Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nažalost, ali prema očekivanjima, otkazan je festival. Karte važe za sledeću godinu, navodno je dogovoreno sa većinom izvođača od ove godine da se pojave sledeće.

Posted
57 minutes ago, In The Flesh said:

Kurac najgora, izasao novi Ulcerate.

Ulcerate novi dobar, ali ne toliko da mi zameni ceo festival (a i ostatak koncertne godine).

Još kad je Peart umro je bila najgora. Sad je samo ekser zakucan.

Posted

ne znam sta bi sprecilo sve bendove da dodju sledece godine, jedino ako neki matori umru.

kapiram svi metal bendovi rade istu stvar u avgustu, sviraju festivale po evropi

• 4 months later...
Posted

Koliko vidim, od onoga što mene zanima otpali su samo Kvelertak, Manes, Obituary, Vader i Wormrot al jebiga, većina onih kojima se najviše radujem su potvrđeni. Al lako ćemo za to, samo da bude festivala.

Posted

Mislim da će biti, samo se pitam da l' ćemo mi moći da idemo, nekako mogu jasno da vidim scenario da je svuda žurka, samo smo mi zaključani u karantinu

Kapiram tebi seva, ti si negde otiš'o beše? 😄

Posted

Pomešala si me sa nekim, lokacija je i dalje kao i uvek: stoka iz bloka/vukojebina, a sada je to dodatno zacementirano taze roditeljstvom. Doduše, ja imam i EU državljanstvo pa će možda morati i adekvatna soška da se vadi ako nas zabarikadiraju u vukojebini.

• Like 1
  • 1 year later...
Posted

Mmmm ja ne znam kako vi ali meni ovo prvi put da gledam prvu najavu i da me ništa nije oduševilo. Ide se svakako plus mora se preslušati još stvari, ali do sad ja brojim 13

Prvi put gledam Katatoniju u najsmrdljivijem trenutku karijere, ne znam ni da l' da idem, tugica

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...