Sreta Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 Pumprla je najvise opravdao ocekivanja.
Srbin Hamza Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 Skola Šiptar pravi desetoro dece po utakmici.
miter Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 E sad ću da se pravdaju, izgubili smo od izuzetno kvalitetnih momčadi
Srbin Hamza Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 pa ono srbi nisu izgubili nego su ih smrvili Skola i Gasol najbolji centri prvenstva, i trebaju se suočiti u finalu i bekove da vidimo bar nisu tamo neki crnci jel realno ono nijedan crnac u finalu
kuruz Posted September 13, 2019 Author Report Posted September 13, 2019 On 9/11/2019 at 12:15 PM, kuruz said: a Skola je lider Argentine na ovom prvenstvu, ne propali deda kojeg svi trpaju
Мајор Гашпар Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 Da li je "Još perece" lider? Postavlja se pitanje...
Sreta Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Faprilu da se spakuje jedna za poneti!
vudun Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Skola stara škola (od)učio i Gobera. Eto, gospodo.
kuruz Posted September 14, 2019 Author Report Posted September 14, 2019 Da li je "Još perece" lider? Postavlja se pitanje... svakako OnePlus 6 / Tapatalk
vudun Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Lagano za kraj. Obrukali se nisu. Jedina bruka je osedela peharokradica. Ovo novinarsko SNS govno u studiju, koje gostuje kod Strajnića, već konstruiše priču kao da je Đorđević bivši selektor. Neverovatan bezobrazluk. 1
miter Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 DA podnese ostavku na prvom mestu Predrag saša danilović i kompletno rukovodstvo KSS što se tiče saleta Aleksandra Djorrdjevića, u koliko bi poštovana gdja Maljkovićka prihvatila da vodi momačku selekciju, u tom slučaju moglo bi se zahvaliti Djordjeviću na suradnji u suprotnom trebalo bi ga ostaviti da i dalje vodi ove momke od igrača zahvaliti se na suradnji Bobanu bokiju marjanoviću, Guduriću, Birčeviću, Raduljici, Lučiću a bogme na proveri staviti i Bjelicu da je bruka pa i nije, jebeš srbina koji ne pije
Sreta Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Jokic svinja debela, dosao da se sprda. Ruglo od igraca i svega ostalog. Picka Celava da ostane selektor, pod uslovom da je nesto naucio iz dosadasnjih gresaka.
Koroviev Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Ćelavi je otišao. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dordevic-odlazim/337431
Sreta Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 7 minutes ago, kuruz said: debeli doktor Mislim da je cak i Burusis dosao u boljoj formi od govnara.
Koroviev Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Komentar dana: srećno peto mesto svima koji slave. 1
Hail Metal Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 5 hours ago, Sreta said: Jokic svinja debela, dosao da se sprda. Ruglo od igraca i svega ostalog. Tako je Sreto, slazem se sa svime sto pises. A i da odgovorim Kuruzu, zasto bi se Ameri palili na debila Jokica? Zato sto njima trebaju takvi, tamo je glumac koji ne zna engleski i ne zna da glumi bio guverner, jer to se tamo voli, Stalone je takodje pacijent...cak su i Bitlsi tamo uspeli sa karijerom...pored zivog Elvisa. Jokic je jednostavno nerast koji pred utakmicu za motivaciju slusa onu pesmu iz serije Generacija Z, zmajevi smo ti i ja....bla bla, tako ga dozivljavam...zato i igra kao konjska balega, usrana generacija milenijanaca, pusku videli samo u kanteru... Marjanovica je usrala jedna sezona u zivotu, jedna, pa vise dobrih sezona je imao Djuro Ostojic. Novica nije za ozbiljnu kosarku, slazem se sa Majorom, ali bi za 5 min njegovo iskustvo, adrenalin i borbenost vise doprineli nego Bircevic i Simonovic...ako moze Skola moze i Velickovic. A priprema svakako nije ni bilo, cim se cekao Teodosic do pred sam kraj. Djordjevic ode, ja znam koga bih doveo, Karija, pa da se uzme sve sem zlata na OI, ubedjen sam da bi on bez pardona najurio neke tamo Bjelice sa takvim zalaganjem. Ali tesko ce on prihvatiti, plasim se nekog Trifunovica...Mada mozda i Saletu Obradovicu dati sansu. 2 2
Angelystor Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 (edited) Nit' manje poena, nit' zabavnije utakmice. Edited September 15, 2019 by Angelystor
Angelystor Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 Em ne komentariše Šarenac, em ubi Španija, baš je mučno ovo gledati.
kuruz Posted September 15, 2019 Author Report Posted September 15, 2019 Šarenac prehlađen, čulo se u prenosu za treće mesto da je baš teška prehlada verovatno je otišao da prilegne 😄
Мајор Гашпар Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 Vidis, Koksi, kako Skola moze da se zatvori. Samo valja imati igraca za to, a mi nismo imali. 1
kuruz Posted September 15, 2019 Author Report Posted September 15, 2019 kao što rekoh, svi znaju da je debeli rupa u odbrani što se tiče zaštite koša, ali ono što donosi u napadu je mnogo veće od minusa iz odbrane ako se koristi na pravi način naš selektor nije znao tako da ga koristi
LoveHateLove Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 A i nije Skola bio jedini faktor naseg poraza. Odigrao je dobro ali nije bas da je toliko dominirao pa da kazes da je to prelomilo mec. Presudio je pre svega bolji sut spolja. I na kraju smrdljivi Spanci osvojise, reklo bi se bez po muke.
Recommended Posts