Haos sam ja Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 13 hours ago, HUMAN said: Gay Assault Tako je, nasrtaj na gejeve. 4 1 Quote
Haos sam ja Posted March 25, 2020 Report Posted March 25, 2020 Evo BA objavio Leprous, Abbath, Psycroptic i Bell Witch, ako se uopšte festival i održi. Quote
Haos sam ja Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 Nažalost, ali prema očekivanjima, otkazan je festival. Karte važe za sledeću godinu, navodno je dogovoreno sa većinom izvođača od ove godine da se pojave sledeće. Quote
Angelystor Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 57 minutes ago, In The Flesh said: Kurac najgora, izasao novi Ulcerate. Ulcerate novi dobar, ali ne toliko da mi zameni ceo festival (a i ostatak koncertne godine). Još kad je Peart umro je bila najgora. Sad je samo ekser zakucan. Quote
Grobodan Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 Ne hranite trola. Za sledecu neka bude jedno ime samo isto, ostali kako vole. 1 1 Quote
azal Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 ne znam sta bi sprecilo sve bendove da dodju sledece godine, jedino ako neki matori umru. kapiram svi metal bendovi rade istu stvar u avgustu, sviraju festivale po evropi Quote
Haos sam ja Posted September 21, 2020 Report Posted September 21, 2020 Potvrđeni za dogodine (ako bude festivala): Quote
Havočka Posted September 22, 2020 Author Report Posted September 22, 2020 je l' imamo negde sta je bilo potvrdjeno sve za ovu neposredno pred otkazivanja? ili jos bolje, je l' neko ustanovio sta je otpalo sve? 😄 Quote
Haos sam ja Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 Koliko vidim, od onoga što mene zanima otpali su samo Kvelertak, Manes, Obituary, Vader i Wormrot al jebiga, većina onih kojima se najviše radujem su potvrđeni. Al lako ćemo za to, samo da bude festivala. Quote
Havočka Posted September 23, 2020 Author Report Posted September 23, 2020 Mislim da će biti, samo se pitam da l' ćemo mi moći da idemo, nekako mogu jasno da vidim scenario da je svuda žurka, samo smo mi zaključani u karantinu Kapiram tebi seva, ti si negde otiš'o beše? 😄 Quote
Haos sam ja Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 Pomešala si me sa nekim, lokacija je i dalje kao i uvek: stoka iz bloka/vukojebina, a sada je to dodatno zacementirano taze roditeljstvom. Doduše, ja imam i EU državljanstvo pa će možda morati i adekvatna soška da se vadi ako nas zabarikadiraju u vukojebini. 1 Quote
Havočka Posted September 23, 2020 Author Report Posted September 23, 2020 Moguće pomešala, ne zameri 🙂 Čestitke svežem tatku i pozdravi za bebca, nadam se da će biti ovde nešto i za našu decu a ne samo njihovu ❤️ 2 Quote
bradilko Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 čestitke tata haosu, vajstinu. bemti sve, treba da vadim pasoš, istekao u avgustu... 2 Quote
Angelystor Posted October 19, 2021 Report Posted October 19, 2021 Do jaja, ladno sam na pogrešnu temu okačio Quote
Havočka Posted October 19, 2021 Author Report Posted October 19, 2021 Mmmm ja ne znam kako vi ali meni ovo prvi put da gledam prvu najavu i da me ništa nije oduševilo. Ide se svakako plus mora se preslušati još stvari, ali do sad ja brojim 13 Prvi put gledam Katatoniju u najsmrdljivijem trenutku karijere, ne znam ni da l' da idem, tugica Quote
Haos sam ja Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 Ko se potajno nada Brutalu a video je današnju dopunu line upa ne može a da mu se ne osmehne brk. Quote
Havočka Posted June 5, 2022 Author Report Posted June 5, 2022 Kako ce se ici ove godine? Ima li dovoljno ljudi za neki minivan? Cini mi se da niko ko je isao poslednjih godina ne ide Quote
Recommended Posts