Sreta Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Picka celava realno kriv. Nigde ga nije bilo da trgne ekipu, jebena zona i udvajanje i utrajanje Bogdanovica i to je to od nas. Guduricu se zahvaliti jos danas, Micicu je trebalo i posle prve utakmice. Lucic i Bjelica bolje da su sedeli kuci i da su se lecili, pogotovo Bjelica. Lucic nije bio los u odbrani. JOKICU LJUDINO POSTENJACINO DODJI DA TI CELIVAM TU TVOJU CASNU I POSTENU RUKU Svinja debela. Djordjevic nema nista trenersko u sebi. Gerijatrija i jebeni pajac Rudi Fernandez pisali po nama. Onaj Klaver nije povezao preko 5 poena 5 godina u nazad. 1 3
Srbin Hamza Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Bez starca nema udarca. Ne jebe lep no Šiptar. 1 1
Hail Metal Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Sreta objasnio, jedina prelazna ocena Bogdanovic, nad kojim je igran flaster, pa je opet dao 26 poena. Jokic, sta reci, treba neko da ga isamara, da se ne ponasa kao pekmez, kurcio se nad onim kepecom, sad su ga pravili malim majmunom. Rasko Katic bi bio korisniji danas. Mislim da je atmosfera narusena zbog nezadovoljstva Milutinova iz prosle utakmice, sto je uz anemicnost u skoku u odbrani rezultiralo porazom. Koliko u ovakvim utakmicama fali Kalinic, stavis polumrtvog Jokica na peticu, Bjelica, Kalinic, Jovis Bigdanovic i bog da te vidi. Ima vremena za popravni, ali dovoljno je da Argentinci preslikaju taktiku Spanaca i da bude zajebano. 2 1
Koroviev Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Poraz od Skariola predstavlja poraz svake ljudskosti i elementarnog morala.
Angelystor Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Baš kvalitetno pucanje po šavovima. Jedino pozitivno iz svega ovoga mi je Bogdan, isto što reče i HM, flaster a opet 26 poena. Očajan odgovor na zonu, očajan odgovor psihički takođe. Eto vam ga Jokić jebo vas Jokić, prs'o k'o na basketu da je nekom. I onom Bjelici ne znam koji je kurac sa koncentracijom, celo prvenstvo je u fazonu da će svakog trena lopta da mu ispadne. A i Šarenac car, kako je rekao da smo do sada dobili sve četvrtine i u svakoj sem jedne dali po bar 20 poena, tako nam se ovi usrali u život i nijednu više četvrtinu nismo mogli to da ponovimo
Srbin Hamza Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 realno, koliko su Bjelicu poredili s Bodirogom, al možda Bodirogom za siromašne Srbe, tako vodi loptu ipak je Bodiroga rođak Dražena Petrovića
Мајор Гашпар Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 Bss mi juce drugar rece da mu je majka u teskom stanju i da je psihicki pao. Jbg...
vudun Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 Eksplodiraće na parketu. Videćete i sami... Printezisa baciti divljim mačkama Rodosa. Dokle će se čekati, krajnje je vreme... Košarka je šport gde pobeđuje srbljansko pleme!
Angelystor Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Do kraja ove utakmice ima da izgledam starije od Skole.
kuruz Posted September 10, 2019 Author Report Posted September 10, 2019 Boban Marjanović [emoji23]OnePlus 6 / Tapatalk
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 On 9/8/2019 at 5:05 PM, M-16 said: Vidimo se u finalu. poso puesto, viva la revoluzion! Lučić i Bogdan tu i tamo, ove ostale zvezdine, fmp i mega škole kaem da su srbske
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Kriminal odbrana, kriminal pristup. Dobro je jedino sto smo jos uvek tu.
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 šteta što je Milko odlučio da igra za CG a Nemanja za Srbiju
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Siluje Bjelica bez potrebe. Nervozan, ujeda.
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Ljudi moji, sta Skola radi Jokicu. E moj Kuruze, e moj Koki, e moj Radomire. 1
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 kondicioni trener Srbin + prevaziđeni basket greška je bila zvati Micića, nebitno jel nema boljeg, Čoviću nije umrla mama 1 1
obsessed by cruelty Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 neverovatno jbt... prst na celo i morace neke ozbiljne stvari da se prodiskutuju
23/16 Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Nista, da se nadamo da ce sutra Ameri da izgube, pa da se ipak odmerimo 😄
kuruz Posted September 10, 2019 Author Report Posted September 10, 2019 jeste, Skola je rešio, a nama spoljna linija pucala kao da ne postoji bekovi čemer, imamo dva pleja koji nemaju ni šut ni muda i trojke koje ne mogu da pogode ništa Bjelica nas usrao Bogdana vrhunski zatvorili Jole božanstvo
LoveHateLove Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Nasi se usrali i to je to. Lako je bilo nabijati razliku protiv Filipinaca a sad ne mogu da povezu dva dodavanja, nema ko da sutne spolja, mora Jokic da sutira trojke. Argentinci zasluzeno idu dalje, igrali hrabro, borbeno plus bolje sutirali. Kod nas jedino Jokic, Bogdanovic i Jovic igraci koji prave razliku ..... i da smo prosli Ameri bi nas ponizili, tako da .... videlo se protiv Spanaca gde smo 1
Recommended Posts