Talvi Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 https://malignantvoices.bandcamp.com/album/rzeki-goryczy https://malignantvoices.bandcamp.com/album/gloom-ash-and-emptiness-to-the-horizon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 15, 2022 Report Share Posted December 15, 2022 ovo je super za fanove Kriegsmaschine i sl https://malignantvoices.bandcamp.com/album/life-death-empty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted March 14 Report Share Posted March 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted April 5 Report Share Posted April 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 10 Author Report Share Posted July 10 Nista spec mi novi Blaze of Perdition, sve neki mgla za siromasne momenti, ali vokali su mi super. Mora cujem taj Mānbryne vidim svi hvale, taman isti pevac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 10 Report Share Posted July 10 Ni meni vala, onaj prošli sa goth rock fintama mi bio kudikamo bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 1 Author Report Share Posted September 1 album 27. sept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 29 Author Report Share Posted September 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 29 Report Share Posted September 29 Furia za sirotinju. Ona prva singlica jos iole ok, a ostale pesme su blek metal uspavanke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 29 Author Report Share Posted September 29 Kakve veze ima ovo sa Furiom? Malo me razocarao album, krene super (pogotovo prve 2 pesme) ali posle se zaglavi u teritoriji genericnih melodija. Bolji mi prvi bio, iako oni nisu nikad bili preterano dobri sa pisanjem rifova, znali su kako da uklope uticaje u dobre kompozicije (malo standardna blekerica 00s, malo dsbm, malo mgla) ali ovde su ga usecerili previse.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 29 Report Share Posted September 29 Pa ima veze jer bukvalno iz svake pesme prste Furia rifovi ili momenti. Jedino Drogowskach odskace. Idee Fixe i Jarzmo bukvalno kao neke bonus pesme sa Furia-Nocel albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted September 30 Report Share Posted September 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted October 1 Report Share Posted October 1 Zanimljiv bend iz Krakova, Untervoid i njihov prvenac Parasite. Nije ni trve black, niti previše prog ili disso, ali ima ponešto od svega. I saksofon! lol ^ Ovo postaje zabrinjavajuće, osim ako ga metalci ubuduće budu koristili upravo kao ovi momci u poslednjoj pesmi, da produbi i zamrači atmosferu. S druge strane, ono što počiniše u numeri 23, nekakav guilty pleasure izlet, u fazonu volimo-mi-i-ovakav-zvuk-al-nemamo-vremena-za-drugi-bend-pa-ajde-da-uvalimo-ovde (vidim da se slična rasprava vodila na Blood Incantation temi), nekako nema smisla, makar mojim ušima. Gotivim prog pristup i novine, tj. upijanje i sažimanje kojekakvih ludorija iz drugih žanrova i pakovanje u metal aranžman, ali ovakvi tripovi mi nisu baš najjasniji. Mada, slične ispade prave i drugi bendovi koje cenim, npr. Disillusion, tako da to ne vidim kao greh, prosto me zabrinjava taj sax trend u metalu. Spoiler Intervju s demo bendom 2030. god: - Koji pravac svirate? - Sax-black. Moguće da su Ihsahn i dr. kumovali ovoj pojavi. Sveukupno, jak dugosvirajući prvenac. https://paganrecords.bandcamp.com/album/parasite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 1 Report Share Posted October 1 Idealan bend za one likove sto su pricali letos na Rockstadt-u kako vole da placu uz Jinjer i Delain kada ih pogode emocije i da upadnu u pit kada svira Abbath 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8 Report Share Posted October 8 On 9/30/2024 at 5:08 PM, Milosh87 said: Ovo je moglo i na Cultes temu, sjebano u pičku materinu. Mark of the Devil baca svoje mađije, Mentor na nekom Antaeus mehaničkom sranju, Kaos neki inverzni treš svira. Nisam siguran ni šta mislim ali da je bolesno jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 19 Report Share Posted October 19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted October 30 Report Share Posted October 30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted yesterday at 11:29 AM Report Share Posted yesterday at 11:29 AM Za sada oba singla nista specijalno. Krwawy Swit mi je bolje nalegao jer sam ga daleko vise i vrteo ali i dalje veoma cudan zvuk za njih i produkcija koja je toliko losa, a snimano je u nevidjeno dobrim uslovima. Imaju vikend turneje od prosle nedelje i novi album se moze kupiti na istim. Nadao sam se da ce neko da okaci ali nazalost nista. Za sada samo ovaj snimak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago (edited) Ovde ce jos malo (ako vec i nisu) krenuti da se okrecu krstovi uspravno. Tu su jos obrnuti jer je fazon da se privuce paznja ali verujem da im malo fali do udruzivanja sa Arsom i promovisanja Pravoslavlja po Poljskoj 🤣 Verujem da Bartu ne bi bilo tesko, samo da udari kontru Krzysztof-u. Ova singlica jos i ajde na Elizinim delovima zvuci ok, ali ostalo bas klasicno Bart-ovo tamburanje i gruvanje u atmosferu. Uzivo mi je to teska komedija jos kada se ova zenska krene uvijati i pevati na plejbek (poslednje tri pesme) Edited 18 hours ago by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts