Srbin Hamza Posted April 13, 2020 Report Posted April 13, 2020 Zato što si u srbiji kojoj to još nije razvijenoUostalom, ovo nije pitanhe za tebe već za milijarde naivnijih ljudi
jovan888 Posted April 13, 2020 Report Posted April 13, 2020 1 hour ago, Dark_Elf said: Nemoj meni da pričaš o nedostacima demokratije i kapitalizma, pa svi ovde koliko ja pozitivno mišljenje imam o svemu tome. Ali da me neko ubedi u nešto, potrebno je više odf youtube klipova, ili da mi kaže "keve mi, tako je". Evo i sam kažeš "uništavanje eko sistema". Je l' misliš na 5g mrežu? Ako da, koji su onda dokazi? Pa ako i ima ikakav uticaj 5g mreža (u šta ne verujem), to je mačji kašalj koliko je industrijska revolucija (koja traje donekle i dan danas) razorila eko sistem. Tako da - ja mislim da bi praktičnije za eko sistem bilo da se ljudi pobune protiv nečeg mnogo konkretnijeg i dokazano ubojitijeg (na primer, kineske fabrike koje su razorne za ekologiju), neopravdane seče šuma i td.... i ne, nisam ljubitelj iritantne Grete... Имаш склоност да извлачиш ствари из контекста и мешаш их. Екологију сам помињао у оквирима претходна 2 наведена, односно онога што се тренутно дешава. Нпр. изградња мини хидро-централа док је народу "забрањено" кретање, облак загађења за који су причали да је од аутомобила, а сада пошто аутомобила нема, крив је ветар и прашина са друге стране земљине кугле итд.. Доказивање било чега је апсурдно, зато што неверни Тома увек нађе начин да рационализује и схвати информацију онако како њему паше. Некада је у праву, некада није. Не бијем никога по глави тољагом. Ово је више информативног карактера и друга страна приче.
Srbin Hamza Posted April 13, 2020 Report Posted April 13, 2020 Nisam još dobio informativni karakter u kojoj državi kojem gradu šljaka fr.
Koroviev Posted April 14, 2020 Report Posted April 14, 2020 Ode iguman: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3446825/epidemiolog-predrag-kon-odlucio-da-se-povuce-gnev-ide-na-mene-i-stab-ne-na-virus-vreme-je-da-se-sklonim
Srbin Hamza Posted April 14, 2020 Report Posted April 14, 2020 https://pescanik.net/sremus/Svi se baš raspadaju, sve bajne i sjajne države
Koroviev Posted April 14, 2020 Report Posted April 14, 2020 Vratija se Šime: https://www.danas.rs/drustvo/nakon-razgovora-sa-vucicem-kon-odustao-od-povlacenja/
Мајор Гашпар Posted April 14, 2020 Report Posted April 14, 2020 Cico lezi. A ona nije mogla da legne nego je sela. 1 2
bo88gdan Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 A Djokovic sto kaze da nece da se vakcinise?
Srbin Hamza Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 osvajaće Tirana Open, ako ga uopšte pustimo preko granice
Dark_Elf Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 Jesam ja ovo dobro skapirao: Prosečan seljo ispred drakstora ili zadruge, misli da će Bil Gejts da napravi vakcinu koja u sebi ima mikročip, da mu ubrizga u venu, i da prati 4-5 milijarde selja, šta rade ispred drakstora ili kući sve vreme? Onda će sledeće godine isto to da uradi, a i one godine tamo? A onda će da ih pobije virusom. Izmiče mi, što ih odmah ne pobije virusom, nego baca pare na čipove i vakcine?
Srbin Hamza Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 ko to tvrdi uopšte... valjda će samo da zaradi pare
Sreta Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 A i sto ne bismo terali kurac bilo kome... Mislim, mi majmuni ispred gragstora. KOLJI! 1
Dark_Elf Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 31 minutes ago, Srbin Hamza said: ko to tvrdi uopšte... valjda će samo da zaradi pare Pola miliona amerikanaca, recimo. Kad kažem "seljo", ne mislim samo na naše. I naravno, nemam ništa protiv ispijanja piva ispred drakstora, i sam sam to radio u prošlosti, i opet bih bez problema ispijao. :) Doduše radije rakiju, nego pivo. :)
Srbin Hamza Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 pola Amera tvrdi i da su videli male zelene meni je svakako taj Gejts odvratan lik, ne čudi me da neko s psihosmetnjama razvije posebne umišljaje u vezi njega pa on nikad nije ni bio ispred ili iza dragstora, iza pogotovo, tamo bi ga gospoda prebila
Antikristina Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 3 hours ago, Dark_Elf said: Jesam ja ovo dobro skapirao: Prosečan seljo ispred drakstora ili zadruge, misli da će Bil Gejts da napravi vakcinu koja u sebi ima mikročip, da mu ubrizga u venu, i da prati 4-5 milijarde selja, šta rade ispred drakstora ili kući sve vreme? Onda će sledeće godine isto to da uradi, a i one godine tamo? A onda će da ih pobije virusom. Izmiče mi, što ih odmah ne pobije virusom, nego baca pare na čipove i vakcine? http://www.instagram.com/tv/B_b6NZTHEnr/?utm_source=ig_web_copy_link
vudun Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 Valjda vam je sada jasno da bi trebalo da pređete sa Gejtsovog Windowsa na oslobođeni Linux.
Srbin Hamza Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 prekomplikovan mi je jbg mada bi možda i trebo, samo da skontam kakvih programa ima za obično čitanje, pisanje, gledanje filmova, slušanje...
vudun Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 Instaliraj MX Linux ako ti je prekomplikovano. A i tvoji komunisti ga prave.
Srbin Hamza Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 ima sve što i Gejcov Pendžer? Office, pdf s edit opcijom možda bih mogo da naučim data mining Twittera, mada verovatno sam antitalenat
Sreta Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 Bata je Najk antiglobalista, balista, klasican anti...
Recommended Posts