Grobodan Posted August 22, 2020 Report Posted August 22, 2020 RAVENING IRON out Nov 20, pre-order info soon. Artwork by the god Ken Kelly Quote
Angelystor Posted November 19, 2020 Report Posted November 19, 2020 https://www.metal-tracker.com/torrents/297073.html Quote
azal Posted November 19, 2020 Report Posted November 19, 2020 bolje meni ovo dosta od prvog. vise energije, manje generic riffovi. malo kreativniji aranzmani. samo kad bi pevac bio malo energicniji. ima skroz ok glas koji ima taj neki mystical Manilla Road vajb ali nekako uvek zvuci pospan a peva o nekom ratu i macevima. Quote
Grobodan Posted November 19, 2020 Author Report Posted November 19, 2020 Da, prosli je bio malo sanjiviji i epicniji a ovaj ide u rat sa isukanim macevima i jakom produkcijom. Slazem se za pevaca ali sam se do sad i navikao na njega. Quote
azal Posted November 19, 2020 Report Posted November 19, 2020 za sad najjace pesme naslovna i Coward's Keep Quote
Angelystor Posted November 19, 2020 Report Posted November 19, 2020 Naslovna među refrenima godine bez problema. Kraj albuma slab, prvo onaj vetroviti intro plus Banners koja malo ispuhana za kraj. Quote
Grobodan Posted November 19, 2020 Author Report Posted November 19, 2020 Meni Banners jedna od jacih na albumu. Taj instrumental im je na fazon Terminus est singla, ocigledno vole taj dungeon synth da proture. Quote
Angelystor Posted November 20, 2020 Report Posted November 20, 2020 Dosta mi bolji Iron od Armora (kakva Manowar izjava). Slušao opet sinoć prvi i jebiga i dalje mi je to album "I Am The Hammer" plus 5-6 ok pesama posle toga. Ovaj ima megahit sa naslovnom, ali ostatak albuma mi se mnogo bolje drži nego prošli. S tim što i dalje stojim pri tome da je zadnja najslabija, plus onaj intro pre toga trebao na kraj def. Meni je vokal dosta kul inače. Baš što reče azal, to je ta MRoad mistika, i baš mi daje unique šmek bendu, pošto ih realno muzika svakako ne izdvaja ne znam koliko. 1 Quote
Sreta Posted November 23, 2020 Report Posted November 23, 2020 Invoker, armor of.. tra lalal.... i hammer >>>> od bilo cega. Sisajte ga pozeri! Quote
Hail Metal Posted November 24, 2020 Report Posted November 24, 2020 Poslusao sam sigurno 30 sekundi, bolji je Manowar, zasto gubiti vreme. 2 1 Quote
Recommended Posts