sinkler666 Posted June 10, 2019 Author Report Posted June 10, 2019 Ja ne volim oko toga puno da se cimam pa zato odvojim vreme i pobacam na karticu gomilu stvari koje volim i povremeno apdejtujem sa nekim novijim materijalima. Quote
Demon Seed Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Pročitao sam shoutbox u međuvremenu, i treba da ga useravaju Quote
Toki89 Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 nagutam se esida ,sačekam da me uvati, pa pustim Crack The Skye , doživim astralnu projekciju , izgubim se neđe u svemiru i to je to ili snifnem belo , sednem u kola, pustim Reign in Blood, i eto me za 29 min na mađarskoj granici 1 2 Quote
sinkler666 Posted June 10, 2019 Author Report Posted June 10, 2019 4 minutes ago, Toki89 said: nagutam se esida ,sačekam da me uvati, pa pustim Crack The Skye , doživim astralnu projekciju , izgubim se neđe u svemiru i to je to ili snifnem belo , sednem u kola, pustim Reign in Blood, i eto me za 29 min na mađarskoj granici Za to vreme samo iz Sombora mozes do granice. 1 Quote
Toki89 Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Slejo pretvara jugića u MIGa, stigo bi i brže al mora se ispoštuje slowdown u Jesus Saves 1 Quote
Grobodan Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Svidja mi se ideja teme pa da krenem. MP3 kao nuzno zlo, ide dok se bleji po netu, napolju u putu, slusalice, dok se cita nesto, mada znam kad imam vremena (sto je sve redje) da legnem da saslusam neki album na miru, uz lirike sa arhiva ako me zanimaju. Diskove kupujem i dalje i to mi je ultimativno iskustvo slusanja albuma, njih cu pustiti uz buklet i polako se koncentrisati. Takodje imam diskmen verovali ili ne, njega dosta rabim po hiking metal avanturama (da znam da postoji mp3 plejer ali volim diskove da slusam kad god mogu), isto tad se dosta koncentrisem na muziku bez nekih ometanja, trudim se sto vise mogu to da priustim sebi. Spotify i slicne zajebancije ni ja ne kapiram, ionako uvek slusam cele albume (pozdrav za Leleka), preporuke kupim od trustworthy izvora i nikad ne oskudevam sa istima, tako da mi te plejliste i tom metal weekly ne treba. I naravno, meteoropatija uvek i zauvek. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 21 minutes ago, Grobodan said: Takodje imam diskmen verovali ili ne, njega dosta rabim po hiking metal avanturama (da znam da postoji mp3 plejer ali volim diskove da slusam kad god mogu), isto tad se dosta koncentrisem na muziku bez nekih ometanja, trudim se sto vise mogu to da priustim sebi. jel ovo stvarno jos uvek postoji i koristi se ili si uleteo u 2005? Quote
obsessed by cruelty Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 (edited) ja sam moj vala koristio do 2012., posto nikad nisam imao obicaj da prepunjujem telefone muzikom, i sad imam nesto malo samo, muziku slusam samo kuci, sto na zvucnicima, sto na sluskama, osim kad putujem duze od pola sata. a tacno se secam da je 2012. jer sam ga smrvio dan posle Metalikinog koncerta kad sam seo na klupu, bio u zadnjem dzepu pa sam poludeo posle u onom busu 6 sati do kuce evo ne secam se dal je bio 256 il 512, al mislim da je 512 a opet u to neko vreme nabavio, 05-06 Edited June 10, 2019 by obsessed by cruelty 1 Quote
Runner Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Bez ljutnje i uvrede, ali mislim da su diskmeni već 2005. počinjali da budu "passe" Sjećam se da sam u jesen 2000. ganjao da kupim neki Panasonic diskman i tako pređem na CD tehnologiju, pa sve hoću-neću, da li da kupim ili ne, pa ga ipak ne kupih jer uz njega nije dolazio AC adapter, a ja sam zamišljao da slušam diskove preko diskmena na struju, a ne na baterije. Ispalo je dobro što sam batalio tu ideju, jer sam pola godine nakon toga kupio Samsung mini liniju sa 3 CD ležišta. Laserski čitači su služili generalno dobro, sve do 2008. U to vrijeme sam ionako već bio popustio pred mp3-cama. Quote
