Haos sam ja Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 (edited) Odličan noviji bend koji iza sebe ima 3 sjajna, vrlo pitka i melodična albuma, uz nekoliko kraćih EP i split izdanja. Jedan od onih bendova za čije rifove prosto nemam pojma kako već nisu negde odsvirani, vožnjica samo takva i upada u uši na keca. Uskoro izdaju četvrti LP pod nazivom "Enlightened in eternity" za moćni 20 Buck Spin. Mastermind benda Nate Garrett je nedavno napustio Gatecreeper da bi se u potpunosti posvetio svom matičnom projektu tako da ove treba pratiti jerbo su jako vrući. Edited August 17, 2020 by Haos sam ja Quote
Grobodan Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 Da bacimo novu pesmu odmah Super je, ceka se album. Quote
kuruz Posted October 13, 2020 Report Posted October 13, 2020 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5953996 Quote
Grobodan Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Kakav gospodin, Malokarpatan majica. Quote
Angelystor Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 "Divided by Darkness" mi je bio sasvim kul album prošle godine, ali realno slušajući opet njega sad i ostatak diskografije, ne verujem da ću im se nešto vraćati pored živog Khemmis-a, koji mi je bolji bend po svakom parametru. Još je SA sa ovim novim otišao još više u trad metal vode, što nije da mi generalno problem, ali doom momenat se maltene već i skoro izgubio, a sa melodijama su me me je ionako minimalno radio, o vokalima da ne pričam. Ne znam, ovo mi baš sve sad kao neki Bible Of The Devil za siromašne. Quote
azal Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 predosadan bend, uopste mi nije jasno sta je ovde dobro Quote
Haos sam ja Posted October 27, 2020 Author Report Posted October 27, 2020 Dobre su pesme i rifovi, pamtljive melodije, nema nepotrebnog palamuđenja i izleta u nekošeno. Jeste malo "playing it safe" i znaju da zazvuče malo kao limunadica za ovaj stil ali mene vozi, sve je vrlo kompaktno i na mestu, nije za bacanje u nesvest. A vokal je go prosek ali nikako nije iritantan niti napadan, za mene koji mrzim heavy zapomaganja i stezanja skrotuma taman. Ovo što Igor kaže stoji, sa svakim dodatnim slušanjem nakon vremena zvuči malo siromašnije ali jbga ovo je relativno jednostavna muzika, efektna na prvu loptu. Quote
Havočka Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 Kao lepo upeglan Maiden sa jos losijim tekstovima + neki izleti u Mastodon gde god ima prilike da se izleti Bas suv prosek 😄 ...a zivot je krataaaak 1 Quote
kuruz Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 prva pesma baš hitčina, al ostale slabije bolji mi prošli Quote
Haos sam ja Posted November 26, 2020 Author Report Posted November 26, 2020 I meni bolji prošli. Ovde su pokušali da naprave maksimalno catchy album, primetan je zaokret sa dooma na heavy/hard rock uz izuzetno ozbiljnu i napucanu produkciju, ali same pesme su prilično prosečne, iako ima tu zabave. Ne može baš svaka šuša da bude Ghost, to sam rekao 100 puta. Quote
kuruz Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 da, i meni su baš Ghost pali na pamet dok sam slušao ovo pre neki dan bar će ostati prva da se sluša, nije sve crno Quote
Talvi Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 https://www.brooklynvegan.com/spirit-adrift-members-list-their-favorite-albums-of-2020/ Quote
Talvi Posted March 29, 2021 Report Posted March 29, 2021 Arizona metal group Spirit Adrift have been in the studio this past week tracking material for a new record. Recording has been taking place at Homewrecker Recording Studio in Tucson and thus far drums, guitars, and bass have all been completed. Quote
Haos sam ja Posted July 15, 2021 Author Report Posted July 15, 2021 Izbacuju EP sa 3 pesme, evo prve i naslovne: Quote
kuruz Posted August 30, 2021 Report Posted August 30, 2021 https://www.mediafire.com/file/ekt8lt69jws835s/Spirit+Adrift-FYF2021-EP-By+Samaritianin.rar/file Quote
Talvi Posted February 26, 2022 Report Posted February 26, 2022 https://lambgoat.com/news/35725/spirit-adrift-stream-new-cover-of-pantera-song-hollow/ Quote
Runner Posted March 25, 2023 Report Posted March 25, 2023 Novi album najavljen za 18. avgust. Spirit Adrift, Ghost At The Gallows 1. Give Her To The River 2. Barn Burner 3. Hanged Man’s Revenge 4. These Two Hands 5. Death Won’t Stop Me 6. I Shall Return 7. Siren Of The South 8. Ghost At The Gallows https://www.metalsucks.net/2023/03/24/spirit-adrift-announce-new-album-ghost-at-the-gallows-and-drop-an-absolute-riff-fest-of-a-first-single/ Quote
azal Posted March 29, 2023 Report Posted March 29, 2023 meni ovo zvuci kao da neki bend tipa Godsmack zeli da svira trad HM Quote
Haos sam ja Posted September 10, 2023 Author Report Posted September 10, 2023 Jako dobar novi album, koliko sam se ohladio od njih nakon skromnog prethodnika toliko sam se sad opet zagrejao. Sve što su hteli na prošlom a nisu uspeli na ovom su pogodili. I da, ovu temu treba prebaciti na heavy, nema ovde više dooma skoro uopšte. Quote
azal Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 On 3/29/2023 at 10:03 AM, azal said: meni ovo zvuci kao da neki bend tipa Godsmack zeli da svira trad HM utisak se nije promenio. Quote
Haos sam ja Posted September 12, 2023 Author Report Posted September 12, 2023 Ne znam, možda te vokal asocira na to koji je više u nekom grunge maniru nego kao da su ti jaja uštinuta u mišolovku, ali ne vidim neke sličnosti muzički sa butt rockom. Da gađaju neku široku publiku koja voli Metallicu, to da. Quote
Recommended Posts