Grobodan Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 Mislim da su ovi djecaci zasluzili svoju temu, hvalio se ovuda debi album Starspawn: haoticno kosmicki pogani death metal na nekom Demilich - Immolation - DC - MA sranju, do kraja godine se ocekuje novi album. Iz studio raporta Quote altogether faster, more aggressive, more progressive, and more extreme in all facets Quote the band will be recording their songs straight to tape Quote in the tradition of 70s prog albums” side B of Hidden History of the Human Race is just one single, massive track. Quote The whole thing is very trippy and psychedelic in a dreamlike and insane way, very much a journey. https://www.decibelmagazine.com/2019/07/10/studio-report-blood-incantation-the-hidden-history-of-the-human-race/ Quote
Haos sam ja Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 Ne samo da su dobri studijski nego kidaju i uživo. Čeka se novi sa nestrpljenjem. Quote
Talvi Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 http://www.brooklynvegan.com/blood-incantation-announce-new-album-touring-with-immolation/ Quote
HUMAN Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 Ajoooj glupog li omota.. S druge strane turneja boli glava, kao po običaju u SAD, bitno da kad posećuju (immo) naše krajeve povedu neke krš bendove.. Quote
Grobodan Posted September 19, 2019 Author Report Posted September 19, 2019 Bili su sa Marduk i Melechesh. Quote
HUMAN Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 Pa to i kažem Dobro, Marduk nije krš, ali su bili x puta ovde.. 1 Quote
kuruz Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 mogli bi da reizdaju Providence, ne daje mi se 25 evra za to Quote
Talvi Posted September 19, 2019 Report Posted September 19, 2019 to je beše pokojni Scion izdao Quote
kuruz Posted October 5, 2019 Report Posted October 5, 2019 https://en.metal-tracker.com/torrents/271511.html 1 Quote
HUMAN Posted October 5, 2019 Report Posted October 5, 2019 To bre Kuruze! Pa da čujemo valja li čemu.. Quote
HUMAN Posted October 6, 2019 Report Posted October 6, 2019 Nakon dva preslušavanja albuma, mogu samo reći - SJAJNO!!! Slušaće se naravno ovo još, ali su ovim albumom svakako opravdali očekivanja i zasigurno zaslužuju da budu medju vodećim silama ovog novijeg talasa DM-a Quote
[Nocturno] Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Mozda sam ja previse ocekivao ali mene nije toliko oduvao. Bend pratim od kako mi je Soso prosledio IE ep. I prvenac i EP su remek dela, posedujem ih i vrtim na repeat. Sto se novog albuma tice, dopada mi se taj MA Domination vajb ali osim toga - nesto wow, novo, progressive, moderno - ne postoji. Moracu da preslusam jos koji put ali mi je za sada Starspawn 10x bolji (ako moze da se kvantifikuje 🙂 ) Quote
kuruz Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 23 minutes ago, [Nocturno] said: nesto wow, novo, progressive, moderno - ne postoji ovo je pozitivno, ofc ali album dosadan jedna pesma je baš dobra, čini mi se druga, ostale meh, posebno poslednja Quote
[Nocturno] Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Jesi li ti slusao Starspawn? Vec u Vitrification of Blood se toliko raznih prelaza i magija desi kojih nema na celom novom albumu. Quote
Talvi Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 meni je dobro ovo, u smislu da ima toliko Domination zvuka da po refleksu mora da se svidi poštenom čoveku 😄 Quote
azal Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 tek sam pustio ali azagthoth lava lava lava zvuk je sveprisutan, to se trazi. a i mnogo mi se svidja zvuk dobosa, bas samarcina. Quote
HUMAN Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Što Kuruz kaže baš dobro što nema mnogo prog palamudjenja! OK nema ni tog nekog Wow elementa, ali se uopšte ne slažem da je album toliko lošiji od prvenca, ne mogu reći ni da je bolji za sad, ali mi se čini da je malko prijemčiviji i jasnije su definisani uticaji, kako već rekoste Morbida, ali i (kasnija) Death rifologija zauzima dosta prostora, kao i immo/incantation/Nile razbijačina uz tu neku Mithras spejsi atmosferu, sve to lepo upakovano u jednu celinu.. Jako lepi i ti doomy melanholični pasaži. 1 hour ago, [Nocturno] said: Jesi li ti slusao Starspawn? Vec u Vitrification of Blood se toliko raznih prelaza i magija desi kojih nema na celom novom albumu. Pa normalno kad čini pola albuma, ali stvarčuga epska nema šta.. Quote
[Nocturno] Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Pa kraca je od poslednje sa novog albuma 😄 Quote
azal Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 27 minutes ago, HUMAN said: Što Kuruz kaže baš dobro što nema mnogo prog palamudjenja! OK nema ni tog nekog Wow elementa, ali se uopšte ne slažem da je album toliko lošiji od prvenca, ne mogu reći ni da je bolji za sad, ali mi se čini da je malko prijemčiviji i jasnije su definisani uticaji, kako već rekoste Morbida, ali i (kasnija) Death rifologija zauzima dosta prostora, kao i immo/incantation/Nile razbijačina uz tu neku Mithras spejsi atmosferu, sve to lepo upakovano u jednu celinu.. Jako lepi i ti doomy melanholični pasaži. slazem se sa Humanom 😮 Ima tu i tamo malo Deatha, ima par nekih neparnih zajebancija ali ne previse jer im to naravno nije strong point, i malo neke Mithras space atmosfere i Nile buke i prljavstine i oriental fazone, ali je generalno stilski meni nesto izmedju Formulas i Close to a World Below po najvise. Sve u svemu, prilicno savrsen spoj svega sto najvise volim u death metalu, tako da je meni legao na keca album i ide vec treci put. 2 Quote
HUMAN Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 Ni meni se trenutno ništa drugo ne sluša, vrv sam ga već 4-5 puta obrnuo, nema bolje DM numere ove godine od Slave Species.. pa i Gize. (ne racunam osdm, no more room in hell, dominion.. hitovi decenije) Lazo kad si već u DM modu overi i onaj Xoth, kontam da će tebi da legne.. Quote
Haos sam ja Posted October 17, 2019 Report Posted October 17, 2019 Odličan je album stvarno, baš zanimljiva struktura. Meni album baš fino teče i ima dobar flow, zvuk je savršen za ovakvu muziku, čistije u odnosu na ranije ali opet bez predrkavanja. Imali su od starta neku specifičnu atmosferičnost koja je ovde podignuta na još viši nivo. Def jedan od top death metal albuma ove godine u mojoj knjizi. Quote
Grobodan Posted October 30, 2019 Author Report Posted October 30, 2019 Ne razumem neke price gore da se ovaj novi ne razlikuje od prvenca, on je bio bas prljav i gadan a ovde je ocigledno da hoce da dignu igru na neki malo visi nivo u svakom pogledu. Jes, cuje se MA, Immolation, Death noviji, sve je sklopljeno u jednu veoma zanimljivu celinu koja bas proleti. Sve u svemu, ocekivanja ispunjena, otisli su korak dalje. Quote
Recommended Posts