Jump to content

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Srbin Hamza said:

mi se uredno vakcinišemo, nijedna vakcina na Kosovu nije bačena

kamoli da imamo proteste baštenskih patuljaka

https://www.reuters.com/world/europe/kosovo-destroy-133000-astrazeneca-covid-19-vaccines-2021-09-02/

Unwillingness to take vaccines, technical difficulties when attempting to make an appointment online and propaganda about harm from the vaccines had put Kosovo among the countries with the lowest vaccination rates in Europe at 15.7%.

Posted

Najjači su bogati koji misle da ih pare štite od lošeg ishoda, znam dvoje koji su se vukli po privatnim bolnicama i ovi im na kraju slegli ramenima i rekli "jbg morate da se javite na infektivnu kliniku", eno ih leže sad u Bataji :haha:

Posted
On 11/2/2021 at 10:37 PM, Srbin Hamza said:

spacer.png

Obrazovanje kvari. Akademski gradjani svi pod bensedine i depru, mi neobrazovani kontamo realnost, pun novcanik, tvrd kurac.

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

ja 05.01. bio pozitivan
deset dana kasnije uradio krvnu sliku, CRP, d-dimer, sve odlično, a i ja se tako osećam
imao blagu temperaturu jedno prepodne, malo duže od nedelju dana kašljao i to je to
jedino je bilo čudno bez mirisa i ukusa nekoliko dana, baš glup osećaj

Posted

Toliko sam duvao i puvao, kako bih prosvirao sinuse i dobio začepljenje uha. Na kraju sam tri puta išao na ispiranje da me odčepe. Nekako. 20 godina nisam ušao u Dom zdravlja, sve se promenilo...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...