Grobodan Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Vreme je za omiljeno doba godine - pravljenje lista, pomeranje bendova po istim ako se pojave kod vecine drugih, hejtovanje sranje muzickog ukusa drugih... Pocnimo. 1 Quote
Demon Seed Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 https://rateyourmusic.com/collection/DemonSeed/strm_relyear,ss.rd/2020 Nema 5 albuma xD 1 1 Quote
VoivodBG Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Sviđa mi se Partiboi69 ljubav, a vidim da si se uhvatio i za Coco Bryce kojeg sam preporučivao. 🥳 1 Quote
Demon Seed Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Dada naleteh baš tad na temu tamo, poslušao sam ovu Campari (kida pesmica), B stranu nisam, te ga nisam rejtovao Quote
VoivodBG Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Preporuka da poslušaš album, osetio sam se kao nazad u danu kada je drum n bass tek isplivao oko 2006 pa nadalje kada je na Povetarcu dominirao, sa time što se vidi da dečko kida sa aranžmanima:https://myor.bandcamp.com/album/night-on-earth Quote
Miilos Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 54 minutes ago, Demon Seed said: https://rateyourmusic.com/collection/DemonSeed/strm_relyear,ss.rd/2020 Nema 5 albuma xD Brate, voliš li ti nešto od onoga što slušaš? Samo kečevi i dvojke padaju. 😛 Quote
Kumodraski Vo Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Sranje godina Paysage d'Hiver - Im Wald Kaatayra - Só quem viu o relâmpago à sua direita sabe i Toda história pela frente ovo sam pustio jednom mozda par puta: Korgonthurus - Kuolleestasyntynyt Yaldabaoth - That Which Whets the Saccharine Palate Poppy - I Disagree Afterbirth - Four Dimensional Flesh Elder - Omens Drown - Subaqueous Fluisteraars - Bloem ugl. necu je pamtiti nipocemu sa liste, najvise sam slusao Black Sabbath, Spiral Architect i Bitlse.. Quote
Demon Seed Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 56 minutes ago, Miilos said: Brate, voliš li ti nešto od onoga što slušaš? Samo kečevi i dvojke padaju. 😛 1.5 je good 2.0 je great 2.5 je excellent i tako dalje, vidi se na ovoj stranici kad skrolaš naniže: https://rateyourmusic.com/~DemonSeed Mora da se zna red, nisu svi izvrni albumi jednako izvrsni 🥰 Quote
Miilos Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Čudan neki sistem. Šta je 4 i 5 onda? To je isto kao ono kad neki profesori kažu Bog zna za 5, ja za 4, a učenici do 3? Upropastismo temu kako smo krenuli. Ova je godina bila sve samo ne loša. Manje-više sve što mi se svidelo sam pominjao na raznim temama, a ovde za sad ovoliko.... Invocation - Attunement To Death Lifvsleda - Det Besegrade Lifvet Ominous Resurrection - Judgement Svartsyn - Requiem Quote
kuruz Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 (edited) kad sve saberem i razmislim, Lord Vigo i Nero di Marte su mi albumi godine na prvom himna do himne, a NDM čista moć od izdanja ostalo kad me ne bude mrzelo Edited December 4, 2020 by kuruz Quote
[Nocturno] Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Shores of Null - Beyond the Shores (On Death and Dying) Quote
Angelystor Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Ja kao programer nisam mogao da pustim taj album. 1 Quote
KazimKazim Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 U pravu Dimon, samo otisao u drugu krainost sa 1,5 ocenama Kao sto ni npr Ulcerate koi e hipoteticki naibolji death metal album godine ne moe biti 100ka, kao edan Symbolic...obiektivno oko 80-90/100 po MA globalnoi skali...oko 90-95 na skali za 2020 Quote
Face Of Melinda Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Godina kada sam najmanje mjuze slusala definitivno... za sada Vulkan, Caligula's Horse, Nero di marte, Derek Sherinian, Pazuzuovi Orasi pesma koja je obelezila ovu godinu sa sve spotom u punoj simbolici Quote
[Nocturno] Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 17 hours ago, Angelystor said: Ja kao programer nisam mogao da pustim taj album. A da je Shores of Void mogao bi? Quote
Angelystor Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Shores of Build Successful, pa da razgovaramo. 2 Quote
Grobodan Posted December 5, 2020 Author Report Posted December 5, 2020 e idite na neko pivo sa mandragorom i mudima slepog misa i zovite gojka 1 1 Quote
Face Of Melinda Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 fazon... da li si posle svega siguran kada kazes "sa mudima slepog misa" Quote
Angelystor Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 On verovatno misli da se Corona pivo od toga pravi. Quote
HUMAN Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Šta ste bre već navalili, tek je počeo decembar.. Quote
Face Of Melinda Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 40 minutes ago, Angelystor said: On verovatno misli da se Corona pivo od toga pravi. jeste jos Gojku daje ideje... pu pu Kad je Gojko na grobovima vileneo taj bi i pivo od slepog misa popiJo damn... Anyways sibajte preporuke da vidim sta sam propustila ove godine haha Quote
Demon Seed Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 (edited) 22 hours ago, KazimKazim said: U pravu Dimon, samo otisao u drugu krainost sa 1,5 ocenama Kao sto ni npr Ulcerate koi e hipoteticki naibolji death metal album godine ne moe biti 100ka, kao edan Symbolic...obiektivno oko 80-90/100 po MA globalnoi skali...oko 90-95 na skali za 2020 Krajnost je vecinom jer ne mogu na sajtu da se koriste manji inkrementi od 0.5, da ima 0.1 onda bi bilo "normalnije". Ali i mnogo mi je za Ulcerate 80-90/100 Uostalom i po toj normalnoj skali se lagano deli sakom i kapom 8/10, a od 0-50 deo sluzi za izivljavanje nad sranje albumima samo, besmisleno... Ali dobro bolje da se hajpuje jbg, da se svirU koncerti i tako, kad vec najebala industrija Edited December 5, 2020 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Rekoh hipoteticki...ali valjda nai album godine bilo kog podzanra (cak i u 2020) vredi bar blizu 80/100 na globalnoi skali... 1 Quote
[Nocturno] Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 3 hours ago, Face Of Melinda said: Anyways sibajte preporuke da vidim sta sam propustila ove godine haha Shores of Null 😄 Quote
oʞɾoƃ Posted December 6, 2020 Report Posted December 6, 2020 Nakon prilično mršavih 2018. i 2019., 2020. je godina koja mi apsolutno vraća veru u metal. Ne pamtim kad mi je poslednji put bilo ovako lako da sastavim top 10. Pa da počnemo: Akhlys - Melinoë Svartsyn - Requiem Fides Inversa - Historia Nocturna Vassafor - To the Death Psalmtanic - Psalmtanic Verses Head of the Demon - Deadly Black Doom Armagedda - Svindeldjup Ättestup Oranssi Pazuzu - Mestarin Kynsi Xazraug - Unsympathetic Empyrean O - Antropocene Valjda nisam ništa zaboravio. 2 Quote
Recommended Posts