusheR Posted June 5, 2019 Author Report Posted June 5, 2019 earth crisis samo prva dva ep-a. Quote
Talvi Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 au ne meni Breed The Killers najbolji zapravo Quote
SkullKrusheR Posted June 5, 2019 Author Report Posted June 5, 2019 terror posle prva dva albuma smoriona. Quote
aRmatuRa Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 (edited) Evo da se i ja prikljucim zajebanciji, prvih 7 albuma Genesis-a i Gentle Ginta su bili vrhunski, a onda sledi pad. Edited June 5, 2019 by aRmatuRa Quote
obsessed by cruelty Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 uh pretera ga malo sad, ko da ubacim slejer jer skoro nikad ne slusam nista posle seasons Quote
HUMAN Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Al si opak oldskuler, bitno da Metalika cepa, aj oladi malo uz Lakunu.. 2 Quote
obsessed by cruelty Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 vidi ga sto se uvredio pa puca glupe fore haha da necu slipknot mozda 1 Quote
Grobodan Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Pazi po kojim temama se izjasnjavas da ti se nesto svidja. Quote
Totamealand Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 36 minutes ago, aRmatuRa said: Evo da se i ja prikljucim zajebanciji, prvih 7 albuma Genesis-a i Gentle Ginta su bili vrhunski, a onda sledi pad. Osim što su Interview i Giant for a day prilično vrhunski. A opet, i da nisu, nije baš fluke da dve trećine diskografije valjaju. Quote
HUMAN Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 11 minutes ago, obsessed by cruelty said: vidi ga sto se uvredio pa puca glupe fore haha Hehe nisam se uvredio, samo mi malo ide na racq kad neko ima dvostruke aršine.. Quote
Kumodraski Vo Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 16 minutes ago, obsessed by cruelty said: da necu slipknot mozda sta fali.. Quote
obsessed by cruelty Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 aj idi narezi neki cd, mozda se smiris 5 2 Quote
aRmatuRa Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Evo jedan ozbiljan fluke, zajebite me sa Sepluturom (kome je to fluke, nek se ozbiljno zapita) - Bomfunk's Mc's - Fristajlo. 1 Quote
perzekjušn menijak Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 On 6/5/2019 at 9:50 PM, SkullKrusheR said: terror posle prva dva albuma smoriona. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 Devourment - Unleash the Carnivore Quote
Baal Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Kad već spominjete Slipknot, meni je Vol 3 od njih vrhunski, ostalo je sranje. ARK - Burn the Sun, ceo album je vrhunski, doduše oni nisu ni snimili ništa posle toga, jedino album pre toga koji mi je njah. Raunchy - Confusion Bay, ostalo smeće Quote
Recommended Posts