HellAwaits Posted January 18 Report Posted January 18 Prvosveštenici novonastale religije, The Grand Manhattanism. Quote
Haos sam ja Posted March 13 Author Report Posted March 13 Mogao bih Kennya da gledam danima bez prestanka kako svira 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 21 Report Posted March 21 https://mega.nz/file/GzAX2DgD#5AK7PwhxTm3UTIeLB2N3Hw95anjeHHOUa6JVgFqk3ag 1 Quote
azal Posted Wednesday at 09:41 AM Report Posted Wednesday at 09:41 AM odlican mi je. mislim da su pesme dosta konkretne, koliko mogu biti za ovaj fazon, i da sad mogu da kazu 100% da imaju svoj, odmah-prepoznatljiv stil. super mi i sto je bas gitara glasna. vise on vodi pricu od gitare. kenny standardno lud. Quote
Grobodan Posted Wednesday at 10:46 AM Report Posted Wednesday at 10:46 AM Meni se dojmi što su pesme malo normalnije i konvencionalnije, koliko to može za njihove standarde, onaj prethodni je bio samo ponovljena priča Alphaville i ne tako uzbudljiv. Quote
HellAwaits Posted Wednesday at 02:57 PM Report Posted Wednesday at 02:57 PM Upravo ta priča, a to su nagovestili i singlovima/spotovima. Još jedna zlatna zvezdica na epoletama članova. Quote
Haos sam ja Posted Saturday at 03:07 PM Author Report Posted Saturday at 03:07 PM (edited) Sjajan album, verovatno mi i najbolji njihov. Sa Alphaville su dostigli vrhunac haosa, ovaj je sad sveden I istrimovan od svega nepotrebnog, 38 minuta fokusa, pesme se bolje razaznaju, a naravno da ludila ne manjka. Možda fali samo malo više straight up jazz momenata sa duvačima da mu ga da direktnije po toj NYC priči (po neki momenat kao na Vile Luxury) ali lagano 8/10 ili čak i 9/10 album. Edited Saturday at 03:12 PM by Haos sam ja Quote
Recommended Posts