Grobodan Posted October 25 Author Report Share Posted October 25 jesu jesu svi smo mi metal heads Bilo je 10:2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 25 Report Share Posted October 25 8 hours ago, Haos sam ja said: Kako se ovo tačno razlikuje od npr black metal gejtkipera? Razlika je sto gejtkiperi to strastveno slusaju, a kod gore navedenih je to vise kao moda, stil, fazon. Kako god to neko nazvao. Nekada su mi gejtkiperi bili smesni ali sto vise vreme prolazi sve vise razumem i njih. 4 hours ago, oʞɾoƃ said: Čekaj tek da vidiš metal festival Sve znam. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 26 Report Share Posted October 26 (edited) da smo gejtkipovali prog rock kako treba ne bi se raspravljali ovde, danas svaki metal balvan hoce da svira klavijature i istrazuje kosmose Edited October 26 by azal 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26 Author Report Share Posted October 26 Ipak ste loš posao uradili, prog snobovi se tripuju da su najveća elita a regular Joe ih krsti kao hipster nowadays. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 26 Report Share Posted October 26 može jedan public poll da ustanovimo da li više mrzimo naciste, dukatlije ili pozere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26 Author Report Share Posted October 26 Nikad nisam znao šta su dukatlije ali nisam smeo da pitam jer tih godina nije bilo lako postovati na avagard forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 26 Report Share Posted October 26 antifa metalci su najgori ipak 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 26 Report Share Posted October 26 2 hours ago, Grobodan said: Nikad nisam znao šta su dukatlije ali nisam smeo da pitam jer tih godina nije bilo lako postovati na avagard forumu. Pederi? Pederi Nikad nije bilo lako sa pederima i i dalje nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 26 Report Share Posted October 26 6 hours ago, kuruz said: antifa metalci su najgori ipak Ti likovi sa profilnim slikama i okvirima 'sometimes anti-social, always anti-fa' su mi mrtva trka sa onim panjevima koji bojkotuju odredjene bendove jer ih vredja tematika benda ili ponasanje benda. Mislim da nikada ne treba zaboraviti Taake, Horna i Marduk sagu po severnoj Americi. Kakav je to bio spoj gore pomenutih trigerovanih persona 🤣 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 27 Report Share Posted October 27 Ova tema me vraća na čitanje YuMetala. Inače album rasturio, a svi prethodni su bili ekstremno dosadni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 27 Author Report Share Posted October 27 Znači sad su karirane espadrile friendly 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 27 Report Share Posted October 27 Apsolutno, odrasli ljudi i napravili muziku za ljude koji će zapravo da je slušaju, a ne da broje koliko je nepara bilo u sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 27 Report Share Posted October 27 zato dakle Laza nije oduševljen 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 27 Report Share Posted October 27 duh doduše onaj Eloy što mi je poslao kida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted Friday at 11:10 AM Report Share Posted Friday at 11:10 AM Solidan album, 7.75/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted Friday at 12:06 PM Report Share Posted Friday at 12:06 PM realnija ocena bi bila 7/10, ali cenim da si povećao ocenu na "minuli rad" 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted Friday at 12:45 PM Report Share Posted Friday at 12:45 PM 6 ko kuca, polozio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted Friday at 01:43 PM Author Report Share Posted Friday at 01:43 PM 10 iz principa jer mi je omiljeni ukus prog snob suza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted Friday at 02:05 PM Report Share Posted Friday at 02:05 PM Bolje ceo život prog snob nego jedan dan hypelord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted Friday at 02:08 PM Report Share Posted Friday at 02:08 PM Teške reči ovde padaju. Samo da prijavim da je album još bolji dok ga slušam listajući buklet, još mi samo fali vrhunski espreso pa da bude full Vlado Georgiev experience. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted Friday at 02:14 PM Report Share Posted Friday at 02:14 PM (edited) 31 minutes ago, Grobodan said: 10 iz principa jer mi je omiljeni ukus prog snob suza najveca ironija ovde je da BI zele da budu prog snobvi ali ne sviraju dovoljno dobro morace neko iz King Crimsona da gostuje sledeci put da podigne prosek Edited Friday at 02:15 PM by azal 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted Friday at 02:42 PM Report Share Posted Friday at 02:42 PM Vidim ja u kom grmu leži zec. Jel bi bilo manje trigerovanja da ovaj nemetal deo albuma ne zovemo "prog" nego "ambient" ili "krautrock" ili bilo kako drugačije samo da ne koristimo tu svetu reč prog? Uostalom, nije ni važno kako ćemo ovo rečima okarakterisati, niko nije ni tvrdio da je ovde muziciranje neko nenormalno, nego samo da je muzika do jaja i da je sve odlično uklopljeno u celinu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted Friday at 02:47 PM Report Share Posted Friday at 02:47 PM A meni baš najviše smeta kod albuma što mi ne zvuči kao kompaktna celina, i ima dosta clunky prelaza. Ona "Awakening..." sa prošlog je bila daleko skladnija pesma. U stvari, smeta mi i tuce i dm i prog pozajmica, ali to sam nekako već prihvatio. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted Friday at 02:50 PM Report Share Posted Friday at 02:50 PM meni nista ne smeta, kao sto kazes, solidna sedmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted Friday at 02:54 PM Report Share Posted Friday at 02:54 PM Cela diskusija se svodi na: "Dobar je album" "E nije! Nego je mnogo dobar album" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts