Koroviev Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Ima jedna pjesma... Pičko ćelava, ćelavi odlazi! (pre no što odeš, pokloni dres Vučiću)
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 eh, da je samo ćelavi pička falilo je ovde iz ukrajinskih zatvora neki mačvan, milosavljević, kalina Srbi, osmo mesto i da slavite
Koroviev Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Stigla je kletva Kalinića šćiftara. 2
kuruz Posted September 10, 2019 Author Report Posted September 10, 2019 al bi bilo do jaja da Ameri izgube od Francuza, pa da s njima igramo za peto mesto umesto finala 😄 1
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Koliko mesta ima Evropa na Olimpijadi?
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 mislim da može izboriti samo u kvalifikacijama naredne godine, i to teško nego Majore, Poljska 2 razlike gubi
serblackbeard Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Dve najbolje evropske ekipe idu na OI. Sa francuzima za to mesto ako ne bude iznenadjenja.
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 2 minutes ago, serblackbeard said: Češka sa Francuzima za to mesto ako ne bude iznenadjenja. fiksd
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 25 minutes ago, Srbin Hamza said: nego Majore, Poljska 2 razlike gubi Odlicno, neka tako i ostane.
vudun Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 E sam vam reko da tje deda Skola duzme stvar u vlastite ruke... Prva stranica... drugi post... crno na belo. Sekaču, di je moje telo?!? 1 1
obsessed by cruelty Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 vec par godina kad god ja na prvoj stranici kazem "osvajamo" ili "osvaja taj i taj" obavezno padne neko brukanje 1
Sreta Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 1 hour ago, LoveHateLove said: Nasi se usrali i to je to. Lako je bilo nabijati razliku protiv Filipinaca a sad ne mogu da povezu dva dodavanja, nema ko da sutne spolja, mora Jokic da sutira trojke. Argentinci zasluzeno idu dalje, igrali hrabro, borbeno plus bolje sutirali. Kod nas jedino Jokic, Bogdanovic i Jovic igraci koji prave razliku ..... i da smo prosli Ameri bi nas ponizili, tako da .... videlo se protiv Spanaca gde smo Jokic je pravio razliku, samo steta sto je to bilo iskljucivo u jednom smeru i to u pogresnom... DANAS DUZAN KO GRCKAAAA LALALALA 2 1 2
Hail Metal Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Jokic najvece razocarenje, ne zato St je najgore igrao, vec zato stomse od niega najvise ocekivalo, a nije davao svoj max. Setite se kako se bacao Divac u Indijanapolisu, sa 10+ NBA sezona. Ovaj pajac teletabis umislio da je nesto, u evropi bi igrao za Tartu Rok, igrac kvaliteta Katica i Labovica, eventualno Zarka Rakocevica, i to da smatra komplimentom. Veliko SNS govno od coveka. Bjelica najvece razocarenje, jer je igrao najgore. Kobajagi maneken, glumi ludilo. Odigrao je na nivou Vojkana Bencica. Bogdan jedino opravdao ocekivanja, bravo, najbolji jas igrac, rasprava zavrsena. Marjanovic balvan, najveca nepravda na svetu je ta sto je on milioner. Ipak najvecu odgovornost snosi Djordjevic, u redu to je njegov kapacitet, nisam ocekivao takticku reakciju. Kariju i Ivkovicu ne bi Vucic sastavljao tim. Sram nek ga bude. Pored Kalinica i Nedovica, ti dovodis 5 centara, od kojih jedan igra za neke Flajing Dragonse u Kini jebenoj.... Nemamo sanse ni protiv FRA ni protiv USA. Velika sramota, doce dan kad cemo nekom Biliju Beronu morati ponuditi pasos. Realnost. 5 8 1
kuruz Posted September 10, 2019 Author Report Posted September 10, 2019 teške budalaštine a gle ovog imbecila 1
obsessed by cruelty Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 solidan bednik kalina, neka ga, ne treba se obazirati
Srbin Hamza Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 de je Lemi da objasni ko je sve u srbskoj repki bolji od Vrankovića
Мајор Гашпар Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Kako Doktor pise ove kolumne, razbija. Ovo cu da stampam i napravim knjigu.
obsessed by cruelty Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 ne propusti da spomene Vojkana Bencica 😄
Sreta Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Teodosic je jedina nasa prava zvezda i vise od pola tima, kao sto je vec receno od strane nas koji se razumemo. Bogdanovic je posle njega najbolji, ostalo klupski igraci. Nema carobnjaka pleja i zaistave te kudravi gaucosi od 174cm i 40 godina. 2 1
LoveHateLove Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Ja od Jokica nisam vise ni ocekivao. Gledao sam ga u Denveru i to je otprilike ista neka igra. Ovde su ga stalno udvajali, utrajali ... ne moze svaka lopta da ide na njega .... Sto se mene tice Bjelica je najvece razocarenje .... igrao je kao da nije prisutan na terenu, kad mu dodje lopta kao da ga mrzi nesto vise da uradi sa njom osim da sutne sa 9 metara ili da uputi neko traljavo dodavanje, cak je redovno i slobodna bacanja promasivao ... Raduljica isto totalno van forme, ja ne znam da li je on uopste dao neki poen iz igre .... Marjanovic, covek sluzi tamo u Americi samo za zabavu, od tri lopte koje primi dve mu ispadnu iz ruku ... Lucic, Guduric, Simonovic - nista posebno nisu pokazali .... Jovic mi je ok, nema sut ali ni ne forsira ... falio je Teodosic, makar da zvekne neku ludu trojku i da razmrda malo ekipu 1
Sreta Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Bjelicu povredjenog je vodio selektor, na ustrb naseg najboljeg odbrambenog igraca. Picki celavoj se zahvaliti na srebrima koja bih i ja osvojio, hvala lepa. 1
Recommended Posts