miter Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Turim cd u dvd plejer i slušam preko televizora, tada obično ležim na krevetu onako razgaćen blago češkajući muda, oću da zasvrbe pogotovo leti 1 1 Quote
kuruz Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 9 hours ago, Grobodan said: Spotify i slicne zajebancije ni ja ne kapiram, ionako uvek slusam cele albume (pozdrav za Leleka), preporuke kupim od trustworthy izvora i nikad ne oskudevam sa istima, tako da mi te plejliste i tom metal weekly ne treba. pa i na Spotify su celi albumi šta tu ima da se kapira, to je servis preko kojeg slušaš muziku kao i inače, samo bez skidanja albuma i sa još gomilom dobrih opcija fenomenalna stvar 1 Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Dok te tiho tera da slušaš samo ono što ima tamo, jer je lakše kad se jednom navikneš na njega Jebeš to, samo underground Quote
bradilko Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 48 minutes ago, Demon Seed said: Dok te tiho tera da slušaš samo ono što ima tamo, jer je lakše kad se jednom navikneš na njega Jebeš to, samo underground pričaš kao da na spotifaju postoji tri benda lol Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Istina, al' baš zato te i ušuška u taj trip, jer ima skoro sve Quote
vudun Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Privacy podforum na redditu je prepun topika o tom... servisu. Quote
KazimKazim Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 EDIT: OVAJ POST ĆE BITI PRIKAZAN KADA AUTOR POSTANE PISMEN. 3 Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Vratite nam Sisusa i kuću velikog yuma! Ja najviše volim flac da pustim kroz chi-fi sluške i da čitam scan bukleta na netu, a diskove i ovo što mi je ostalo, menjam za Transformerse, oni imaju veći replay value. Ponude na pm! Quote
KazimKazim Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Hahaha, a vidje diskriminacie nas nepismenih Ocekuem samo pluseve podrske 2 1 Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Jbg danas su došli po spamere, ti se nisi bunio jer nisi spamer, sutra došli po nepismene, ti se nisi bunio jer si pismen, juče dolazili po Štrumpfove, stubovi urgirali da se Štrumpf vrati, vozdići će se stubovi jopet, nisu oni iz te poeme... Plusevi za gospodina... Takođe kad već divni bogougodni član sinkler666 otvori ovu temu, moram da kažem i da volim da slušam u cugu izdanja koja se nazubljuju međusobno ili se konceptualno nadovezuju, kao što su BAN 777 trilogija (mada ona ume i da zamara dok se završi trojka), pa onda kombinacije poput Satanic Art + 666 International ili Wolf's Lair Abyss + Grand Declaration of War, od toga kad mi se prisluša jedno, nikad ne ide bez drugog. Quote
Kumodraski Vo Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 BM kad pustim na jedan preostali jedva u funkciji asus zvucnik iz 2001. Smrt svima.. 1 Quote
Talvi Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 je l' vam se dešava nekad da stavite u winamp dve potpuno rendom pesme jednu za drugom i onda vidite da traju u sekundu isto? potpuno leva stvar, ali milijardu puta mi se desilo Quote
Demon Seed Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Meni se desilo skoro pustim pesmu simboličnog imena Hope for Happiness od Soft Machine i pročitam da traje 4:20, vrlo zanimljivo. 6 minutes ago, Kumodraski Vo said: BM kad pustim na jedan preostali jedva u funkciji asus zvucnik iz 2001. Smrt svima.. SMRT SVIMA HEIL BESATT Quote
Recommended Posts