Lufta Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Ne verujem da ovu temu nisam nigde video. 8O
Gwydion Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 OK, samo n eznam ko ce ti ovde o tome diskutovati posto sumnjam da ima bas preetrano kompetentnih sagovornika za tu temu...
Angel of Light Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 A shta vi to imate tako vazno da kazete o Judaizmu??
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 SI MISLIO NA JUDIZAM ILI JUDAIZAM
Lufta Posted January 9, 2003 Author Report Posted January 9, 2003 Mislio sam ono sto sam napisao Judaizam a sto se tice onih nekompetentnih sagovornika najverovatnije si upravu, al ko zna mozda se desi cudo!!!
Killiana Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 eeeeeee bre... jevrejcino jedna................
bafomet Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 "gospod" u postanju govori u mnozini! U zakonima su upozorenja protiv sexa sa zivotinjama. Zmija koja evi reche da ce postati kao bog, je definisana kao najmudrija medju zivotinjama, nije slagala - prvi ljudi su nauchili da razlikuju doro i zlo. Bog iz pochetka priznaje druge bogove ali sebe zove prvim i najmocnijim i pored svega drugog jevrejskim bogom: ugovor sa Avramom ili sa kim vec. Tek od Mojsija, drugi bogovi se porichu.
Svarog Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Judaizam je definitivno najgori otrov i najvece zlo. Iz njega je nastalo i hriscanstvo i islam i sve ostale neprirodne budalastine modernog coveka.
GOTZE Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 --- SIEG HAIL ------------------- ----------------DOVOLJNO SAM REKAO!!!!----------------------------- - -------------ako neko hoce jos-nek se pripremi za resetanje :x :x a:
Ravendark Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 Judaizam je definitivno najgori otrov i najvece zlo. Iz njega je nastalo i hriscanstvo i islam i sve ostale neprirodne budalastine modernog coveka. Hrist je bio jevrej,sto jes jes,ali je hteo da bude glavni pa je izmislio svoju veru.Ako vec mrzis neprirodne budalastine onda mrzi hriscanstvo. Antisemitizam je totalna glupost na nasim prostorima jer ukupno ima oko 1000 jevreja
Svarog Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Hrist je bio jevrej,sto jes jes,ali je hteo da bude glavni pa je izmislio svoju veru.Ako vec mrzis neprirodne budalastine onda mrzi hriscanstvo.Antisemitizam je totalna glupost na nasim prostorima jer ukupno ima oko 1000 jevreja Pa i mrzim hriscanstvo!
Lufta Posted January 14, 2003 Author Report Posted January 14, 2003 Svaka religija je osmisljena samo sa jednim ciljem a to je kontrolisanje mase. U proslosti su pametni ljudi to shvatali i iskoristili sto je vise moguce, na kraju dana covek se ipak zahvali necim visim na super danu, verovao u to il ne!!
Vampyr Poet Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 Hrist je bio jevrej,sto jes jes,ali je hteo da bude glavni pa je izmislio svoju veru.Ako vec mrzis neprirodne budalastine onda mrzi hriscanstvo.Antisemitizam je totalna glupost na nasim prostorima jer ukupno ima oko 1000 jevreja Pa i mrzim hriscanstvo! Liku a: a: a: a: a: Aj samo fino diskutujte, bez flame-ovanja, evo kad vas moderator moli
Svarog Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 Svaka religija je osmisljena samo sa jednim ciljem a to je kontrolisanje mase.U proslosti su pametni ljudi to shvatali i iskoristili sto je vise moguce, na kraju dana covek se ipak zahvali necim visim na super danu, verovao u to il ne!! I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju. Religije su izraz duha jednog naroda. Krv, tlo i duh to je to. Osim kada neki uzurpatori nametnu strani duh i stranu veru jednom narodu sto je slucaj sa jevrejskim duhom i hriscanstvom vec 1000 i kusur godina. I Gotik sta sam ja sad zajebo? Covek mi kaze da treba da mrzim hriscanstvo, a ja mu samo kazem da to vec radim.
