Kumodraski Vo Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 U duhu ovih skorasnjih svirki predstojece Furie, kao i svemocne i nasiroko priznate Mgle, sa cije svirke i dalje skupljamo utiske, mislim da bi bio red da se otvori i tema za ovu scenu. Nekako je uvek jedan od najlogicnijih faktora kod kvaliteta muzike benda to sa kojeg podneblja poticu. Logicno je da se gaji poseban zvuk na jednoj sceni i da bendovi uticu jedni na druge. Ovde medjutim imamo jako raznovrsne zvukove i stilove, pogotovo u skorije vreme i sa lavinom novih bendova. Cesto mi se desi da poslusam pesmu od benda i onda razmislim odakle bi mogli da budu. I ako nisu bas po zvuku bliski nijednoj vecoj sceni sa evrope ili us, mora da su iz Poljske. A i meni je lakse da ovde gledam sve novitete mesto da kopam po Novitetima :D 1 Quote
Сале Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 Ко прати бм сцену, тешко да би овај бенд могао да му промакне. Штета само што већ 6 год нема никаквих вести о њима. 2 Quote
Sreta Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 Za poljske originale primam preporuke samo od Kuruza! Quote
oʞɾoƃ Posted September 7, 2020 Report Posted September 7, 2020 Vuče dosta na Watain i WTC bendove, ali je ipak za nijansu sirovije, tako da mu vredi dati šansu. Quote
KazimKazim Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 Odraza beli grom golf dvoika 1.6 gti tdi gas Quote
Сале Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 18 hours ago, oʞɾoƃ said: Vuče dosta na Watain Па и није баш да вуче. Узео да преслушам због овог твог коментара али мени ово нема везе са ватачином. Quote
kuruz Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 pa ovi su svirali pre Mgle u Beogradu solidan bend, kačeni su još pre Quote
Сале Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 (edited) Ма нису ништа посебно. Тај наступ пре магле је био сасвим солидан али су им албуми мало смарачки. Најбоље што су снимили је онај сплит credo in mortem. Edited September 8, 2020 by Сале Quote
oʞɾoƃ Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 3 hours ago, Сале said: Па и није баш да вуче. Узео да преслушам због овог твог коментара али мени ово нема везе са ватачином. Meni poslednja pesma sa EP-ja (ova što je samostalno linkovana gore) kreće sa nekim Mgla vajbom, ali onda preraste baš u Watain worship i na kraju postane neka WTC orthodox priča. Ima svega. Quote
dAdAiSt Posted March 20, 2022 Report Posted March 20, 2022 Dobar je ovaj split. Kad ima srpski, može da ima i poljski bm. Quote
Kumodraski Vo Posted September 19, 2022 Author Report Posted September 19, 2022 Albumi me nisu nesto kupili ali ova pesma ubi Quote
Kumodraski Vo Posted September 19, 2022 Author Report Posted September 19, 2022 Evo jos jedna dok sam tu Sad tek vidim da je ovo buduci Blaze of Perdition, al su se propederisali.. Quote
oʞɾoƃ Posted September 19, 2022 Report Posted September 19, 2022 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Albumi me nisu nesto kupili ali ova pesma ubi Prve dve pesme sa tog EP-ja su vrh vrhova, šteta što im je ostatak diskografije dosada. 1 Quote
Talvi Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 6 hours ago, Kumodraski Vo said: Albumi me nisu nesto kupili ali ova pesma ubi ovo mi je jedan od najboljih naslova u black metalu generalno Quote
Recommended Posts