Grobodan Posted October 27, 2019 Report Posted October 27, 2019 Candlemass je trebao da svira kraj posle Psalms. Dissection i MF su perfekcija. Quote
HUMAN Posted October 27, 2019 Report Posted October 27, 2019 14 hours ago, kuruz said: ne mogu da računam St. Anger, u ovo mi spadaju samo albumi nakon raspada i ponovnog okupljanja Slažem se, mislim jbg samo ove godine imamo sigurno desetak rijuniona (possessed, xentrix, exhorder, nocturnus, sacred reich, acid reign.. ), kad bi još računali i one koji su se vratili u formu lista bi bila endless.. btw Metallica svakako ne bi bila na njoj Što se ovogodišnjih povratnika tiče Possessed izdao najbolji kambek, meni vrv i medju 5 najboljih povratničkih albuma ikada, čak bi rekao da može da stane rame uz rame sa strarim albumima, iako, naravno nikada neće imati taj kultni status kao prva dva. Xentrix, Exhorder, pa i Nocturnus, solidni albumi, nisu medju najboljim, ali sasvim OK, ovo ostalo i nije moralo izlaziti.. Kad već pominjem nepotrebne, Master i Massacre apsolutno nisu trebali da uzimaju instrumente ponovo u ruke Takodje me malo razočarao Brutality, mada ne tako loš, ali ipak sasvim bled album, koji samo na momente potseća da su nekada imali sjajne (i jako potcenjene) albume. Quote
Koroviev Posted October 28, 2019 Report Posted October 28, 2019 Monotheist vaistinu, Possessed vaistinu. 1 Quote
Talvi Posted November 3, 2019 Author Report Posted November 3, 2019 (edited) setih se ovoga sad a vidim i da je obc već spomenuo 😄 Edited November 3, 2019 by Talvi Quote
obsessed by cruelty Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 3 hours ago, Talvi said: a vidim i da je obc već spomenuo 😄 moze iz iste godine Misery - From Where The Sun Never Shines, nem pojma dal su se raspadali ali nisu imali album 15 godina pre toga, par splitova izmedju samo Quote
igoraki Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 Jedan od boljih je svakako rigor mortis - slaves to the grave, bas ga dosta vrtim ovih dana... Quote
Koroviev Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 Pa je bio tu i Killing Joke istoimeni iz 2003: Quote
Haos sam ja Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 Mislim da nisu do sad pomenuti Renaissance in Extremis od Akercocke i Illusive Golden Age od Augury, oba sjajni albumi posle 10 odnosno 9 godina pauze. Quote
Koroviev Posted November 16, 2019 Report Posted November 16, 2019 Pa je bio Godflesh - A World Lit Only By Fire. Quote
Recommended Posts