HellAwaits Posted November 29, 2022 Report Posted November 29, 2022 Možda i neće, ali dobar je, slojevit. Malo mi čitavo sazvučje povuklo na noviju Baroness fazu, što im ne uzimam za zlo, naprotiv. Treba mu dati vremena, nije mi potpun utisak ni posle tri (četvrto u toku) slušanja. 1 Quote
vudun Posted November 29, 2022 Report Posted November 29, 2022 Pre par godina su bili bolji od Baroness... Puno bolji... Kakvi su sada, ' bem li ga... mrzi me da odvrćem zvučnike... Quote
azal Posted October 11, 2023 Report Posted October 11, 2023 bice predgrupa Toolu na sledecoj turneji. svaka im cast, neumoran bend koji je konstatno na turneji, trud se isplatio. Quote
Haos sam ja Posted October 12, 2023 Author Report Posted October 12, 2023 Kod nas bi duplo više ljudi došlo na Stoned Jesus i Seljake iz Janjina grada nego na Elder. Quote
Angelystor Posted November 1, 2023 Report Posted November 1, 2023 U potrazi da zaokružim nečim oktobarsko koncertno ludilo sam gledao šta ima ovih dana zanimljivo, i eto zadesio se Elder u obližnjem gradu. Do pre 3 dana nikad pustio ove ljude, imao neku pretpostavku da je N-ti stoner na kalup. Međutim onda slučajno vidim da se lepo kotiraju na progarchives, a onda i ovde lepe reči i, rekoh da im dam šansu, od zadnjeg albuma. Na blic obrnuo uglavnom zadnja 3, lepo mi legla svirka, i isto tako sinoć uživo. Progressive stoner, da sam riknuo za vikend, ne bih znao da je a thing. Uživo im je bio dosta murky, napanjen zvuk, i više vuče na stoner/hevijanu, iako je mislim većina liste bila sa skorijih albuma. Ali super bilo, sasvim dobra i poseta. Ne vidim sebe da ću baš da volim bend, ali je dobra svirka i obrtaće se diskog još. 2 Quote
azal Posted November 1, 2023 Report Posted November 1, 2023 njih bih bas voleo da dovedem ali vrlo retko silaze u nas region, cini mi se, iako su stalno na turneji Quote
Haos sam ja Posted November 1, 2023 Author Report Posted November 1, 2023 Svirali su i u Hrvatskoj i u Mađarskoj i u Bugarskoj do sada mislim, nadam se i nama da će da se zalomi. Tim pre što je bend sad stacioniran u Berlinu a ne u USA. Quote
Haos sam ja Posted 20 hours ago Author Report Posted 20 hours ago Nick DiSalvo ima ovaj instrumentalni projekat, neki krautrock, space rock, psychodelija. Lepo je. https://delving-music.bandcamp.com/album/all-paths-diverge Quote
Recommended Posts