Demon Seed Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 On 6/11/2019 at 8:40 AM, miter said: Turim cd u dvd plejer i slušam preko televizora, tada obično ležim na krevetu onako razgaćen blago češkajući muda, oću da zasvrbe pogotovo leti Padoše mi na pamet neki dobri albumi koji su snimljeni/mixani tako da mogu da se slušaju lepo u gorepomenutoj konfiguraciji: ...And Justice for All Prva dva Emperora Parnassus - In doloriam gloria Cradle of Filth - Cruelty and the Beast Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia Zyklon B - Blood Must Be Shed Dhg - satanic art Mayhem - Wolf's Lair Abyss mmm, treble Quote
Demon Seed Posted June 18, 2019 Report Posted June 18, 2019 Zavisi koliko vremena provodiš, oćemo single, EP, mini album ili longplejku? Quote
miter Posted June 18, 2019 Report Posted June 18, 2019 3 minutes ago, Demon Seed said: Zavisi koliko vremena provodiš, oćemo single, EP, mini album ili longplejku? Ako može za zatvor Quote
Demon Seed Posted June 18, 2019 Report Posted June 18, 2019 Za diskmen nareži Sunn i tvoj čmar će reći O))) 1 Quote
Demon Seed Posted June 19, 2019 Report Posted June 19, 2019 Ako su oni na koje mislim onda si pobedio sa "folkeri" Trap rap / alternative rnb / alternative turbo folk Quote
HUMAN Posted June 19, 2019 Report Posted June 19, 2019 Pa na one Grobodanove i Talvijeve, koje druge Quote
Demon Seed Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Šta, folk metal? Dobroe ja mislio misliš na Bekfleš Quote
bradilko Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 brtko kakav ti je taj valjani alternative turbo folk? prosto ne mogu da naumim... Quote
kuruz Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 evo tihttp://songsiskraja.bandcamp.com/album/turbo-acoustic-coOnePlus 6 / Tapatalk 1 Quote
bradilko Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 pa ovoe neka amerikana (do jaja, do duše)... ali podsetio si me na folkoslaviju i prženo 1 Quote
Demon Seed Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 (edited) 1 hour ago, bradilko said: brtko kakav ti je taj valjani alternative turbo folk? prosto ne mogu da naumim... Pa ja sam iz zajebancije to stavio kao genre tag za Bekfleš al' realno kod njih više ima referenci i izleta u turbo folk nego što je celom dužinom. A evo ti sad ozbiljno dobar ''alt'' turbo folk kad već pitaš, sede mi ko kec na 11: Our brt from Odessa Inače radio lik muziku za Borata, legendarni disco dance itd. Treba ga zapratiti i na fb, odličan je. Edited June 20, 2019 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Dobro vam ovo Prženo Simpa fora i sa ovim Americana obradama, al' teško da bih pustio celo da odslušam Quote
bradilko Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Pusti promeni me srce moje od prženjaka, instant hit. 1 Quote
Demon Seed Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Opa koji preokret pa ovo je trebalo da ture kao soundtrack za Kralja Petra I, ima i taj monumentalni ambijent a i banger je odličan što kažu mladi Hahaha novi film Lazara Ristovskog se zove Apsurdni Eksperiment xD ako ne za filmove a ono soundtrack života svakog poštenog splavara, odlična pesma, izvrsan kvalitet, mora preslušam soundcloud od ovog manijaka 1 Quote
Demon Seed Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Prenesi mu tople pozdrave u tem slučaju Quote
NeiskusniMetalac Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Ako album slušam prvi put, onda se trudim da to radim kada imam vremena i kada sam gajbi, kako bih mogao svaku pesmu odslušati i proceniti da li je sranje ili dobra, ako to radim online, gotovo uvek nađem bend koji me zanima preko sajta Metallum, zatim uđem u njihovu diskografiju, prvi full album koji su izbacili u svojoj istoriji puštam, i slušam redom pesme. Ako je to pak neki album koji već slušam odavno, i koji obožavam, sluške u uši pa kad se uputim negde, eventualno dok radim nešto lagano preslušam ceo. Uglavnom volim slušati redom albume po diskografiji, a i redom pesme sa albuma naravno. 1 Quote
SkullKrusheR Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 što se kaže, samo nek je redom. Quote
Talvi Posted February 27, 2020 Report Posted February 27, 2020 ima već nekoliko meseci otkako sam otkrio čari korišćenja bandcamp aplikacije na poslu, pa evo da i ovde preporučim najbolja moguća stvar za otkrivanje okeana nove muzike + proverene kultove, kreneš da kopaš po tagovima i gubiš se satima Quote
Recommended Posts