Svarog Posted January 16, 2003 Report Posted January 16, 2003 Vec kad smo ovde jel' moze jedan bogohulni vic? Dolazi zena u crkvu, gleda ikonu majke Bozije i pocne da se ispoveda. Ti Marija, ja Marija. Ti rodila, ja rodila. Tvoje nije od tvog muza, moje nije od mog muza. I tebe zovu majka Bozija, a idi pitaj u selo kako mene zovu!!!!! Sta sve ima u lozi Davidovoj!
Vampyr Poet Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 Svaka religija je osmisljena samo sa jednim ciljem a to je kontrolisanje mase.U proslosti su pametni ljudi to shvatali i iskoristili sto je vise moguce, na kraju dana covek se ipak zahvali necim visim na super danu, verovao u to il ne!! I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju. Religije su izraz duha jednog naroda. Krv, tlo i duh to je to. Osim kada neki uzurpatori nametnu strani duh i stranu veru jednom narodu sto je slucaj sa jevrejskim duhom i hriscanstvom vec 1000 i kusur godina. I Gotik sta sam ja sad zajebo? Covek mi kaze da treba da mrzim hriscanstvo, a ja mu samo kazem da to vec radim. Ma nisi nishta zajebao, nego ovakve teme imaju tendenciju da postanu pljuvachine, pa zato...Inache ovo cje da te (mozhda) interesuje. Tekst je iz 1900, iskucacju svega par rechenica, ali planiram da prekucam celo poglavlje " O prielazu poganskih svetkovina starih Slovjena u krshcjanske"...to cje biti gotovo za koji dan.. "Stari su Slovjeni arijskoga pokolenja, a s toga nalazimo u njih najstarija arijska bozhanstva, a i bogoshtovlje im je bilo izvorno jamachno arijsko...."
Svarog Posted January 17, 2003 Report Posted January 17, 2003 To brate Gotiku! Prekucavaj, salji na mail, salji i preko goluba pismonose ako hoces samo daj to vamo!
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 pazi Judaizam ti je ono vezano za JUDU a Judizam ti je vera sa dalekog istoka slicna budizmu sad sta si pitao?
Arhangel Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Judaizam je jevrejstvo. I izgleda da bas nema niko kompetentan...
Vampyr Poet Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 To brate Gotiku! Prekucavaj, salji na mail, salji i preko goluba pismonose ako hoces samo daj to vamo! Pa kad bi se vi matorci iz Sirmiuma smilovali da pomerite vashe guzichetine do Sindidunuma, bilo bi super Prekucacju do utorka-srede. Imam i knjigu "Skandinomanija i njeni poklonici", mada je nisam ni otvorio, trenutno se drogiram sa Ramzesom Necju da ti poshaljem na mail, vecj cju da postujem ovde
Svarog Posted January 18, 2003 Report Posted January 18, 2003 Za pomeranje dupeta se obrati gosp. Saroth-u, jer ja moju guzicu vec nedelju dana drzim u Singidunumu, tacnije Taurunumu u cilju spremanja ispita (jebi ga januarski rok). Za skandinomaniju sam cuo, cak sam narucivao od Pesica, ali tada nesto nisu imali, sta li. Ajde postuj to, nemoj da ti dolazim tamo.
Vampyr Poet Posted January 19, 2003 Report Posted January 19, 2003 Pa eto, mogao bi Vuchko da pomeri guzn i da lepo odemo negde na kafu/pivo/sok, pa ako osh da ti dam skandinomaniju i ovu knjigu pa da ih iskopirash, or something... Inache postovao sam vecj part I neznam kol'ko cje partova biti, nisam chitao dalje
ODINN Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ako ikad neko ovo bude citao neka se zapita de je tema?? Ovde se govori o nekim textovima raznoraznim i sl. a sama tema je tako diskutabilna da ne dozvoljava predah u suceljavanju misljenja odnosno argumenata.Nego,sta vi gospodo posetioci ovoga foruma mislite o odnosu judaizma i njenog najljigavijeg(izvinjavam se islamu na izostavljanju pritom) kopileta hriscanstva?Koje je priroda(osim one politicko-socijalne)sukoba i netrpeljivosti ove dve sumanute nakaze od vera!?
Thule Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 (edited) Priroda sukoba je polu-lažna. Zavisi od vremena u istoriji.. Edited April 14, 2004 by Nephilim
Recommended Posts