Jump to content

Blood Incantation

Grobodan

Recommended Posts

4 hours ago, Angelystor said:

A meni baš najviše smeta kod albuma što mi ne zvuči kao kompaktna celina, i ima dosta clunky prelaza. Ona "Awakening..." sa prošlog je bila daleko skladnija pesma.

ovo je i moj utisak, deonice mi uopšte nisu povezane organski nego mi zvuči kao da su napisali gomilu svega i onda rendom izvlačili gde će šta da ide

kao što već rekoh, Ulcerate mi bolje uklopljen kao celina, ali oni su već 101% stilski formirani

4 hours ago, Grobodan said:

- ode i kupi kartu za KC od 200 €

Znam da samo pecaš, ali baš me intrigiralo koliko je bio onomad KC, i evo našao karta 115e, u centru Venecije, u zgradi opere staroj preko 200 godina.

A sad mi Maideni traže 100e da gledam kako se jure sa Edijem na bini.

• Upvote 2

6 hours ago, WIZARD OF GORE said:

ako sam u pravu, onda moram reći da nisam znao da je to srce kapitalizma 🙂

Buitenveldert is a neighborhood of Amsterdam, Netherlands. It is considered the modern Jewish quarter of Amsterdam with its Synagogue, Jewish schools, nursing homes...

Židov...

• Like 1

On 11/1/2024 at 6:15 PM, Grobodan said:

- prog rok treba da ostane ug ne može to svaki glupi metalac da sluša 

- ode i kupi kartu za KC od 200 €

prog rock bio masivno popularan cim se pojavio, nesto si pobrkao. ali svakako ne treba svaki tupan da se oproba u tom stilu, tu se slazemo. 

king crimson kartu sam platio isto koliko ti mejden ali nije bilo nijednog robota na bini ni dede u helankama :( 

• Like 1

mislim da se sve svodi na to kad neki bend podlegne hajpu i dostigne taj neki novi reach, i onda ti "novi ljudi" sa svojim superlativima dizu bend u nebesa a ti si u fazonu kako ti sad mozes da volis bend vise nego ja/eee a ja sam ih slusao dok su bili ug/niko i nista itd.

slicno se desilo sa mastodon u crack the skye/the hunter tranziciji, ili opeth sa ghost reveries pre toga

odlican je novi blood inc mada je mene vise udarila giza power plant, vrv zbog onog pentecost iii dela. novi oranssi mi je bolji. mozda zato sto sa blood inc imam vajb bas je dobro a sa oranssi uh kako je zajebano

secam se kad sam prvi put cuo za nile, opisivali su ih kao death metal sa egipatskim tripovanjima. ono sto sam ja zamisljao u glavi tad je ono sto su blood inc uradili na novom, eto, 24 god kasnije

Edited by Buddha
  • Like 1

radi se o masti i o filingu koji ti bend pravi dok ga slusas

nekad kad smo imali samo kasete sa usranim omotima mogli smo samo da zamisljamo tekstove i ostale stvari. sad kad je sve na izvol'te to malo ubija otkrivanje, i vaznije, ocekivanje

sto bi rekao patrijarh pavle, budimo ljudi iako smo metalci

1 hour ago, azal said:

prog rock bio masivno popularan cim se pojavio, nesto si pobrkao.

Tačno, prošao mu je heyday pre 50 godina, ostaje samo gejtkip

1 hour ago, Buddha said:

mislim da se sve svodi na to kad neki bend podlegne hajpu i dostigne taj neki novi reach, i onda ti "novi ljudi" sa svojim superlativima dizu bend u nebesa a ti si u fazonu kako ti sad mozes da volis bend vise nego ja/eee a ja sam ih slusao dok su bili ug/niko i nista itd.

Suština problema. Đe da kažeš da je dobro a bilo u Forbes-u normalci čitali ne mogu ja to ne valja 6-7

• Like 1

29 minutes ago, Buddha said:

radi se o masti i o filingu koji ti bend pravi dok ga slusas

nekad kad smo imali samo kasete sa usranim omotima mogli smo samo da zamisljamo tekstove i ostale stvari. sad kad je sve na izvol'te to malo ubija otkrivanje, i vaznije, ocekivanje

sto bi rekao patrijarh pavle, budimo ljudi iako smo metalci

Pa ja nisam imao te kasete nego mi je sve bilo na izvolte i opet mi je Nile pravio filing jer ima daleko kvalitetnije pesme, rifove itd..