Grobodan Posted October 29, 2023 Report Posted October 29, 2023 (edited) Bilo koja tri clana foruma s prethodne strane da po slucajnom izboru uhvate na ulici zajedno i fotkaju izgledali bi kao Tomb Mold. Dakle necemo da izgledamo kao metalci ali smeta nam kad neko drugi izgleda kako hoce Edited October 29, 2023 by Grobodan 2 Quote
Talvi Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 treba staviti na led mišljenja o Deathspell Omegi dok ne prilože fotke članova, ne znam šta da mislim ovako 3 Quote
VoivodBG Posted October 30, 2023 Author Report Posted October 30, 2023 Gde je @Demon Seed da zacini temu? Quote
azal Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 mnogo ga sjebalo sto su DSO izdali basic bitch black metal album, napustio internet Quote
Grobodan Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 Nije nam Milan kriv, mi smo govna. Quote
Miilos Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 Uozbiljite se... Neko ko ovako izgleda ne može da snimi ni Si Monumentum, ni Cause of Death na primer. Ne moram da pustim da bi znao to. 23 hours ago, Grobodan said: Bilo koja tri clana foruma s prethodne strane da po slucajnom izboru uhvate na ulici zajedno i fotkaju izgledali bi kao Tomb Mold. Nemo' da se vređamo... Quote
azal Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 40 minutes ago, Miilos said: Uozbiljite se... Neko ko ovako izgleda ne može da snimi ni Si Monumentum, ni Cause of Death na primer. Quote
Grobodan Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 https://www.metal-archives.com/artists/T.T./24212 za njega se prica da je bio clan DsO Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 On na Fasu sviro samo, navodno.. Quote
Miilos Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 Ma to je neko pustio buvu jer kao gitare i bubnjevi liče na Abigor (a liče mojega). Baš sam ga jednom i pitao za to, rekao je da to nema veze s vezom. Na poslednjem albumu sigurno svira onu jednu solažu. I garant svira u NEDXXX. Quote
HUMAN Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 On 10/29/2023 at 11:09 PM, Kumodraski Vo said: pusite ga.. Tooo Vole, samo pozeri ne metalci su se odrekli crnine 1 Quote
chess Posted September 14 Report Posted September 14 Autfit je u nekom Death/Cynic homo gasu sa pocetka 90ih 1 Quote
Grobodan Posted September 15 Report Posted September 15 Boli me ceo kurac za autfit, neće mi sedeti u prednjem čelu na slavi. Quote
vudun Posted September 15 Report Posted September 15 2 hours ago, Grobodan said: Boli me ceo kurac za autfit, neće mi sedeti u prednjem čelu na slavi. A slavi se slava, sotonisto stari...? 1 Quote
Grobodan Posted September 17 Report Posted September 17 Valjda smo prvo Srbi pa tek onda satanisti Quote
Havočka Posted September 17 Report Posted September 17 U tebi su dva vuka i pobeđuje onaj koga bolje hraniš Dakle srbi Quote
HellAwaits Posted September 17 Report Posted September 17 Срби su oduvek Pravoverni Сатанисти. Spoiler SПS Quote
Recommended Posts